evo i mene u ovom topicu...posto sam i ja nespavalica...
trenutno citam vijesti i dopisujem se preko msna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isse, 4:32h *\/*
Radim... Pa, ništa.
Kako tema zatvara radnju u 6, zadnji je trenutak da svima poželim laku noć, ili možda "težak" dan...
Prije 40+min završio utrku s momcima s motori.hr foruma...bilo je napeto...
Evo tema o rezultatima i komentarima...
Ljudi laku noć ili dobro jutro...
...ali ja ode spavati...
Prije po sata se vratio s ocem iz diskača jer me neki lik kojeg znam iz viđenja htio udarati...
U biti bio sam u diskaču...malo se rasplesao...i dođe mi taj lik: "ajd izađi van" i ja rekao "neću" i on opet vičući ponovi "ajd van" i ja kažem "neću, i makni se od mene"...i on neku ekipu dovede da me nagovore da izađem van i ja im kažem "neću" i bla bla i ja zovnem starog da dođe po mene, odem po stvari i na putu naiđem na dva frenda i kažem im da me otprate van! Kada sam uzeo stvari kažem tom liku da izađe sam samnom (frendovi su me pratili) i kada sam ja izašao izlazi ti on, i iza njega odmah još 5-6 njegovih frendova...i pitam ja "šta hoćeš od mene" i moj frend odmah na njega "šta ti balavac hoćeš...nitko neće njega (mene) dirati...nitko me ne smije dirati"...i taman dolazi otac, uhvati tog malog i odvede ga sa strane...i nešta oni popričali i ovaj se meni kad se vratio ispričava...kažem mu ja "ok, ali se nemoj više derati na mene"...i kad sam došao doma vidim ocu u desnoj ruci pendrek...hehe...bilo bi krvi da sam se pofajto s njime...ali nisam ja problematičan "dečko"...
ha ha, ne spavam još al ću uskoro. Sutra se ipak radi ujutro.
Jos je rano faks je ipak tek u 4 ....
:)
rano, ...kasno dižem se svako jutro u 06:40 pa ja još budan, neče iči.
a ništa mi nemojte govoriti, jel znate kako je to otići u krevet a već znadete da nećete zaspati i tako čekati do jutra
probajte, nije nimalo lipo i tako već goinu ipo
a ništa mi nemojte govoriti, jel znate kako je to otići u krevet a već znadete da nećete zaspati i tako čekati do jutra
Pozz, jel ima još budnih? Ja se evo spremam u krpe ali sam lijen otić do kreveta,a i ne spava mi se nešta. Nešt bi radio a ne znam šta,ne znam di bi sa sobom
Ja evo ucio neke kanonske pokrivace i zatvarace, sad cu odgledat jednu epizodu voyagera i na spavanje ...
Pozz, jel ima još budnih? Ja se evo spremam u krpe ali sam lijen otić do kreveta,a i ne spava mi se nešta. Nešt bi radio a ne znam šta,ne znam di bi sa sobom

evo igrasan lord of d ring igra je stvarno luda svakako preporućujem
Dobro ajde mene zanima,,i nemogu spavat koja je antivirusna bolja
AVG 8.0 ili NOD32
Thanx
ja koristim nod 32 i većina mis da je on bolji
ja koristim nod 32 i većina mis da je on bolji
Imao sam oba i moja preporuka je definitivno NOD32.
Imao sam oba i moja preporuka je definitivno NOD32.
pa neš ti avg free meni je prijatelj nabavia nod 32 kojemu licenca istiće tek 2050 pa san miran
Sada je ludo,, ali i jeli suludo stavit ovu konfu na napajanje od 400W hoće li izdržat.
Amd Dual Core 2,9Ghz 5600+
Hdd 160 GB SATA
Hdd 500 GB SATA-300
Hladnjak za kučište 80X80
4X1 RAM
Sapphire Radeon HD3850 512MB DDR3
Thnx....
Naravno da hoce.
Ako baš nije zadnje smece od napajanja.
Koja marka?
Koji model?
pa neš ti avg free meni je prijatelj nabavia nod 32 kojemu licenca istiće tek 2050 pa san miran
Sada je ludo,, ali i jeli suludo stavit ovu konfu na napajanje od 400W hoće li izdržat.
Amd Dual Core 2,9Ghz 5600+
Hdd 160 GB SATA
Hdd 500 GB SATA-300
Hladnjak za kučište 80X80
4X1 RAM
Sapphire Radeon HD3850 512MB DDR3
Thnx....
Naravno da hoce.
Ako baš nije zadnje smece od napajanja.
Koja marka?
Koji model?
Hvala na tako brzim odgovorima nisan ih očekiva u 3:30 ujutro,face ste hehe,savjet je uvjek dobro doša koliko se kod razumija u komjutere,,Zar ne?
DA Power Suply