Ima budnih ali jedan ide malo opustit ekstremitete i poboljšavat jedan poseban interni organ (mozak......iako bi svi rekli "ONO" )
eto me za sat, sat i po
Ima budnih ali jedan ide malo opustit ekstremitete i poboljšavat jedan poseban interni organ (mozak......iako bi svi rekli "ONO" )
eto me za sat, sat i po
Večer ljudi.
Ajmo djeca u krpe sutra vam je škola
dobra večer :D
jesam danas propustio što zanimljivo?
Veečer.. Ima li budnih :D
Kakvo je to pitanje?
Naravno da ima... :)
Noć je mlada prerano je za spavat
veče svima
šefe, i am now following you on twitter!
nadam se da li si sada skužio kako to funkcionira, moj odgvor na tvoj tweet se pojavljme među mojim tweetovima ali piše @bmarasovic
Ja ode u krevet, citamo se sutra, kada odem u skolu u 2, nema me do nekih 10, i onda do pola 11 jos :D.
LN
hebemu oko router problema mi ni reinstall winsa nije pomogao
jedino da zoveš teničku službu, znači da je problem do njih - odnosno do njihvog uređaja
Sefe evo jedan android mob za tebe!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.54116
sad stvarno laku noc i neka vas nezavara sto je dealextreme cijena je postena i mogucnosti mob-a
Ma to je za torrentea!
Kako ja nisam cuo za taj mobitel?
jedino da zoveš teničku službu, znači da je problem do njih - odnosno do njihvog uređaja
koji router, koji ISP
Sretan novi dan!
Veečer.. Ima li budnih :D
Kakvo je to pitanje?
Naravno da ima... :)
ahaha.. a ne znam..neki dan došla nema nikoga :D
koji router, koji ISP
imas sve u temi, ne moras pokusavat nista, sve je pokusano ;)
uvijek ima nekog :P
imas sve u temi, ne moras pokusavat nista, sve je pokusano ;)
ne sjećam se da li je bilo spomena o pozivanju u pomoć bnet?
al neki dan niitko :D :D
da, ima onih koji se neće javiti jer se stide cura
jesi pokuša ga šakom udarit ili bacit o zid, ako imaš gun zaprijeti mu ubojstvom
Sefe evo jedan android mob za tebe!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.54116
sad stvarno laku noc i neka vas nezavara sto je dealextreme cijena je postena i mogucnosti mob-a
Ma to je za torrentea!
Kako ja nisam cuo za taj mobitel?
Zato jer je taj proizvođač popularan samo u kini. Ali što se tiče kvalitete - odlična. Fanatizam za ovom markom ti je duplo veći nego što je npr. apple u americi.
Ali ja opet nebih uzeo taj mob - prilagođen je za kinesko tržište. Kada izađe verzija s engleskim jezikom, tipkovnicom, nazivima, uputama i svime ostalim - onda da
da, ima onih koji se neće javiti jer se stide cura
ahaahahah.. a jaadniii xD.. hehehehe.. al nije nitko ništa pisao .. možda stvaro nije bilo nikoga xD
ma tu su samo ne tipkaju :P
btw, rekla si da ćeš dovest frendice :P
Bok svim nehrkalicama, a ko ti je savjetoval da reinstaliraš Windowse oni bedaki u T-Šrot sluzbi za zbunjole jel nek si mozak reinstaliraju skup s Mudrinicem. To im je cesti savjet itekak samo ko tu puši još treba prijavit kvar i gotovo, a zapravo je Ruther u banani kad je šrot da ne pricamo ko još ima onu Kasdu posranu za bogu plakat kaj drugo.
dobro veće...eto pršli praznici sutra nazad u svakodnevicu, odnosno škola opet...aj bar popodne idem ak ništ drugo...laku noć
ma tu su samo ne tipkaju :P
btw, rekla si da ćeš dovest frendice :P
ahahaha.. ma ja vjerujem da nije bio nitko.. ahha
.. da.. al bio je vikend.. :D :D.. tko još vikendom razmišlja o tome :P
tu uvijek nekog ima :D
samo smišljaš izgovore xD
Bok svim nehrkalicama, a ko ti je savjetoval da reinstaliraš Windowse oni bedaki u T-Šrot sluzbi za zbunjole jel nek si mozak reinstaliraju skup s Mudrinicem. To im je cesti savjet itekak samo ko tu puši još treba prijavit kvar i gotovo, a zapravo je Ruther u banani kad je šrot da ne pricamo ko još ima onu Kasdu posranu za bogu plakat kaj drugo.
nije t-šrot, nego ekipa na forumu router je bnetov, i nemože se spojiti nikako na njega.. ima tema od par stranica o tome ..
tu uvijek nekog ima :D
samo smišljaš izgovore xD
ma ne vjerujem.. bilo je 5 ujutro xD
..pa nemogu ja njih naterat xDD.. a i sada počinje škola/faks :((
aha to je ono kad si se javila tu u 5 ujutro...bio sam ja i vidio al mi se nije dalo tipkat xD
možeš, kako ne :P
prije da je beeeeeeee net