Muzejski primjerci!

poruka: 15
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Muzejski primjerci - PC XT i Apple Mac nešto :)

Sjetio sam se danas da imam u šupi neke prilično stare primjerke osobnih računaljki, i to ovako nešto i ovako nešto.

PC je, koliko se sjećam, operativan, a Mac se bio nešto zblesirao, pa sam ga ja išao servisirati (trebalo je kao odlemiti neki čip=, pa sad ne radi uopće, ali možda ima nade za njega, vidjet ću kad ih iskopam i uključim. :)

Ima netko pojma da li to štogod vrijedi? Da ih čuvam? Šta da radim, šta, šta? :)

15 godina
neaktivan
RE: Muzejski primjerci - PC XT i Apple Mac nešto :

PC XT? E, to je staro!

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
15 godina

Jest, punoljetan je po celom svetu :)

17 godina
Muzejski primjerci!

U svakom slučaju ne bacaj! {#}

17 godina
odjavljen
Muzejski primjerci!

Neki modeli postižu cijenu od 100 - 200 $, pa i više. Malo pogledaj po eBay-u za konkretni model.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
Muzejski primjerci!

Kak bi Richard III, rekao dajem kraljevstvo za konja...{#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
RE: Muzejski primjerci!

Hm, hm... nek to stoji {#}

s.f. - s.n.
16 godina
neaktivan
Muzejski primjerci!

Pawn Stars je pravo mjesto za taj komp! {#}

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
16 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Sjetio sam se danas da imam u šupi neke prilično stare primjerke osobnih računaljki, i to ovako nešto i ovako nešto.

PC je, koliko se sjećam, operativan, a Mac se bio nešto zblesirao, pa sam ga ja išao servisirati (trebalo je kao odlemiti neki čip=, pa sad ne radi uopće, ali možda ima nade za njega, vidjet ću kad ih iskopam i uključim. :)

Ima netko pojma da li to štogod vrijedi? Da ih čuvam? Šta da radim, šta, šta? :)

Mac SE30  imam i ja, radi odličnoooooo {#}

Inaće razmišljao sam neki dan, ali samo razmišljao, da si nabavim PC 386 sa matematičkim koprocesorom .

Inaće taj Mac koliko sam vidio po ebay-u znali su judi prodavat za 1K i više dollara, tako da vjerujem da će istom cjena samo rast, zato čuvaj to .

EDIT:

evo ne bi bilo loše da se recimo otvori post u kojem bi članovi stavljali slike svojih starih krama koje pitaj boga iz kojeg razloga čuvaju u kući, na tavanu, podrumu, štaglju ili gdje več :)

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 20:48 (woodgamesfx).
15 godina

Sviđaju mi se ove vijesti, čuvam ja to... :D

BTW ja sam počeo sa 486SX/25, kasnije sam ju kloknuo na 50 (trebalo je ispast 33 al hebiga). Nisam siguran ni da li je tad postojao izraz overkloking :)

Kad su se počeli stavljat hladnjaci na procove? :o

s.f. - s.n.
16 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

Sviđaju mi se ove vijesti, čuvam ja to... :D

BTW ja sam počeo sa 486SX/25, kasnije sam ju kloknuo na 50 (trebalo je ispast 33 al hebiga). Nisam siguran ni da li je tad postojao izraz overkloking :)

Kad su se počeli stavljat hladnjaci na procove? :o

Ja tada još nisam klokao, ali jedan frend kojeg zovemo AmigaBoy ( jasno zbog čega ) o njem je kružila urbana legenda da je on kao takav kloknuo Durona 500 na 800 MHz-a !!!!!

Moj prvi vauuuu je bilo ugrađivanje voodoo 1 grafičke u pentium {#}

I'm from Hollywood
15 godina

U, frend je imao Voodoo... kakvo primitivno rješenje, furanje analognog signala kroz drugu karticu, jaooo 8)

s.f. - s.n.
16 godina
Muzejski primjerci!

takvi su kod nas u školi :D

Volim jabuke :)
16 godina
neaktivan
ninotocka kaže...

U, frend je imao Voodoo... kakvo primitivno rješenje, furanje analognog signala kroz drugu karticu, jaooo 8)

Da al je to radilo odlično. Sječam se recenzija iz tog vremena i nVidijinih deubrzivača  lol i sve raskoši voodoo 2 i kasnije 3 kartica ( naravno rijetki su oni koji imaju voodoo 4 , kao recimo ja {#} ili voodoo 5 za te sam čuo da samo postoje negdje :)  ) , kasnije eto sranja nVidia kupila 3Dfx ...... isto kako je i hebeni EA kupio WestWood studios.

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
Muzejski primjerci!

Prodaj Tehničkom muzeju u ZG-u... :D

Zeppe :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice