U New Yorku su se pojavili nekakvi neidentificirani objekti kao leteći tanjuri koji nisu vidljivi navodno ni na radarima. Objekti stoje na mjestu iznad grada i navodno građani su u velikoj panici. lol
Meni se to ćini kao nekakvi baloni koji lebde.
U New Yorku su se pojavili nekakvi neidentificirani objekti kao leteći tanjuri koji nisu vidljivi navodno ni na radarima. Objekti stoje na mjestu iznad grada i navodno građani su u velikoj panici. lol
Meni se to ćini kao nekakvi baloni koji lebde.
Omg na NLO-u je lik Djevice Marije na čijem nosu je prišt koji mi pomalo liči na Isusa... Astonoshing
Ma vidi se iz onog šahta na po' ceste da je meteorološki balon 
Ma da ne kazem sta, a ne NLO -.-.
Izgleda ko balon..
Izgleda ko balon..
Nemoj srat?!
Amrikanci su glupi 
Amrikanci su glupi 
Znam...zato se ni nebi trebali obraćat na takve stvari, al šta'š....ljudi su znatiželjni 
Baš me zanima, zašto su apsolutno sve slike koje "prikazuju NLO-e" mutne (makar u maloj mjeri)? Hm, zbilja nešto čudno... I da, sve su to NLO-i, dok se ne identificira. I avion koji leti je NLO, sve dok ti ne vidiš da je to zapravo avion.
možda je NLO možda nije, ja mislim da nije no iskreno nije me ni briga
Jos jedan fejl..
E, da gotovo zaboravih napomenuti. Na Twitteru je prije dva dana bila glavna tema taj NLO. Ova slika, kolko se da uopće razaznati iz nje je slika od prije dva dana. Dakle, 13.10. Bivši časnik NORAD-a Stanley A. Fulham u svojoj knjizi Challenges of Change je navodno "predvidio" da će 13.10.2010. svemirčeki letjeti iznad New Yorka i valjda ostalih većih gradova, nemam pojma. No dobro, dosta gluposti, evo u ćemu je stvar. Dakle, 13.10., pogledajte čiji je to datum rođenja, tj. ko je slavio prekjučer rođendan, >>> KLIK <<<. Mislim da je iz ovog linka potpuno jasno u ćemu je stvar. Dakle, evo hint ko još nije shvatio. Riječ počinje sa slovom H, a sa slovom X završava. HOAX.
Amerikanci se hvale sa svojom superiornom tehnologijom, a nemogu napraviti poštenu sliku tog "NLO-a" niti imaju nekakav dvogled da vide koji je to k.