Znam da je petak, znam da je 13. ali ne idem za tim da je petak 13. Da nisam vidio temu ne bi ni išao za tim.
Ne vjerujem u tu glupost, iako sam jednom slomio ruku na Petak 13.
Haha owned !
draži mi petak 13. nego valentinovo haha :D
Meni je najgore kad se poklope ... ili kad nova godina pade na petak 13.
hebes ga.. jucer dobio 2 keca
danas na petak 13. dvije petice...
draži mi petak 13. nego valentinovo haha :D
Meni je najgore kad se poklope ... ili kad nova godina pade na petak 13.
A tek kad 1. maj padne na petak 13. 
A tek na svetog nikolu 

danas smo osjetili petak 13., od nas 29 u razredu, nas 22 smo dobili 1 iz kemije 
Ta priča o lošem datumu se samo širi. Sve loše stvari koje se danas dogode će krivit taj datum i tako će petak 13. postati sve popularniji...
"Teorija" Petka trinajstoga=praznovjerna bajka.
Ja sam danas na petak 13. dobio 5 iz engleskog ! hehe
Imam gnojnu anginu...
A ja nemam para, ali doslovce nemam para samo 10kn za sutra za krišku pizze prije pješačenja na Sljeme i ostalih 37 kuna za bus.
Nemrem ni slanac kupit.
I'm fucking starving now no srećom imam tu neke juhe iz vrećice i tijesta si mogu skuhat :-)))
Teorija Petka trinajstoga=praznovjerna bajka.
Koja je teorija petka 13.?
Imam gnojnu anginu...
A ja nemam para, ali doslovce nemam para samo 10kn za sutra za krišku pizze prije pješačenja na Sljeme i ostalih 37 kuna za bus.
Nemrem ni slanac kupit.
I'm fucking starving now no srećom imam tu neke juhe iz vrećice i tijesta si mogu skuhat :-)))
Samo pazi kako to kuhas da ne bi zavrsio u bolnici na petak 13.

http://androoolog.blogspot.com/
Nemrem ni slanac kupit.
Što će tebi hrana? Ti živiš na animeu.
Što će tebi hrana? Ti živiš na animeu.
Inače stara mi govori da živim u svemiru jer gledam stalno Science Fiction u kojem se radnja događa ili ima veze sa svemirom (star trek, star wars, battlestar galactica...)
Samo da javim, bio sam se naždero ko svinja i još je ostalo za večeru :-)))
Stomak = full
Krenem jutros na vlak i ispred mene teška prometna nesreća.
ahjooj...najgore mi je kad Božić padne na petak 13.
šala,naravno
ja sam danas na petak 2 dobi 13 iz tehnickog crtanja i cjeli dan sam zbunjen 
Ucim ko konj za latinski, i sjetim se da bi mogao na sat koji ima ekran i usb, stavit sve nastavke i sav sretan stavio sve ali sam isto tako sam naucio bar za 3. I zaboravio da imam one neocube magnete u torbi. Doso u skolu i hocu stavit sat prije latinskog na ruku kad magneti shebali sat :(. Pisao test (ispravak) mislim da sam dobro napisao i ispravi test kad ono 1... i valjda opet ko prosle godine na popravni :(
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Ucim ko konj za latinski, i sjetim se da bi mogao na sat koji ima ekran i usb, stavit sve nastavke i sav sretan stavio sve ali sam isto tako sam naucio bar za 3. I zaboravio da imam one neocube magnete u torbi. Doso u skolu i hocu stavit sat prije latinskog na ruku kad magneti shebali sat :(. Pisao test (ispravak) mislim da sam dobro napisao i ispravi test kad ono 1... i valjda opet ko prosle godine na popravni :(
ja danas zadni put u životu odgovaro latinski, i dobio najbolje ocjene ikad iz latinskog, 3 4 
hahah upravo doso sa nogometa :D
pogubio sam loptu od 800kn ,a frend si je zglob strgo :)
prvi puta da mi se nest desi za petak 13. (sutra cu ju valjda nac )