Opljačkan protis

poruka: 137
|
čitano: 23.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Opljačkan protis
Unworthy_For_Life kaže...

Nebi taj lik imao muda pucat,vidiš kako drži pištolj,skoro da mu padne iz ruke...

care to su takvi ljudi vidiš na snimki da je mrtav hladan kad je bio spreman opljačkati vjeruj mi bio je spreman i ubiti u takvim slučajevima ne treba izigravati heroje jer to prolazi samo  u američkim filmovima bio bi lud riskirate svoj život za par stotina kuna 

17 godina
Krešo91 kaže...
mamutarka kaže...
A sto bi ti to napravio onda?

ja da sam na prodavačevom mjestu bio ja bi liku izbio pištolj iz ruke....

dobro pogledaj snimke

na snimci koja gleda na blagajnu...uočavaš kako lik drži pištolj...samo mu desnom rukom izbiješ pištolj i nečim tupim udariš ga po glavi

Problem robed fags??

To ti je nikakvo rjesenje, tj za poginut u 90% slucajeva rjesenje je ovo recimo zakon koji dozvoiljava obranu vatrenim oruzjem bez posljedica u specificnoj situaciji. Ak je napadac isto naoruzan i upada ti u kucu ili na posjed privatni, ducan imas se pravo branit vatrenim oruzjem bez posljedica to imaju Ameri, Kanada isto koja je sve samo ne Americka đungla. To se normalno dobro provjeri, nakon incidenta da ne bi bilo namjestaljki nije zakon blesav da se ne provjeri a s obzirom na današnju forenziku nema problema. Situacija upada tip naoruzan do zuba, u obiteljski ducan gdje radi vecina obitelji recimo gazda upuca napadaca i to je to ovaj je mrtav a vlasniku se nist nece dogodit.{#}{#}

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

10k kn ukradeno, a dnevno naprave promet od 250k kn...

Odkud si tu brojku izvuko da mi je znat...

A za sve ove što s*ru da bi oni natukli pljačkaša, pričate gluposti, neko ti drži pištolj uperen u glavu, a ti bi išo riskirat život radi nešto novaca? Čisto sumjnam.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan

Nebi taj lik imao muda pucat,vidiš kako drži pištolj,skoro da mu padne iz ruke...

Prije će netko stradat kad pljačka amater. Profic to obavi čisto

Hyperion kaže...

Da je samo uzeo core i7 980x i to 2 komada to mu je eto 50% više nego što je on ukrao para.

Da a kupaca koji žele kupit taj procesor po njegovoj unikatnoj cijeni ima u izobilju{#}

I'll be back
17 godina
neaktivan
Opljačkan protis

A bitno da sam se ja prije dva tjedna vrtio pola sata po Krapinskoj tražeći tu rupu, i nikako nać...!

Prodajem zjake...povoljno!
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
mamutarka kaže...

Sakrio se pod pult. Mislim da nebi ni mrdnit mogel, sam bi se sakril pod pult. A kaj ćeš, nisam neki hero ak mi villain dojde...

EDIT: Ma ovo je namješteno stoposto.

ja također, a unworthy for life  misli da ako je debel da će mu to nešto pomoći {#}

15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Lako je pricati sto bi ko napravio ...

Da ste bili tamo i da neko uperi u vas pistolj usrali bi ste se kao p*ckice ...

Ja bi mu jos dao da si ponese GTX580

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 15:37 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Lako je pricati sto bi ko napravio ...

Da ste bili tamo i da neko uperi u vas pistolj usrali bi ste se kao p*ckice ...

Ma jok. Na ovom forumu 90% ljudi prati filmove Jackie Chan-a i znaju sve one COOLLLL poteze.{#}

I'll be back
17 godina
neaktivan

Javio se profiler!

Prodajem zjake...povoljno!
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
mamutarka kaže...

ja da sam na prodavačevom mjestu bio ja bi liku izbio pištolj iz ruke....

dobro pogledaj snimke

na snimci koja gleda na blagajnu...uočavaš kako lik drži pištolj...samo mu desnom rukom izbiješ pištolj i nečim tupim udariš ga po glavi

Problem robed fags??

ma ti bi se zasrao ko grlica da ti neko stavi pljucu tak

16 godina
protjeran
Opljačkan protis

Ja bih razmontirao pistolj jednostavnim povlacenjem gornjeg dijela, sam proces onesposobljavanja pocinitelja kaznenog dijela kradje tada bi se mogao glatko odviti.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
17 godina
Hyperion kaže...

Da je samo uzeo core i7 980x i to 2 komada to mu je eto 50% više nego što je on ukrao para.

Takvu robu ne drze u ducanu, vec u skladistima koja su ne znam u kojim djelovima Hrvatske i kad kupis tako nesto, obicno cekas oko 3-7 dana da ti narudzbu dopeljaju u ducan.

Da ju drze u ducanu, vec bi ga ja opljackao. :P

- Psiho246
17 godina
microman kaže...

Da a kupaca koji žele kupit taj procesor po njegovoj unikatnoj cijeni ima u izobilju{#}

Očito ima, kad gledam svi ga overclockeri imaju čak i ti.

Smanji cijenu sa 7000 i nešto koliko košta na 5500kn i eto odeee.

Psiho246 kaže...

Takvu robu ne drze u ducanu, vec u skladistima koja su ne znam u kojim djelovima Hrvatske i kad kupis tako nesto, obicno cekas oko 3-7 dana da ti narudzbu dopeljaju u ducan.

Znam i to, kupio sam proc kod njih i morao sam čekat 1 dan da mi dopeljaju procesor kakvih 3-7 dana LOL

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 15:48 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja bih razmontirao pistolj jednostavnim povlacenjem gornjeg dijela, sam proces onesposobljavanja pocinitelja kaznenog dijela kradje tada bi se mogao glatko odviti.

ma nebi ti nist ti bi sjeo i reko nosi sve sto ima samo mene nediraj...lako je biti nane poslje bitke

14 godina
neaktivan
Ige kaže...
Don Kihoty kaže...

10k kn ukradeno, a dnevno naprave promet od 250k kn...

Odkud si tu brojku izvuko da mi je znat...

A za sve ove što s*ru da bi oni natukli pljačkaša, pričate gluposti, neko ti drži pištolj uperen u glavu, a ti bi išo riskirat život radi nešto novaca? Čisto sumjnam.

Evo ja sam jučer kod njih potrošio 7k kn, a ispred mene su bila još dvojica koja su isto potrosili oko 4k-5k kn.

Jako su jeftini pa imaju veliki promet.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Koji to svi Overclockeri? Na ovom ga forumu imamo samo ja i Jurky, a u Hrvatskoj bi vlasnike dotičnog proca mogao nabrojati na prste.

Također sama činjenica da prodaješ dva i7 980X poslje pljačke bi bila jako sumnjiva.

I'll be back
16 godina
protjeran
Opljačkan protis

Ne znam odakle im toliko para u kasi kad se sve kod njih mora preko virmana platiti gdje lova izravno sjeda na njihov račun (RBA mislim)... Ne bi trebali nikome ni izvračati novce ovako. I ovo da im je promet >250k wtf??? Pa to ni da ih T-Šrot traži da ga opreme ne bi toliko bilo...

EDIT: A i pištolj je neko govneto malo, izgleda mi ko startni revolverčić lol...

Si vis pacem, para bellum.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 16:06 (Silence1488).
17 godina
Hyperion kaže...
microman kaže...

Psiho246 kaže...

Znam i to, kupio sam proc kod njih i morao sam čekat 1 dan da mi dopeljaju procesor kakvih 3-7 dana LOL

Ovisi kad im dostava dolazi. Ti si ocito narucio dan prije vjerojatno vec prije zakazane dostave.

Oni imaju svoje vozace, ne salju to postom.

Ja obicno cekam oko 3 dana.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

On sam WTF?!? Pa bolje bi bilo da su bila Petorica

Jedan taključa prodavnicu i čuva stražu !

Drugi sa pištoljem čuva ove trgovce, da šta ne krene po zlu !

Treći sklapa gamerske računare za njih četvoricu, i7980x, 4x nVidia 580GTX , Ram 12gb, itd !

Četvrti donosi gamerske miševe, gamerske podloge za miševe,gamerske tastature, gamerski headset, zvučnike, 3D Monitore itd, i usput pokupi koji rezervni procesor, grafu, matičnu, ram xD !

Peti gotove računare odnosi u kombi !

Ili je to Ivi nestalo novca za kartone ?

harry
16 godina
Captain.Price kaže...

Četvrti donosi gamerske miševe, gamerske podloge za miševe,gamerske tastature, gamerski headset, zvučnike, 3D Monitore itd, i usput pokupi koji rezervni procesor, 

Samo cekaj da logic ovo vidi{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
Darky kaže...

nda,

i onda ti završiš u zatvoru zbog napada i teškog ozljeđivanja

I da ne pričamo da uz put možeš i sam stradati ...

ajmo zamislit istu situaciju uz male promjene:

ulazi lik isto kao na snimkama, uperi pištolj i kaže da daš sve pare....ti počneš vadit pare....

e sad, on se malo okrenuo zbog provjere jeli neko ulazi u trgovinu....dotad nema nadzor nad prodavačem, lik je mogao iskoristit situaciju da izbije oružje iz njegove ruke i brzo uhvatit najbliži predmet i udarit lika po glavi samo da ga dezorijentira.....i onda nek radi šta oće s njim

ja osobno da sam bio u stanju tako nečega, napravio bi bez obzira na rizik....a sad vi govorite da gledam previše filmova i toga svega, ali to se danas zove samoobrana i u većini slučajeva instinktivno potaknuto

a što se tiče toga sa vatrenim oružjem....ti ne možeš dobit nikakvu kaznu ak je to bilo iz samoobrane koja je kao što sam već rekao instinktivno i refleksno reagiranje na nekakvu prijetnju

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
14 godina
protjeran
Opljačkan protis

Nezgodno je ako ti netko uperi pištolj u lice ili kalašnjikov u usta.

Ako nisi psihički jak, ostat ćeš traumatiziran.

Suludo je pružati bilo kakav pasivni otpor ili nedao bog aktivni.

Više se postigne dubokom koncetracijom:

-pamtiti detalje odjeće i obuće

-naglasak i govorne mane

-ruke i bilo koji dio lica koji viri

-gestikulaciju,hod,držanje

...masu propalica se ne pronađe jer svjedoci neznaju opisati propalicu.

Zakon je dobar i nije nam potreban zakon "divljeg zapada" sa pultevima punim oružja ,kojim rukuju neosposobljeni.

15 godina
"...počinitelj je nakon zločina viđen kako bježi u smjeru sjevero-istoka na Baotian 50ccm skuteru. Više informacija imat ćemo u dnevniku u 19:30. Doviđenja i do slušanja."
Acta, non verba.
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

...

ajmo zamislit istu situaciju uz male promjene:

ulazi lik isto kao na snimkama, uperi pištolj i kaže da daš sve pare....ti počneš vadit pare....

e sad, on se malo okrenuo zbog provjere jeli neko ulazi u trgovinu....dotad nema nadzor nad prodavačem, lik je mogao iskoristit situaciju da izbije oružje iz njegove ruke i brzo uhvatit najbliži predmet i udarit lika po glavi samo da ga dezorijentira.....i onda nek radi šta oće s njim

ja osobno da sam bio u stanju tako nečega, napravio bi bez obzira na rizik....a sad vi govorite da gledam previše filmova i toga svega, ali to se danas zove samoobrana i u većini slučajeva instinktivno potaknuto

a što se tiče toga sa vatrenim oružjem....ti ne možeš dobit nikakvu kaznu ak je to bilo iz samoobrane koja je kao što sam već rekao instinktivno i refleksno reagiranje na nekakvu prijetnju

ma daj

Gle to je sve što bi bilo kad bi bilo

Ti se sad ovdje možeš junačiti, a onda u stvarnoj situaciji pišati u gaće od straha (osobno znam takve tipove) NHF

Drugo:

Osiguranje od krađe košta cca par tisuća kuna godišnje tvrtku i zašto da riskiraju život radnika ????

Osiguranje će platiti štetu, djelatniku se nije ništa dogodilo, a policija će ionako tog tipa uhvatiti za par dana (obično su to njihovi poznati pacijenti)

jedino ko će izgubiti je osiguranje, ali kako oni ionako imaju debeli profit, tu i tamo malo izgube pa to neće ni osjetiti. (ionako će to naplatiti kroz police)

Inače u inozemstvu ti upravo poslodavci zabranjuju da pružaš otpor već da daš novac, samo da se izbjegne bilo kakva neprilika sa pucnjavom i taocima.

16 godina
Opljačkan protis

Ajme sami junaci. Kad pištolj opali tu više nema F9 (quick load za učitavanje nove prilike). Jesu vas malo uobrazile Call of Duty i Medal of Honor (inače odlični serijali igara).

Nema Ramba, Jackie Chana i sličnih u takvim situacijama. Adrenalin čini svoje, a tijelo ne sluša. Mišići i mozak blokiraju.

Moliš Boga da ostaneš živ a ne da ćeš izigravati heroja. I kad sve prođe tek tada počinje fešta. Nekoliko godina psihijatrijske pomoći, a o morama da ne govorimo.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Darky kaže...

ma daj

Gle to je sve što bi bilo kad bi bilo

Ti se sad ovdje možeš junačiti, a onda u stvarnoj situaciji pišati u gaće od straha (osobno znam takve tipove) NHF

Drugo:

Osiguranje od krađe košta cca par tisuća kuna godišnje tvrtku i zašto da riskiraju život radnika ????

Osiguranje će platiti štetu, djelatniku se nije ništa dogodilo, a policija će ionako tog tipa uhvatiti za par dana (obično su to njihovi poznati pacijenti)

jedino ko će izgubiti je osiguranje, ali kako oni ionako imaju debeli profit, tu i tamo malo izgube pa to neće ni osjetiti. (ionako će to naplatiti kroz police)

Inače u inozemstvu ti upravo poslodavci zabranjuju da pružaš otpor već da daš novac, samo da se izbjegne bilo kakva neprilika sa pucnjavom i taocima.

kao prvo: ja se ništa ne junačim....samo govorim činjenice, ali to je to što i ti kažeš "šta bi bilo kad bi bilo" ali takva vrsta priče bi mogla vrijedit za maštanje ali ovo nije mašta ovo je real life situacija u kojoj je velik rizik u ulozi.....iako bi se ja uplašio ko nekakva {#} kad mi tako neko uleti u mojoj smjeni ali to je opet neka druga situacija

drugo: za osiguranje se slažem, dobit će odštetu i mirna Bosna

ali većina manjih trgovina, dakle manjih biznisa ili obiteljskih biznisa nemaju niti osiguranje, niti nekog zaštitara niti išta......u takvim situacijama vrijedi staro pravilo: Snađi se druže {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
16 godina
protjeran
Opljačkan protis

ma kad se okrenuo lik trebo mu je sam bacit kasu u glavu i to je to (ili ak ima nest teze) 

bas je ljubazno uso u trgovinu jos zatvorio vrata za sobom 

CyberPunk
17 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Ja sam rekao, sakril bi se pod pult.

Jedina situacija, jedina u kojoj bi pokušao išta je da taj provalnik direktno pokuša nauditi nekoj voljenoj osobi do koje mi je stalo (nedaj Bože) ili meni samom.

A pare? Ko ih je*e, nosi si ih, samo me pusti na miru...

hrvatskafarkasevec kaže...

bas je ljubazno uso u trgovinu jos zatvorio vrata za sobom

{#}

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 17:03 (1domagoj1).
16 godina
Opljačkan protis

Lik mora da je bio isprovociran ovom temom :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ja sam rekao, sakril bi se pod pult.

Jedina situacija, jedina u kojoj bi pokušao išta je da taj provalnik direktno pokuša nauditi nekoj voljenoj osobi do koje mi je stalo (nedaj Bože) ili meni samom.

A pare? Ko ih je*e, nosi si ih, samo me pusti na miru...

ja bi pokrio oči rukama i reko da me nema {#}{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice