Peticija za online BUG

poruka: 105
|
čitano: 11.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Peticija za online BUG

Naravno da sam mislio da bi se tiskano izdanje prodavalo i dalje.

Premium sadržaj na webu bi donosio sadržaj iz tiskanog izdanja.

I ne, ne smatram da bi kod za online izdanje trebao biti u papirnatom, baš suprotno.

Međutim nema govora o premium dijelu foruma, to je glupost.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
RE: Peticija za online BUG
Mentalist kaže...
  1. Pravilno je reci "surovo", sirovo je nesto sto nije obradjeno. Ti si jedan jako glup covjek, na ovo nemam komentara.

E ovo sad već nije lijepo.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Idemo redom...

Danny je podrzao ideju Online BUG-a, vjerujem da je mislio da ce se tiskano izdanje nastaviti normalno prodavati. 

Premium forum moze funkcionisati ako bi se u njemu pricalo samo o BUG-u i ako bi kod za pristup tom forumu dolazio i u tiskanom BUG-u.

1. Čitas li ti možda NY Times, placas li ga kreditnom karticom?
  2. Pravilno je reci "surovo", sirovo je nesto sto nije obradjeno. Ti si jedan jako glup covjek, na ovo nemam komentara.
  3. BUG DVD izgubio bi smisao kad bi se skidao.

5.  Brilijantno.

Vjerujem da ti uopste ne kupujes BUG.

Idem i ja redom :

Danny je podrzao ideju Online BUG-a, vjerujem da je mislio da ce se tiskano izdanje nastaviti normalno prodavati. 

Mora i ne mora značiti

Premium forum moze funkcionisati ako bi se u njemu pricalo samo o BUG-u i ako bi kod za pristup tom forumu dolazio i u tiskanom BUG-u.

Vidi se da si još djete

a sada idemo na točke :

1) Ne melji bez veze, ako ne razumiješ što sam napisao.

2) To si u pravu, gledajuć s tvoje šmrkave perspektive

3) On čem ti pričaš, kakav je smisao BUG DVD-a ???? , zanima me zašto nisi komentirao 4 jer je usko vezano uz 3 i odgovara ti na tri kao i tvom klegi klincu broj 1

5) Znam

Još od kada si se ti tati mješao u jajima kupujem BUG.

http://www.basketballhoopjam.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 14:04 (woodgamesfx).
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Mentalist kaže...

Idemo redom...

Premium forum moze funkcionisati ako bi se u njemu pricalo samo o BUG-u i ako bi kod za pristup tom forumu dolazio i u tiskanom BUG-u.

1. Čitas li ti možda NY Times, placas li ga kreditnom karticom?
  2. Pravilno je reci "surovo", sirovo je nesto sto nije obradjeno. Ti si jedan jako glup covjek, na ovo nemam komentara.
  3. BUG DVD izgubio bi smisao kad bi se skidao.

5.  Brilijantno.

Idem i ja redom :

Mora i ne mora značiti

Premium forum moze funkcionisati ako bi se u njemu pricalo samo o BUG-u i ako bi kod za pristup tom forumu dolazio i u tiskanom BUG-u.

Vidi se da si još djete

a sada idemo na točke :

1) Ne melji bez veze, ako ne razumiješ što sam napisao.

2) To si u pravu, gledajuć s tvoje šmrkave perspektive

3) On čem ti pričaš, kakav je smisao BUG DVD-a ???? , zanima me zašto nisi komentirao 4 jer je usko vezano uz 3 i odgovara ti na tri kao i tvom klegi klincu broj 1

5) Znam

Još od kada si se ti tati mješao u jajima.

Opet bi morao kupiti tiskani bug i tako bi mu bilo isto ako bi kod dolazio u tiskanom bugu,ti ustvari neznaš ni sam što bi htio,ima ovaj forum,a ako bi se morao kupovati bug onda bi bilo isto gledao na netu ili u časopisu 100% identične stvari.

kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Lukson kaže...
woodgamesfx kaže...

Opet bi morao kupiti tiskani bug i tako bi mu bilo isto ako bi kod dolazio u tiskanom bugu,ti ustvari neznaš ni sam što bi htio,ima ovaj forum,a ako bi se morao kupovati bug onda bi bilo isto gledao na netu ili u časopisu 100% identične stvari.

Gdje sam ja napisao da bi se morao kupiti tiskani BUG i o kakovom kodu pričaš, ajd ne izmišljaj. 

15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Lukson kaže...
woodgamesfx kaže...

Gdje sam ja napisao da bi se morao kupiti tiskani BUG i o kakovom kodu pričaš, ajd ne izmišljaj. 

Još se praviš i lud!

Citiram te:

To podebljano.

kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Lukson kaže...
woodgamesfx kaže...
Lukson kaže...
woodgamesfx kaže...

Još se praviš i lud!

Citiram te:

To podebljano.

Jesi ti normalan pa to je pisao jedan drugi član aka Mentalist :)

PS.

Ne mogu vjerovat kako su današnji klinci bahati, bezobrazni , nekostruktivni i zatupljeni !

18 godina
Peticija za online BUG

Postoji nekoliko pitanja za koja verujem da zaslužuju pažnju.

Da li je digitalna distribucija budućnost? Verovatno.

Da li je ovo pravi trenutak da Bug pređe na tako nešto? Za potpuni prelazak verovatno nije. Bug je namenjen širokoj populaciji i ne kupuju ga samo pretplatnici. Potpuni prelazak na digitalni oblik bi ga svakako sklonio od očiju i misli mnogih. Delimičan prelaz? Mnogo posla, upitna vajda. Takođe, pitanje je kako bi se smanjenje štampanog tiraža odrazilo na cenu štampe i, samim tim, štampanog izdanja.

Da li je to dobro za krajnjeg korisnika? Pitanje je.

Već dvadesetak brojeva jednog časopisa zauzima značajnu količinu prostora, a veliki deo sadržaja više nije relevantan. Sa druge strane, štampano izdanje ima definitivnih prednosti u tome gde i kako ga je moguće čitati. (Ako se mora sesti za računar svaki put kada se želi pročitati neka informatička vest ili recenzija komada hardwarea ili igre, zašto ne otići na neki od sajtova koji na iste teme pišu sasvim korektno, a svoj sadržaj nude besplatno? - a ovo je i još jedan razlog zašto to možda ne bi bio ni sjajan poslovan potez)

Takođe, pitanje je i koliko bi dugo digitalan sadržaj ostao dostupan krajnjem korisniku. Većina nas ima kod kuće barem poneki muzički CD koji još radi, a koji je stariji od svih legalnih servisa za digitalnu distribuciju muzike. Neki od tih servisa su već propali, a onaj stari fizički CD je još tu. Naravno, svi mi kolektivno želimo i verujemo u dugo postojanje Buga, ali to nikako nije jedini problem sa digitalnom distribucijom. Kupite li igru u digitalnom obliku sa EA Storea, a mislim da oni nisu usamljen slučaj, garantuje vam se da ćete je moći preuzimati samo u narednih godinu dana, dok se za duži rok traži plaćanje "extended download plana". Možemo mi verovati do mile volje da nam članovi redakcije Buga tako nešto nikada ne bi uradili, pa čak i pri tom biti u pravu, ali neke odluke ne donose novinari.

I ja volim i tehnološki napredak, i šume i prostor na policama za knjige, a šire gledano i Steamove akcije kakvih u fizičkoj prodaji ovde nema, ali se opštem prelasku na digitalnu distribuciju svega i svačega, ovakvom kako je krenuo, baš i ne radujem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 14:26 (Ivan(4)).
17 godina
blacko kaže...

Evo, da je u digitalnom obliku, ja ga ne bih kupovao.

Ne kupujem ga i ovako vec odavno kad sve informacije imam na netu daleko prije. 

lab.simurai.com/html5/ads/
18 godina
Ivan(4) kaže...
Ako se mora sesti za računar svaki put kada se želi pročitati neka informatička vest ili recenzija komada hardwarea ili igre, zašto ne otići na neki od sajtova koji na iste teme pišu sasvim korektno, a svoj sadržaj nude besplatno? - a ovo je i još jedan razlog zašto to možda ne bi bio ni sjajan poslovan potez

Tko još kupuje papirnato izdanje časopisa da bi pročitao vijest?

BUG kupim isključivo zato da pročitam testove hardvera ljudi kojima vjerujem, kolumne autora koji su zanimljivi i recenzije igara recenzenata sa kojima dijelim ukus u igrama. Za ovo bi vrlo rado platio da ne moram imati papirnato izdanje doma.

Generičke članke tipa vijesti, predstavljanja proizvoda i slično u Bugu nisam pročitao godinama jer mi za to služi interwebz kako bi Oleg rekao.

16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Postoji nekoliko pitanja za koja verujem da zaslužuju pažnju.

Ajde si probaj ovo predoćit, zamislit :

Site gdje možeš odabrat sadržaj na jednom mjstu koji te zanima, ne čitat neke notorne vijesti tipa "iPhone korisnice kada prdnu ne smrdi isl"

Site gdje imaš forum bez neodgojenih, asocijalnih balavaca kojima je domet broj FPS-ova u igrama 

Site gdje možeš postaviti poitanje i dobiješ odgovor

Site na našem jeziku

Nebi li to bilo divno ! 

Naravno na uštrub nekih stvari koje danas poznaješ.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 14:33 (woodgamesfx).
18 godina
Peticija za online BUG

Skratite citate molim.

17 godina
woodgamesfx kaže...
A što netko čita časopis od korica do korica !? , pa nije to knjiga, čitaš teme koje te zanimaju. 

Da, citam ga od korica do korica. Cak citam i o grafickim karticama koje me apsolutno ne zanimaju. Al informacija je informacija. Ja volim informacije. Usto, platio sam svih sto i koliko stranica :) 

woodgamesfx kaže...
Gle prošla su i meni ljepa vremena kada sam uzeo časopis u ruke pa na WC , pa seansa od jedno pola sata listajući Hacker ili BUG. Danas sličan ritual, ali si uzmem fino iPhone pa listam stranice koje me zanimaju :

PS:

Ne mogu vjerovat kakav je ovo otpor među IT -ovcima kada je u pitanju nova tehnologija .

Ne nisu prosla ta vremena. Novije ne znaci da je ugodnije i prakticnije. Ja mrzim citat sa ekrana.

Danny_HR kaže...

Apsolutno sam za online izdanje Buga.

Rado bi platio za pristup člancima, kolumnama, recenzijama i testovima koji se inače mogu naći samo u papirnatom izdanju.

Mislim da bi svojevrsni "premium" membership savršeno funkcionirao za ovakav sadržaj.

U tom slučaju postojala bi free varijanta weba, odnosno ono što imamo danas, ali postojala bi i premium koja bi uz ovo donosila sav sadržaj tiskanog izdanja. Ne mora to nužno biti dostupno na download, bitno da je dostupno za pregled.

Ovo je naravno samo grebanje površine i takav sistem zahtjeva mnogo pažnje i planiranja, ali siguran sam da bi istog časa zamijenio tiskano izdanje koje mi samo uzima prostor za online premium članstvo ili neki ekvivalent.

Danny... budimo iskreni, sve sto procitas na Bugu mozes procitati i na netu osim kolumni i skola i slicnih gluposti. Dakle Bugovci nisu izmislili toplu vodu, nisu napravili review koji vec ne postoji. Ja svaki dan dobivam newslettere online portala koji se bave slicnom tematikom. Dosta informacija o temama iz buga procitam daleko ranije ali mi je opet to draze procitati u Bugu. Jbg... ja sam old school. Mali edit na ono tvoje da kupujes bug radi reviewa HW od strane Buga... e pa ja se sa dosta njih ne slazem (decki iz Laba i ja imamo drugacije prioritete kod hardveraja) :) ali isto ih volim procitati.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 18:04 (tnakir).
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Prvo s ovime štitimo okoliš, recimo 1% zarade neka BUG da za zaštitu šuma, ako ništa drugo ljepa gesta recimo BUG GREEN akcija :)

Drugo manje više svi danas imaju internet i dostupnost informacija je u trenu, a ne čekat nešto mjesec dana, OK za kolumne i BUG TV, ali novosti su smješne :)

Treće privatni forum za plaćene članove, svi koji su ikada bili na nečem sličnom znat će o čem pričam.

1. Mislim da ipak tiraža BUGa nije toliko velika da istinski šteti okolini:)

2. Nemam internet na wc-u i nema boljeg osjećaja kad te stisne pa provedeš neko vrijeme uz papirnato izdanje (ako ti slučajno prifali toalet papira imaš reklamu u časopisu za istrgnut{#})

3. Forumi služe zato da se razmjenjuju mišljenja šarolikog pučanstva. Zatvarati to i pretvoriti u sterilni okoliš imalo bi više štete nego koristi (čitaj: slabija posjećenost).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
Peticija za online BUG

Daj ivo zalockaj ovu temu. 

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
Peticija za online BUG

Kada prođem sve ostalo onda čitam recenzije igara (odavno sam prestao s igranjem).

18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Prvo govoriš o štićenju okoliša online izdanjem, a onda predlažeš da ljudi troše tinte i papire za printanje 150-tak i više stranica od kojih su sve u boji. Ekološka osviještenost ti je ravna nuli.

Ovo s uskličnikom i IT-om mi je još bolje. Napiši normalno i "prosto" da te svi razumiju. Mogao si cijeli post u L337 $P34|< napisati da ga lakše shvate...

A gluposti da je apple napravio opći zaokret u svijetu izdavaštva i da bug nije za ljude koji nemaju internet  i još neke ostale izjave neću ni komentirati

A što se tiče prijedloga - privatni forum nikako, a za online izdanje - zaboli me neka stvar za njega da li će izlaziti ili ne ako bol i bug časopis ostanu isti kao i dosad. Ako napravi ikakvu promjenu (na loše) isto protiv

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
woodgamesfx kaže...

Prvo govoriš o štićenju okoliša online izdanjem, a onda predlažeš da ljudi troše tinte i papire za printanje 150-tak i više stranica od kojih su sve u boji. Ekološka osviještenost ti je ravna nuli.

Ovo s uskličnikom i IT-om mi je još bolje. Napiši normalno i "prosto" da te svi razumiju. Mogao si cijeli post u L337 $P34|< napisati da ga lakše shvate...

A gluposti da je apple napravio opći zaokret u svijetu izdavaštva i da bug nije za ljude koji nemaju internet  i još neke ostale izjave neću ni komentirati

A što se tiče prijedloga - privatni forum nikako, a za online izdanje - zaboli me neka stvar za njega da li će izlaziti ili ne ako bol i bug časopis ostanu isti kao i dosad. Ako napravi ikakvu promjenu (na loše) isto protiv

Ja ovo ne mogu vjerovat što čitam svojim očima. Ova opća zadrtost me rastužuje, ovo mrežno pijanstvo koje vlada je do krajnih granica smiješno i žalosno.

Ovo za štićenje okoliša sam stavio pod znakom " :)  ", jel imaš dovoljno inteligencije da prokužiš što je sarkazam, ili si pijan od ludovanja i kometiranje svega i svačega.

Za ovo si u pravu ....

Ovo za Apple nisi , ali naravno tvoja i velike večine je domena pljuvat sve što je od strane Apple-a jer to je cool i trendovski u određenim grupama.

Nigdje ne tvrdim da ovakav oblik komunikacije treba eliminirati, cjela suština je gore napisana pod zamisli site , ali opet kakova korist od toga kada bi tamo bilo samo 10-tak ljudi, nadam se da si dovoljno pametan da zaključiš i zašto.

Suma sumarum :

pijanstvo koje prevladava na mjestima kada svakome daš na volju da piše što želi je prerasla u opći delirij, ako je vama ovakav oblik i razina korisnosti informacija OK, onda svaka vam čast.

PS.

I za kraj ima ozbiljnih časopisa koji izlaze u online izdanju te imaju široku masu čitatelja, naravno ne na našem govornom području, jer mi smo sami sebi svrha, kako sam i rekao prepametni za sve , generalno zato jesmo tu gdje jesmo. Ovo je kritika vezana i uz ovu temu .

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 22:23 (woodgamesfx).
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ja ovo ne mogu vjerovat što čitam svojim očima. Ova opća zatucanost me rastužuje, ovo mrežno pijanstvo koje vlada je do krajnih granica smiješno i žalosno.

Ovo za štićenje okoliša sam stavio pod znakom " :)  ", jel imaš dovoljno inteligencije da prokužiš što je sarkazam, ili si pijan od ludovanja i kometiranje svega i svačega.

Za ovo si u pravu ....

Ovo za Apple nisi , ali naravno tvoja i velike večine je domena pljuvat sve što je od strane Apple-a jer to je cool i trendovski u određenim grupama.

Nigdje ne tvrdim da ovakav oblik komunikacije treba eliminirati, cjela suština je gore napisana pod zamisli site , ali opet kakova korist od toga kada bi tamo bilo samo 10-tak ljudi, nadam se da si dovoljno pametan da zaključiš i zašto.

Suma sumarum :

pijanstvo koje prevladava na mjestima kada svakome daš na volju da piše što želi je prerasla u opći delirij, ako je vama ovakav oblik i razina korisnosti informacija OK, onda svaka vam čast.

PS.

I za kraj ima ozbiljnih časopisa koji izlaze u online izdanju te imaju široku masu čitatelja, naravno ne na našem govornom području, jer mi smo sami sebi svrha, kako sam i rekao prepametni za sve , generalno zato jesmo tu gdje jesmo. Ovo je kritika vezana i uz ovu temu .

Mene rastužuje što odmah ljude optužuješ da su pijanci i zatucani.

Što se tiče ekološke "osviještenosti" - je li imaš dovoljno inteligencije da shvatiš da je ona stvar osnovne kulture, a ne stvarčica za zaj....... ,stavljanje smajlića i pisanje ovako onako. Ali ti naravno si maestralno sarkastičan, a ja pijan ili glup. Molim te prihvati moju veliku iskrenu ispriku iz dubine moje proste duše

Apple nije ništa donio zaokreta u izdavaštvo kao što nije ni 5. po redu tvrtka koja je izdala TV u boji za TV medij. Niti su izmislili televizor, niti su napravili prvi nešto revolucionarno kao tv u boji nego su samo uskočili u tržište. Izdavaštvo knjiga je postojalo prije, internetski dućani za knjige su postojali prije, ebook readeri su postojali prije, internetski dućani za e-knjige su postojali prije... To je činjenica općepoznata svima (osim onima koji žive u stevinom magičnom svijetu i neznaju za ništa drugo) a ne trendovsko pljuvanje.

Suma sumarum:

Plaćanje i ljepljenje ekskluzivne etikete ili premium modela neće mi donijeti ništa bolje. Ljudi koji pišu loše/nekvalitetetne/trollerske postove jednako tako mogu platiti i dalje ti piti krv/živce. I postoji mogućnost da bi još manje letili van s foruma (jer donose novac...). Ali ajde recimo da je sve savršeno u tom dijelu foruma - što ćeš cijelo vrijeme biti u jednom podforumu kao u zlatnom kavezu? A kada izađeš van na "javni" dio foruma opet će te čekati ista stvar s istim frustracijama, a možda i gorim jer ćeš plaćati novac i živčaniti "kako nisu ovo sredili a ja njima dajem novac i plaćam ih da to rade?"

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 22:35 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Znači... bilo bi... korisnici prvog i drugog reda...

i plus uz kupovanje papirnatog Bug-a, morao bih placati da jos imam i pristup odredjenim djelovima foruma...

Wohoooo... prelijepo i super...

Koja glupost...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
Peticija za online BUG
Isprika prihvaćena . Ovo za zaštitu okoliša iskreno imam mišljenje da je glupo sroceno s moje strane, htio sam bit duhovit, očito si to drugačije protumacio. Ako ti je stalo do okoliša i ovo te dirnulo, ispricavam se.

Sto se tiče Apple -a iBook je odličan servis, brojke to dokazuju, da i meni u nekim stvarima ide steve na živce ide, ali Apple proglasiti madjijom nije ok.
Blender magazine čitam , u PDF izdanju izlazi i odličan je časopis .
Ovo za zlatni kavez se ne slažem preidealizirao si to malo. Nije to ubijanje slobode govora, nego centraliziranje kvalitetnih ljudi na jednom mjestu.
17 godina
Peticija za online BUG

Uvedimo kaste. Nova "Farma" :) Sve su zivotinje jednake, ali prasci su najjednakiji. Prasac jedan :) {#}

16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Znači... bilo bi... korisnici prvog i drugog reda...

i plus uz kupovanje papirnatog Bug-a, morao bih placati da jos imam i pristup odredjenim djelovima foruma...

Wohoooo... prelijepo i super...

Koja glupost...

Gdje si to izvukao iz svoje guzice ? Kužim ja zašto je tebi to glupo, ti si troll , vise puta dokazano :)
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Gdje si to izvukao iz svoje guzice ? Kužim ja zašto je tebi to glupo, ti si troll , vise puta dokazano :)

Reći meni da sam troll???

Totalno glupo...

Ali dobro... time pokazuješ samo svoju razinu nekompetentnosti za sve vezano uz ovaj forum...

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Uvedimo kaste. Nova "Farma" :) Sve su zivotinje jednake, ali prasci su najjednakiji. Prasac jedan :) {#}

Gle tnakir , nisu svi ljudi jednaki, nažalost nisu i nikad neće bit na ovom svijetu .
17 godina
woodgamesfx kaže...

Jao koja narav! {#}

Ali dobro... time pokazuješ samo svoju razinu nekompetentnosti za sve vezano uz ovaj forum...

Kako mozes bit nekompetetan za Bug forum {#}

17 godina
woodgamesfx kaže...
tnakir kaže...

Gle tnakir , nisu svi ljudi jednaki, nažalost nisu i nikad neće bit na ovom svijetu .

Zato sam i reko da si prasac. Ovo zapravo nije uvreda vec alegorija. Procitaj Farmu (ako vec nisi) pa ces znati o cemu pricam :)

18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ovo za zlatni kavez se ne slažem preidealizirao si to malo. Nije to ubijanje slobode govora, nego centraliziranje kvalitetnih ljudi na jednom mjestu.

Nisam spominjao ubijanje slobode govora nego tešku ostvarivost ove ideje. Treba uvjeriti ljude da plaćaju da imaju taj forum, a i kad dođu "nekvalitetni ljudi" ne možeš ih samo tako izbaciti. Oni su platili korištenje i imaju jednako pravo kao i svi ostali to koristiti (koliko god se tebi ili drugima to sviđa ili ne).

17 godina
neaktivan
Pa eto :) vidiš tnakir da čovjek može...

Zapravo ovo sam rekao pošto nisam mogao ništa smisliti drugo a da ne uključuje pokoju psovku...
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Reći meni da sam troll???

Totalno glupo...

Daj molim te nema topica gdje te nema, u većini njih nubnes nešto i ostanes živ , a ja i ti smo već imali susreta po nekima od njih, ali ti se ne sjecas jer ti klikas i klikas , znaci troll . Sorry ali imaš sve kvalifikacije trolla.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice