Knjige o magiji

poruka: 2
|
čitano: 3.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Knjige o magiji

jel netko možda zna gdje u osijeku mogu nači (kupiti ili posuditi) neku knjigu o magiji...

bila sam več u 3 knjižnice i u svima su mi rekli da imaju, a kad su otišli po knjigu nisu imali :S

Tražila sam ove 2 knjige: ~Kljuć Solomona

~Magija (napisao Thomas H. Knight)

nemoraju biti baš te knjige, ali nešta slično...

možete reči i neke druge knjige koje znate...o magiji ili demonima općenito (ne romane)

1,2 Freedy's coming for you. 3,4 better lock your door. 5,6 grab your crucifix. 7,8 gonna stay up late. 9,10 never sleep again!
15 godina
neaktivan
RE: Knjige o magiji

xD

tebe zanimaju grimoari?

Na netu ih mozes lagano pronaci, trazi "The lesser key of solomon" ili "Lemegeton", a mozes i pod-djela poimence: Ars Goetia, Ars Theurgia Goetia, Ars Paulina, Ars Almadel, Ars Notoria...

Te ti se knjige uglavnom zasnivaju na judaistickoj teoriji i bave se numerologijom i slicnim stvarima. Imao sam negdje finu kolekciju u digitalnom formatu ali mi se zagubilo...

Uglavnom bjezi od necronomicona i slicnih sranja ako te zanima nesto barem djelom zasnovano na stvarnim vjerovanjima. I da, promasila si forum, bolje bi prosla da si to pitanje postavila na forum.hr podforum alternativa. Ovdje ti takve stvari ne prolaze dobro. Smijeh

Sto se tice podizanja takvih knjiga u knjiznicama, ozbiljno sumnjam da nase knjiznice drze takvo nesto tako da ja nisam ni pokusavao...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice