- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ti to petarda. Mužar ti je debela cijev koja je s jedne strane zatvorena kao top koja se napuni barutom i dobro začepi da se što jače čuje.
Nije ti to petarda. Mužar ti je debela cijev koja je s jedne strane zatvorena kao top koja se napuni barutom i dobro začepi da se što jače čuje.
znam da je cijev :) onako sam koperativno reko da je "petarda" ugl ako neko nadje plinksu čelićnu bešavnu cijev....... pa nek proba
Sad ću postati sliku te nemani... :)
Mene zanima jel postoji što u prodaji jače od topovskog udara?
Dinamitka je kao najjača u europi( gogove u mirnovcu), ali mislim da je Delova rana jača, no nema je za nabaviti u HR.
Tak da si zapeo s dinamitkom, extremeom, cobra11, super top i te..
Mislim da je Dinamitka u Mirnoveca jača,ali 120 kn,u svežnju ih dobiješ 7.
Najbolje vam je i najjeftinije prijeći na DIY...
Kila baruta...170kn
Cijev-- nađete na otpadu, samo izbušite rupu za fitilj
wc papir---zanemarivo
blato--- besplatno
fitilj-- 15m 100kn
I da punite 20g baruta po pucnju imate 50 pucnja, ali takvih da nema šanse da vas itko u kvartu nadglasa ili nadjača po razornoj moći.
Pripravak jednog pucnja traje manje od 2 minute.
eto..
Di si to kupio cini mi se dobra a najvjerojatniji je bolja od večine ovih naših sra**a.
U bih je kupljena.A cijena je 40 kuna.
nemora znacit da je dobra.... mozda je jel ima na youtubu kakav snimak?
Najbolje vam je i najjeftinije prijeći na DIY...
Kila baruta...170kn
Cijev-- nađete na otpadu, samo izbušite rupu za fitilj
wc papir---zanemarivo
blato--- besplatno
fitilj-- 15m 100kn
I da punite 20g baruta po pucnju imate 50 pucnja, ali takvih da nema šanse da vas itko u kvartu nadglasa ili nadjača po razornoj moći.
Pripravak jednog pucnja traje manje od 2 minute.
eto..
E jel znas di bi mogao nabaviti/kupiti barut u RH?
nemora znacit da je dobra.... mozda je jel ima na youtubu kakav snimak?
Nema na netu nista o njoj cak ni na yt.
Jutro ekipa i sretan Božić! ugl susjed je jucer ispratio Badnjak i pozdravio Božić sa dva vrlo ljepa boxa... (neznam o kojima je rijec)
naravno nisam mogo odoljetio a da jednu tomahawk raketu ne posaljem u zrak :D
Pozz,
Da se i ja malo ubacim, eto kako svi znate Božić je, skupilo se nesto novaca pa me zanima nesto u vezi pirotehnike..
Nemogu se odluciti sto da uzmem, nisam jos upoznat dobro sa Orion pirotehnikom, dosada sam stalno kupovao u Mirnovcu..
Za oko mi je zapeo "Topovski Udar" zbog svoje relativno niske cijene (39.99kn) i svrstanosti u 3. razred 3, zanima me dali je dobar? jeli zaista jak pucanj?
Imate li kakav drugi savjet, Mirnovec u prodaji ima slicne petarde topovskom udaru tzv. 955 Extreme u cijeni od 50kn...
Kakav je Atomic Power (orion) za razliku od Triangl-a (mirnovec) ... Atomic pover je skuplji ali dobijem 20komada vise....
i Zadnej pitanje kakav je orinov Magnum XXL cijena je 16kn za 40 komada...
P.S
Sretan Božić..
www.pyro-forum.com
Tu postavi to pitanje, i dobit ćeš odgovor ubrzo. :D Kolko ja znam, Magnum XXL bi trebo bit kao Big Bang, Atomic Power je tu negdje sa Trianglom, Topovski nikad nisam imo, al čujem da je dobar i jak je pucanj.
jesu li jace pisanice ili magnum xxl ??
jesu li jace pisanice ili magnum xxl ??
magnul xxl od oriona :) pisanice su isto dobre imam ih i na akciji su!
SuperTop
To treba pucat :D sve ovo drugo moji frendovi ni ne žele čut da imam =(
treba napunit bacvu sa karabitom :D nalit 2 litre vode da vidis.. muahaha!
Možete li mi napraviti listu petardi od Mirnovca prema jačini pucnja (u rangu Zolja-e od Oriona i jače)? Thx
Da li rade shopovi danas?

Da li znaš možda radno vrijeme? (oba shopa)
mirnovec- od 9-21 h
orion- unknow
Odkud si? Pitam jer ak si kupio big bangove tu u zagrebu u Ozaljskoj, onda idem brzo po njih dok ih još ima.