vidi vraga jos smo zivi
Odosmo... :) (LHC rasprava)
- poruka: 248
- |
- čitano: 42.812
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
vidi vraga jos smo zivi
Prvi protoni su pusteni ali u jednom pravcu kako bi se testirao rad kolajdera, prvi sudar odnosno pustanje protona u oba pravca desiće se sutra!
Po zvanicnim informacijama nije preciziran tacan trenutak prvog sudara ali po nezvanicnim proverenim informacijama ljudi koji ucestvuju u projektu tacan trenutak prvog sudara
vec je veoma dobro poznat!
vidi vraga jos smo zivi

Koliko sam ja čito, sad trenutno puštaje samo protone u jednom smjeru i to sa samo 10% ukupne energije, da bi kalibrirali, pa ako nesto sad nije uredu da big bang i nepokusavaju... vidit cemo sta ce bit
snopovi u oba smjera pustit će se 21. listopada.
Evo znanstvenici su objavili da je kalibriranje dobro proslo!
9.5 MILJARDI dolara, 100m ispod zemlje....
Ludo!
Djeca u Africi umiru dok se "ZNANSTVENICI" trude UNIŠTITI svijet!
Sramota!
Sramota!
Sramota!
Koje bi sve tajne oni zapravo i otkrili da eksperiment uspije?
Pokušavaju da otkriju kako se energija pretvara u materiju. Ili, u alternativnom slučaju, da im je kompletan model neispravan i da će morati da sednu i smisle fiziku ispočetka.
Pokušavaju da otkriju kako se energija pretvara u materiju. Ili, u alternativnom slučaju, da im je kompletan model neispravan i da će morati da sednu i smisle fiziku ispočetka.
Koje bi sve tajne oni zapravo i otkrili da eksperiment uspije?
DOOOOOOOOOOOOOM!
Pravi test je 21.
Ja cu stavit limenu foliju na glavu, i sve ce bit u redu. Predlazem da vi ucinite isto.
Sramota!
Pa u pravu je Goran. Tu se netko poziva na nekakvu djecu u Africi i trošenje znanstvenika (a nitko niti troši njegov novac, niti zna zapravo o čemu se radi), a sam nije spreman odreći se ni gluposti za tu istu "djecu u Africi". To je toliko otrcana fraza, da je zapravo bljutava, pa je Goranov odgovor sasvim na mjestu.
Hoće li nas taj eksperiment odvesti u propast? ili je to bilo slijepo vjerovanje?
Možda će nešto poći krivo i uništiti rasu.I HOPE NOT!
vidi vraga jos smo zivi
Isto su fizičari došli na ideju,ako nekom čudom dodju do apsolutne nule.Mogu zaustaviti vrijeme,a ako mogu još više od nule hladit.Mogu vračati vrijeme unatrag.
TIME MACHINE!
Isto su fizičari došli na ideju,ako nekom čudom dodju do apsolutne nule.Mogu zaustaviti vrijeme,a ako mogu još više od nule hladit.Mogu vračati vrijeme unatrag.
TIME MACHINE!

TIME MACHINE!
TIME MACHINE!