da, ponovno je tu s nama, zasad je fino proteko, radim i ruco lignje 
Danas nisam primjetil da mi je nesretan dan.
Niti mislim da je broj 13 nesretan broj jer sam u imeniku broj 13, a jos me nisu nastavnici niti jednom pitali
petak 13. mi je čista glupost, al javim oko 00.01h kako je proša o dan...
A po meni je to glupost.
Sve nesreće i loše stvari koje se događaju na petak 13. događaju se i na ostale dane bez brige.
Meni je drazi Četvrtak 12., jucer mi bio rođendan (nije se niko sitio da mi je rođendan osim matere).
Danas mi bas nije bio los dan, bilo je dosad dobro sad ima jos do 24/0 h.
Petak 13. to je netko(ili vise njih) sjetio se Petak 13. (bolje zvuci nego Utorak 13 il sl.) i trazio sta se desilo toga dana, i sad mi, to se desilo u petak 13.,to je nesretan dan..., ali kad se malo bolje promisli isto kao za Petak 13 ima raznih stvari i za druge dane samo su nam u proslosti odvratili pozornost na Petak 13.
EDIT: Ipak nesto mi se lose desilo na Petak 13., danas kad sam igrao GTA IV dozivio sam strasnu nesrecu, eksplodiralo mi auto i ja ostao mrtav, ali gledajmo s pozitivne strane stvorio sam se ispred bolnice i ukrao jos bolje auto.:)
Ak nist drugo bumo gledali neke low budget horrore na nasim dosadnim televizijama :))
Petak 13 :(... danas sam u skoli razbio ogledao kalajom od dezodoransa... kako sam drugu bacio kalaju ovaj je nije uhvatio i gruh u prozor :S:S:S
Ak nist drugo bumo gledali neke low budget horrore na nasim dosadnim televizijama :))

I opet dan kao i svaki drugi...
U trećem mjesecu nas još jedan čeka

Ja neznam kako vama ali meni je taj dan dao razlog za slavlje. Danas sam trebo imat sistemastki pregled a desi se da ga nije bilo i još polije nisam išo u šk. Tako isto će bit i sa sljedećim petkom. Tada definitivno imam sistematski.
Evo nam ga opet.
Sad je k tome u 3. mjesecu pa ima još više efekta
Dobro kaj danas ne moram u šumi drva rušiti, obavil sam to jučer...
Evo nam ga opet.
Sad je k tome u 3. mjesecu pa ima još više efekta
Dobro kaj danas ne moram u šumi drva rušiti, obavil sam to jučer...
danas mi je baš super dan!
nevjerojatno, ali meni broj 13 uopće nije nesretan, dapače sretniji mi je od pola drugih!
Ma to su ciste gluposti... Vjerujem u paranormalno, ali ovo je ipak bezveze
Meni za sad ide dobro. Ma šta dobro, odlično. Još samo da server popravim i na konju sam..
Cijena je neprospavana noć. 
a jebiga dogodilo se nesto!
razbio sada salicu punu kave a joj a se stara derala jos mi u usima zuji...
jos mi se nije nis strasno dogodilo danas
ne znaci da nece
to nije šala meni je uvjek nešto dogoti na petak 13 znaći danas trebam jako dobro pazit
hahahahaha
nadam se da necu popiti ašinu iz biologije ili geografije
roden na petak 13. i ispao sasvim normalan
.....
aaa opet petak 13-ti. moj sretni dan
Ali nebrinite se bit će još jedan u ovoj godini!A to se dešava jednom u 11godina...