- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za zagrijavanje:
Pretpostavljam da tipkaš lijevom rukom, desna je slobodna ili....
Pretpostavljam da tipkaš lijevom rukom, desna je slobodna ili....
uvijek tipkam s dvije ruke :)
ili ne tipkam s nijednom...
hm da
uvijek fapam s dvije ruke :)
ili ne fapam s nijednom...
hm da
za zagrijavanje:
a di se to slikala? hoću i ja kod profića da me fotošopa i sl. pa da napravim kalendar za svoje fanove.
a di se to slikala? hoću i ja kod profića da me fotošopa i sl. pa da napravim kalendar za svoje fanove.
ja ću te fotkat, neću ti puno ni računat :)
a fotošop ti nije potreban...
ja ću te fotkat, neću ti puno ni računat :)
a fotošop ti nije potreban...
ima jedan riječki koji radi curama za đabe...a sad...
btw. tipkam preko FF 11b1 :)
na ovu bi morao i sa 3...vid kako puši sa užitkom :D
ne sviđaju mi se sise...malo vise a mlada...jao...ne znam...šta ću kad su moje vrh zategnute ko da ih je Glumičić radio. pa imam visoke standarde po pitanju sisa.
no lezbo.
F1-IVO.
F1-IVO.
mislim da ne. hahhaha
no dobro, prvi put đabe :)
ne sviđaju mi se sise...malo vise a mlada...jao...ne znam...šta ću kad su moje vrh zategnute ko da ih je Glumičić radio. pa imam visoke standarde po pitanju sisa.
no lezbo.
ne vjerujem dok ne vidim
no lezbo.
Da je tu lzgr ili Ivan bilo bi pics or....
zna Boris.
zna Boris.
Ne laže, ja vidio svojim očima! Najbolje zdrele jabuke! mmm :))
i mi smo radoznali :)
F1-IVO.
mislim da ne. hahhaha
Mislim da je Ivan.M kolko ja znam samo on ti voli popit, pa ko zna kak buš ispala sva nakrivljena na tim fotkama no ak si gola onda je ovak i onak nebitno.
Mislim da je Ivan.M kolko ja znam samo on ti voli popit, pa ko zna kak buš ispala sva nakrivljena na tim fotkama no ak si gola onda je ovak i onak nebitno.
ma ne ne gola...malo zagrnuto bi ja...
btw. tipkam preko FF 11b1 :)
na ovu bi morao i sa 3...vid kako puši sa užitkom :D
n lezbo.
Pics or it didn't happen

je da sad ću ja na forumu dijelit đabe a mogu i zaradit na sebi
ma ne ne gola...malo zagrnuto bi ja...
Znači malo onak zagrnuto, taman tolko da recimo ispadneš Honeybabysweetiedoll ali opet sve fino i kulturno.
Vidim zima opako utječe na prste:)
Večer!
večer :)
Vidim zima opako utječe na prste:)
Večer!
Ma kaj ce ti prsti... :)
Bok daj.
Joj kak bi si kupil Logitecha G9x...
Pun si love ko brod pa daj olabavi malo kesu:)
Imal sam G9 koji mi je prirasel srcu. Premda bi kupil i G9, sam ih nema na trznici. Nasel sam jednog na njuskalu, al lik nema broja i naravno, sporo odgovara na mailove...
Pun si love ko brod pa daj olabavi malo kesu:)
Ma vraga staroga...
To kaj se pocastim kakvom igrackom jednom, dvaput u godinu, to stedim cijelu godinu...
Vidi, fakat, ti ga imas :D
A dao bi 200 kn + postarinu. Ovisi u kakvom je stanju.