Petak 13.

poruka: 142
|
čitano: 17.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Petak 13.
LUXX kaže...
 75 je imala.
Hvala na sucuti.
Nije to toliko strašno.
Ja to vidim malo drugacije nego drugi.
Bila je bolesna i samo je životarila vec godinama tak da je smrt za nju bio spas.
I sama je cesto govorila da joj je bar umrijet al nikako nije išlo.
U ponedjeljak je pala i slomila kuk i morala na operaciju(4 sata) poslije narkoze se jednostavno nije oporavila kak treba i umrla.
Jednostavno se spasila muke jer kak je živjela ja to ne nazivam životom
 Također moja iskrena sućut.

Petak ko petak. 13. ko 13. Ne bojim se ovog dana ni najmanje. Vjerojatno će tako biti dok mi se nešto loše ne dogodi. :(
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
Petak 13.

da, ponovno je tu s nama, zasad je fino proteko, radim i ruco lignje Cool

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
neaktivan

Danas nisam primjetil da mi je nesretan dan.

Niti mislim da je broj 13 nesretan broj jer sam u imeniku broj 13, a jos me nisu nastavnici niti jednom pitaliSmijeh

17 godina
Petak 13.

petak 13. mi je čista glupost, al javim oko 00.01h kako je proša o dan...

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Petak 13.

A po meni je to glupost.

Sve nesreće i loše stvari koje se događaju na petak 13. događaju se i na ostale dane bez brige.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
Petak 13.

Meni je drazi Četvrtak 12., jucer mi bio rođendan (nije se niko sitio da mi je rođendan osim matere).
Danas mi bas nije bio los dan, bilo je dosad dobro sad ima jos do 24/0 h.

Petak 13. to je netko(ili vise njih) sjetio se Petak 13. (bolje zvuci nego Utorak 13 il sl.) i trazio sta se desilo toga dana, i sad mi, to se desilo u petak 13.,to je nesretan dan..., ali kad se malo bolje promisli isto kao za Petak 13 ima raznih stvari i za druge dane samo su nam u proslosti odvratili pozornost na Petak 13.

EDIT: Ipak nesto mi se lose desilo na Petak 13., danas kad sam igrao GTA IV dozivio sam strasnu nesrecu, eksplodiralo mi auto i ja ostao mrtav, ali gledajmo s pozitivne strane stvorio sam se ispred bolnice i ukrao jos bolje auto.:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 16:31 (markoal).
18 godina
Petak 13.

Ak nist drugo bumo gledali neke low budget horrore na nasim dosadnim televizijama :))

Me love u Not!
18 godina
neaktivan
Petak 13.

Petak 13 :(... danas sam u skoli razbio ogledao kalajom od dezodoransa... kako sam drugu bacio kalaju ovaj je nije uhvatio i gruh u prozor :S:S:S

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
ukay1000 kaže...

Ak nist drugo bumo gledali neke low budget horrore na nasim dosadnim televizijama :))

stare 10-20 god. i već su ih ponovili bar 13 puta
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

pravi horror filmovi: prebrzi i prežestoki na hrt1, policajac s beverly hillsa na rtlu, sirove strasti 2 na novoj...

fakat strava od filmova...  Smijeh
Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
18 godina
neaktivan
Petak 13.

I opet dan kao i svaki drugi...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
ajoj vamo kod mene politicarima nije neki dan (juce se potukli,neki poginuli,danas jedan anstradao) ...ja sam za sada ok ...ali obicno dok sam isao u skolu uvek nadrljao na danasnji dan...od kad ne idem....sve je ok :) al ima jos nekoliko sati do kraja dana :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Petak 13.

U trećem mjesecu nas još jedan čeka

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

istina... Belji se
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Dado_ZG78 kaže...

istina... Belji se
 I meni... :)
17 godina
neaktivan
Petak 13.

Ja neznam kako vama ali meni je taj dan dao razlog za slavlje. Danas sam trebo imat sistemastki pregled a desi se da ga nije bilo i još polije nisam išo u šk. Tako isto će bit i sa sljedećim petkom. Tada definitivno imam sistematski.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
17 godina
Petak 13.

Evo nam ga opet.

Sad je k tome u 3. mjesecu pa ima još više efektaCool

Dobro kaj danas ne moram u šumi drva rušiti, obavil sam to jučer...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo nam ga opet.

Sad je k tome u 3. mjesecu pa ima još više efektaCool

Dobro kaj danas ne moram u šumi drva rušiti, obavil sam to jučer...

hehe ma evo jos se nije nista lose dogodilo
bio ujutro kod doktora zdrav(sto i nije tako dobro jer moram u skolu al aj)
jos mi nije pukla veza sa internetom  woohoo
a danas petak 13. valjda se nece nes lose dogodit
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan
Petak 13.

danas mi je baš super dan!

nevjerojatno, ali meni broj 13 uopće nije nesretan, dapače sretniji mi je od pola drugih!

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
17 godina
Petak 13.

Ma to su ciste gluposti... Vjerujem u paranormalno, ali ovo je ipak bezveze

CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
18 godina
neaktivan
Petak 13.

Meni za sad ide dobro. Ma šta dobro, odlično. Još samo da server popravim i na konju sam..

Cijena je neprospavana noć. Neodlučan

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Petak 13.

a jebiga dogodilo se nesto!

razbio sada salicu punu kave a joj a se stara derala jos mi u usima zuji...

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
Petak 13.

jos mi se nije nis strasno dogodilo danas

ne znaci da necePlač

17 godina
neaktivan
Petak 13.

to nije šala meni je uvjek nešto dogoti na petak 13 znaći danas trebam jako dobro pazit

17 godina
Petak 13.

Oh yeaaa,trow yo neigbourhood in tha air...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
17 godina

hahahahaha

17 godina
neaktivan
Petak 13.

nadam se da necu popiti ašinu iz biologije ili geografije

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...

roden na petak 13. i ispao sasvim normalan Šutim.....

jesi li siguran
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Oh yeaaa,trow yo neigbourhood in tha air...

hehe lik glavni lik u tom filmu i napravio pjesmu petak
bas je darovit
17 godina
neaktivan
Petak 13.

aaa opet petak 13-ti. moj sretni danSmijeh

Ali nebrinite se bit će još jedan u ovoj godini!A to se dešava jednom u 11godina...

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice