Me2everyone

poruka: 3
|
čitano: 2.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Me2everyone

Naletio sam na zanimljivu i perspektivnu stranicu ..ovako... 

Stranica je zamišljena kao virtualni poslovni svijet gdje ćeš moći otvoriti svoj biznis, kupiti drugi, kupovati i prodavati dionice i sl.  Do 12 mj. 2012. cilj im je imati minimalno 100,000,000 korisnika.

Za sada kažu da im je rast prestigao sva očekivanja i otvaraju nove "support" urede u Engleskoj i Americi. 

Zašto se joinati u prelaunchu?  Zato što će prvih 20.000 korisnika dobiti određen broj dionica, kojima će kasnije rasti

vrijednost, a moći ćete ih prodavati, kupovati, mijenjati... -svaki novi korisnik dobije 1000 dionica -svaki referal vam donosi još 3000 dionica 

Po nekim poslovnim predviđanjima, dionice bi do 2012/2013. godine trebale imati vrijednost oko £0.58 a možda i više. 

Vlasnik ove stranice je kompanija u UK koja ima kapital od 18 milijuna Funti, a od ovog projekta očekuju 220 milijuna članova do

2012 i svi članovi imaju priliku da zarade. Kako? Stvar je u dionicama. Ako sad pristupite dobiti ćete 2000 free dionica (share) i kao

dioničar vas to neće ništa koštati osim ako želite upgrade. Članovi mogu pozvati svoje prijatelje i ostvariti bonus dionice.

Za svakog novog člana kojeg dovedete dobijete još dodatnih 5000 dionica. Možete reklamirati svoj link koji dobijete

prilikom registracije kao i s PTC siteovima i skupiti više dionica. I sad tu možete biti što hoćete... možete kupiti virtualnu kuću,

prodavati online, zasaditi virtualno drvo, postati vlasnih novina ili novinar, otvoriti muzej ili galeriju itd...

I što je najbolje stranica će biti u 3D tehnologiji. 

Sada malo više o dionicama... 

1. me2everyone Limited imaju zakoniti kapital od £18.000,000,000

2. To znaći 18 milijardi dionica u vrijednosti od £0.001

3. Znači ako osvojite 10,000 dionica danas - to je kao £10 (USD $15)

4. Ali potencijal ovih dionica je ono najbolje...

5. Do 2012. kompanija želi ući na stock market (burzu) u Londonu

6. Predviđanja su da će tada cijena dionice biti £0.58

7. Dakle: tih 10,000 dionica potencijalno vrijedi £5,800 (USD $8,700) za nekoliko godina! 

Svakako vrijedi isprobati ;)  http://www.me2everyone.com/362265

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 0:09 (hogar315).
15 godina
neaktivan
Me2everyone

ni prva ni zadnja takva stranica...

NE MOŽES ZARADIT BEZ RADA!

Igor
14 godina
neaktivan
Re: Me2everyone
CRT kaže...

ni prva ni zadnja takva stranica...

NE MOŽES ZARADIT BEZ RADA!

To je istina CRT ali uz ovjde malo rada svaki dan može se nešto postiči...vrjedi pokušati...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice