otvaram ovu temu radi paranormalnih pojava poput duhova,prikaza i sličnih paranormalnih iskustva...ovdje možete pisati sve čudne stvari koje su vam se dogodile...da ja započnem:
moj buraz i susjed su jednu noć bili u podrumu i najednom su čuli kak je nešt pretrčalo ispred vrata a kad su otvorili vrata nema ničega...i kak su se oni udaljili od vrata opet su čuli kak kak neko po steepnicama ide i opet naglo oni otvorili vrata kad ono nema ničega...i nakon par minuta opet su čuli kak pas laje i veli moj buraz da su imali onaj hebeni feeling ko da je neko pred vratima i onda su čuli opet kak neko ispred vrata hoda ali opet ista priča kad su otvorili vrata nema ničega...
evo još jedne jezive:
za Božić prije 3 godine moj buraz je dobil novi mob i malo je isprobaval kakva je kamera kad je u pokretu i onak je uslikal kuglicu s bora pa je bilo onak mutno a jbt na slici se jasno vidjela neka žena,čovjek i neka kao čudna beba bez jednog oka...jbt na žalost mob je prodao bez da je stavio sliku na komp ili tak nešt...da bar imam tu sliku bi ju sad stavil ali jbg...
ima tko kakvu sličnu priču ali molim vas da ne izmišljate neka sranja itd.