Peticija za online BUG

poruka: 105
|
čitano: 11.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

Pisete gluposti, pa bug u pdf-u se tak i tak skida po netu na veeeeliko

16 godina
neaktivan
RE: Peticija za online BUG
jazika kaže...

Nije uopće suština bio u PDF-u, DOC-u , RTF ili bilo kojem drugom formatu, suština je zajednica , razmjena ideje i znanja od strane profesionalaca i stručnjaka. 

http://www.basketballhoopjam.com
15 godina
protjeran
jazika kaže...

da i...

kao takav mi se uopce neda citat 

16 godina
neaktivan
Canti kaže...
jazika kaže...

da i...

kao takav mi se uopce neda citat 

Nikada ne možeš svima udovoljit, a ekonomija gleda brojke i one pokazuju da velik broj ljudi konzumira informacije u digitalnom obliku, zato sorry ili se prilagodi ili čitaj dnevni tisak.

17 godina
Peticija za online BUG

wodoogamefx aka sizif - citanje sa ekrana... jedino ako je e-ink u pitanju

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
jazika kaže...

Nije uopće suština bio u PDF-u, DOC-u , RTF ili bilo kojem drugom formatu, suština je zajednica , razmjena ideje i znanja od strane profesionalaca i stručnjaka. 

A ovak nemozes dijelit, i razmjenjivat?

15 godina
protjeran
tnakir kaže...

tako je ,a to nemam :(

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A što netko čita časopis od korica do korica !? , pa nije to knjiga, čitaš teme koje te zanimaju. 

15 godina
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

Slažem se , tko ipak želi tiskano izdanje neka si ga isprinta.

Mislim opći zaokret u svijetu izdavaštva je pokrenuo Amazon, sada tj. od nedavno i Apple , mislim u kojem dobu živi večina ovog IT foruma ?????? 

Ja sam još u prethodnom stoljeću i DM mi je zakon.

Šta ćeš, više godina sam proživio u njemu nego u ovom novom, a po vokaciji se ne ljepim na nove stvari.

16 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Evo, da je u digitalnom obliku, ja ga ne bih kupovao.

20 Ni ja
4 Ja bih
Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

Mislim opći zaokret u svijetu izdavaštva je pokrenuo Amazon, sada tj. od nedavno i Apple , mislim u kojem dobu živi večina ovog IT foruma ?????? 

Šta ćeš, više godina sam proživio u njemu nego u ovom novom, a po vokaciji se ne ljepim na nove stvari.

Gle prošla su i meni ljepa vremena kada sam uzeo časopis u ruke pa na WC , pa seansa od jedno pola sata listajući Hacker ili BUG. Danas sličan ritual, ali si uzmem fino iPhone pa listam stranice koje me zanimaju :)

PS:

Ne mogu vjerovat kakav je ovo otpor među IT -ovcima kada je u pitanju nova tehnologija .

17 godina
woodgamesfx kaže...
mario.L_hr kaže...
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

Gle prošla su i meni ljepa vremena kada sam uzeo časopis u ruke pa na WC , pa seansa od jedno pola sata listajući Hacker ili BUG. Danas sličan ritual, ali si uzmem fino iPhone pa listam stranice koje me zanimaju :)

PS:

Ne mogu vjerovat kakav je ovo otpor među IT -ovcima kada je u pitanju nova tehnologija .

Nemaju svi iPhone za otic na wc {#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

necu valjda radi buga kupovat novi mobitel 

If it ain't broke, don't fix it

16 godina
neaktivan
Srednji kaže...
woodgamesfx kaže...
mario.L_hr kaže...
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

PS:

OnTopic:

Prošla su vremena prošla vremena. 

OffTopic :

Imaju Android based ili Symbian uređaj :)

Ovako i onako ako ovdje kažeš nešto u prilog Apple-a , cjeli čopor ljudi ti se sjati na glavu.

15 godina
Srednji kaže...
woodgamesfx kaže...
mario.L_hr kaže...
woodgamesfx kaže...
Canti kaže...

Tko zna čemu bi sve služio.{#}

15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

gledaj,ako hoces pdf skeniraj si i citaj pdf kolko hoces

mislim da vecina ovjde nije za pdf,a i nemozes to samo forumase pitat ima jako puno ljudi koji kupuju bug,a nejdu na stranicu ili cak forum 

sta je sa njima?

16 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Ovo je nevjerojatno da nitko ne kuži nikoji ku*ac je žalosno. Nisam ovdje iznjeo da sam za da če se ugasiti BOL u ovakovom obliku, naravno da je svima u interesu ( zbog posejčenosti, reklame itd... ) da postoji/e mjesta gdje če se određeni trolovi duševno hranit, i takovi se ne moraju bojat da im se trese tlo pod nogama, ali kakova korist i njima od toga, to je utopija.

17 godina

OnTopic:

OffTopic :

Ovako i onako ako ovdje kažeš nešto u prilog Apple-a , cjeli čopor ljudi ti se sjati na glavu.

Nisam htio aludirat na iPhone nego opcenito na mobove koji imaju pristup internetu, meni osobno mobitel sluzi samo za razgovore (Nokia N73), niti fotkam niti surfam, i nemam namjeru mijenjat mob dokle god radi, bez obzira na razvoj tehnologije, 21. st ili nekaj trece...za sve ostalo imam komp, lap i tiskano stivo, knjiga i dalje ima vecu vrijednost od pdf izdanja

hehehe sad mi pala slika na pamet, idem sinu citat uspavanku za laku noc i furam lap sa sobom {#}

sry na offtopic

ja sam pristalica proslih vremena...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina
neaktivan
Canti kaže...

gledaj,ako hoces pdf skeniraj si i citaj pdf kolko hoces

mislim da vecina ovjde nije za pdf,a i nemozes to samo forumase pitat ima jako puno ljudi koji kupuju bug,a nejdu na stranicu ili cak forum 

sta je sa njima?

A čuj vremena se mjenjaju i sve rastuća IT industrija kao i svaka druga ne pita za pojedince već se dobit izražava kroz mase. 

I ne kužim zašto se se svi zapeli za taj PDF oblik ?

16 godina
neaktivan
Srednji kaže...

OnTopic:

OffTopic :

Nisam htio aludirat na iPhone nego opcenito na mobove koji imaju pristup internetu, meni osobno mobitel sluzi samo za razgovore (Nokia N73), niti fotkam niti surfam, i nemam namjeru mijenjat mob dokle god radi, bez obzira na razvoj tehnologije, 21. st ili nekaj trece...za sve ostalo imam komp, lap i tiskano stivo, knjiga i dalje ima vecu vrijednost od pdf izdanja

hehehe sad mi pala slika na pamet, idem sinu citat uspavanku za laku noc i furam lap sa sobom {#}

sry na offtopic

ja sam pristalica proslih vremena...

Ja isto više preferiram tiskano izdanje od digitalnog, ali to me isto čini u jednu ruku budalom koji ide protiv vode. 

Suština je da uz prihvačanje i primjenu određenih aktivnosti, zajednica poprima obilježja istih, zato zašto ne bi sada postali lideri u ovakvim strujama u našem govornom području ?

15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

joj nemoj pricat gluposti i forsirat nesto bespotrebno 

jos si gori neg sony koji tjera 3D

15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

Ovo je totalno bezeze

1.Bug bi ovdje puuuno novaca izgubio.

2.Oni koji kupuju bug a nemaju internet(nemogu ga dobiti ili nešto drugo) kako bi oni uzimali bug?

3.Šta je s bug dvd-ima?

4.Ako bi se i bug dvd mogao skinut opet bi bio problem,problem kod onih što nemaju FLAT nego 10-15GB.

5.Bezveze bi bilo,ljepo je osjetiti pod prstima da listaš i onaj miris kada otvoriš najlon.

kalaš nosim,srbe kosim
18 godina
Peticija za online BUG

Apsolutno sam za online izdanje Buga.

Rado bi platio za pristup člancima, kolumnama, recenzijama i testovima koji se inače mogu naći samo u papirnatom izdanju.

Mislim da bi svojevrsni "premium" membership savršeno funkcionirao za ovakav sadržaj.

U tom slučaju postojala bi free varijanta weba, odnosno ono što imamo danas, ali postojala bi i premium koja bi uz ovo donosila sav sadržaj tiskanog izdanja. Ne mora to nužno biti dostupno na download, bitno da je dostupno za pregled.

Ovo je naravno samo grebanje površine i takav sistem zahtjeva mnogo pažnje i planiranja, ali siguran sam da bi istog časa zamijenio tiskano izdanje koje mi samo uzima prostor za online premium članstvo ili neki ekvivalent.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 13:35 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Lukson kaže...

Ovo je totalno bezeze

2.Oni koji kupuju bug a nemaju internet(nemogu ga dobiti ili nešto drugo) kako bi oni uzimali bug?

3.Šta je s bug dvd-ima?

4.Ako bi se i bug dvd mogao skinut opet bi bio problem,problem kod onih što nemaju FLAT nego 10-15GB.

5.Bezveze bi bilo,ljepo je osjetiti pod prstima da listaš i onaj miris kada otvoriš najlon.

OK

1. Ovo ne mora bit preko noći, sve više novina u svijetu prelazi na digitalni oblik, nisam čuo da su propali, tipa NY Times.

2. a onda za njih niti nije BUG, sirovo, ali tako je

3. Download

4. za bi nužno skinuo cjeli sadržaj DVD-a , svaki jesec 90% jednih te istih programa  ???? , a BUG TV bi gledao online 

5. print

PS:

jel  ti misliš da je MAFIA 2 igra godine a ne SC2 ? , ako da onda te stavljam na ignore list  :)

17 godina
woodgamesfx kaže...
Srednji kaže...

Ja isto više preferiram tiskano izdanje od digitalnog, ali to me isto čini u jednu ruku budalom koji ide protiv vode. 

Suština je da uz prihvačanje i primjenu određenih aktivnosti, zajednica poprima obilježja istih, zato zašto ne bi sada postali lideri u ovakvim strujama u našem govornom području ?

Zasto bi bio budala koja ide protiv vode? U razvijenijim zemljama jos uvijek ima tiskanih izdanja....

15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Lukson kaže...

Ovo je totalno bezeze

3.Šta je s bug dvd-ima?

OK

1. Ovo ne mora bit preko noći, sve više novina u svijetu prelazi na digitalni oblik, nisam čuo da su propali, tipa NY Times.

3. Download

4. za bi nužno skinuo cjeli sadržaj DVD-a , svaki jesec 90% jednih te istih programa  ???? , a BUG TV bi gledao online 

5. print

PS:

jel  ti misliš da je MAFIA 2 igra godine a ne SC2 ? , ako da onda te stavljam na ignore list  :)

Pročitaj par puta moj post,pod 3. kako downloadat ako si ograničen a nesmiješ potrošiti? smiri se malo,potpuno ti ideja nevalja.

kalaš nosim,srbe kosim
16 godina
neaktivan
Lukson kaže...
woodgamesfx kaže...
Lukson kaže...

Ovo je totalno bezeze

3.Šta je s bug dvd-ima?

OK

3. Download

5. print

PS:

Pročitaj par puta moj post,pod 3. kako downloadat ako si ograničen a nesmiješ potrošiti? smiri se malo,potpuno ti ideja nevalja.

Pročitaj pod 4 !

I drugi puta argumentiraj nešto a ne samo reć ne valja, reci zašto ne valja, ja ti pobijam tezu kao i sve koje si napisao, osim pod točkom 5, e sad ?

16 godina
protjeran
Peticija za online BUG

Protiv!

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Protiv!

To mi se sviđa, kratko i jasno.

16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

3. Download

5. print

PS:

Idemo redom...

Danny je podrzao ideju Online BUG-a, vjerujem da je mislio da ce se tiskano izdanje nastaviti normalno prodavati. 

Premium forum moze funkcionisati ako bi se u njemu pricalo samo o BUG-u i ako bi kod za pristup tom forumu dolazio i u tiskanom BUG-u.

1. Čitas li ti možda NY Times, placas li ga kreditnom karticom?
  2. Pravilno je reci "surovo", sirovo je nesto sto nije obradjeno. Ti si jedan jako glup covjek, na ovo nemam komentara.
  3. BUG DVD izgubio bi smisao kad bi se skidao.

5.  Brilijantno.

Vjerujem da ti uopste ne kupujes BUG.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice