Kozna jakna u Zagrebu zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 12.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kozna jakna u Zagrebu

Treba mi mala pomoc od svih Zagrepcana....

Zelim da kupim koznu jaknu i planiram da dodjem u Zagreb ovih dana pa me interesuje da li neko zna neki dobar butik pa da mi preporuci...

Zelim da naznacim da kupujem brandiranu jaknu tako butici sa nekim nasim jaknama ne dolaze u obzir...

Nasao sam na netu neku trgovinu ''Naprijed info'' na Trgu bana Jelacica i oni su zastupnici za Avirex. To mi je za sada najbolji izbor ali ako neko zna jos koju molim vas da pomogne...

Cijena jakni nije vazna znaci mogu biti i veoma skupe trgovine...

Sam da napomonem da prioritet imaju pilotske kozne jakne pa ako neko zna trgovinu sa njima bilo bi extra...

Unaprijed hvala.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 16:09 (Dr. Vicko).
17 godina
neaktivan
RE: Kozna jakna u Zagrebu

.|.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 14:09 (70R4N).
17 godina
neaktivan
Kozna jakna u Zagrebu

Mislim da svaki malo bolji "brend" ima svoj dućan, tako da zaboravi na jedan dućan s puno različitih "brend" jakni...

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
16 godina
protjeran
Kozna jakna u Zagrebu

Jest vazno sto pise neko ime.

Ja u Visokom (duuuuga tradicija proizvodnje koznih dijelova odjece, iz Visokog je ono: "Sto oci vide, to ruke siju") kupim koznu jaknu po mjeri 400-450 KM (racunajte).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
Mentalist kaže...

Jest vazno sto pise neko ime.

Ja u Visokom (duuuuga tradicija proizvodnje koznih dijelova odjece, iz Visokog je ono: "Sto oci vide, to ruke siju") kupim koznu jaknu po mjeri 400-450 KM (racunajte).

Jest da je offtopic al moram pitat.

Imal tamo piramida? :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Zelim da kupim koznu jaknu i planiram da dodjem u Zagreb ovih dana pa me interesuje da li neko zna neki dobar butik pa da mi preporuci...

Zelim da naznacim da kupujem brandiranu jaknu tako butici sa nekim nasim jaknama ne dolaze u obzir...

Nasao sam na netu neku trgovinu ''Naprijed info'' na Trgu bana Jelacica i oni su zastupnici za Avirex. To mi je za sada najbolji izbor ali ako neko zna jos koju molim vas da pomogne...

Sam da napomonem da prioritet imaju pilotske kozne jakne pa ako neko zna trgovinu sa njima bilo bi extra...

Unaprijed hvala.....

Imas na krizanju Savske ceste i Vukovarske (ili Zagrebacke avenije nisam 100% siguran) ducan koji se bavi samo koznim proizvodima.

Nikad tamo nisam bio, ali postoje vec najmanje 20 godina i stalno tamo prolazim pa valjda valjaju nekog vraga. ;)

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Unaprijed hvala.....

Imas na krizanju Savske ceste i Vukovarske (ili Zagrebacke avenije nisam 100% siguran) ducan koji se bavi samo koznim proizvodima.

Nikad tamo nisam bio, ali postoje vec najmanje 20 godina i stalno tamo prolazim pa valjda valjaju nekog vraga. ;)

Hvala puno, pogledat cu i tu....

@Mentalist: Visoko nije lose ali ja ipak trazim brandiranu jaknu koja ce imati i besprijekoran dizajn...  Inace ne patim od brandiranih stvari ali kad je rijec o koznim jaknama uvijek sam voljan napraviti izuzetak  :))))

16 godina
neaktivan
Kozna jakna u Zagrebu

kod mene je sasvim druga situacija zelio bih kupit isto koznu jaknu ovakvu    http://www.neckermann.hr/hr/nm2/muska-moda/jakne-prsluci/jakne/m-272313/index.html

nemam kreditnu karticu pa me zanima gdje se moze kupit u zg za gotovinu i priblizno ovakvu cijenu ovakva kozna jakna???

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 20:24 (geek_boy1).
17 godina
neaktivan
Kozna jakna u Zagrebu

Avenu Mall,City Centar One,Ilica,West gate ;) tamo ćeš naći ono što ti treba :P

MMA is not game , MMA is life!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 20:27 (Hrvojestr).
16 godina
geek_boy1 kaže...

kod mene je sasvim druga situacija zelio bih kupit isto koznu jaknu ovakvu    http://www.neckermann.hr/hr/nm2/muska-moda/jakne-prsluci/jakne/m-272313/index.html

nemam kreditnu karticu pa me zanima gdje se moze kupit u zg za gotovinu i priblizno ovakvu cijenu ovakva kozna jakna???

Možeš naručiti i jaknu iz Neckermanna pa je platiti prilikom dostave ili uplatnicom, koliko je meni poznato.

Edit: može se: link, odscrollaj do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 20:31 (WackyZG).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice