Klađenje

poruka: 809
|
čitano: 283.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Klađenje

Svida mi se samo fulhama ni pod razno nemoj igrat west ham se bori na dnu dole a ovi su igrali ovaj tjedan i sigurno su umorni a nemaju motiva u prvenstvu ni gore ni dole,sto ne znaci da nece pobjediti samo tesko a i zamora je ozljeden.

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
RE: Klađenje

....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 8:56 (rocker55555).
15 godina
protjeran

Real-Osasuna 1 

Catania-juventus 2 ------- pazi na ovaj par ja bi igro 1X

Liverpool-Chelsea 2

Sunderland-Man Utd 2

Playmouth-Peterbough 1

West Bromwich-Barsnley 1

Vladivkaz-Rubin Kazan 2

15 godina
neaktivan
Klađenje

Ma znam nego juve mora uzeti 3 boda iako ne volim talijansku ligu realno su bolji nadam se da nece biti nikakvih smicalica na toj utakmici

15 godina
neaktivan
Klađenje

Subota,nedjelja 5 listica po jedan par ukupno me doslo to 170 eura luuudd sam i to su sve bili teski favoriti kako nemam srece to je za popihditiMršti se

16 godina

jos wigan treba pobijedit hull i arsenal blackburn...i tisucu kuna je mojeee...osjecam da ce me arsenal zeznit...

15 godina
Klađenje

Evo od mene jedan kombinirani za tri dana. O ulogu ću još razmislit, al neče bit ništa veliko. Možda čak i ostavim 5 kuna Smijeh (tek tolko da se prati).

17 godina
Klađenje

Evo tri "optimistična" za sutra..

16 godina

sto mislite o ovome?

15 godina
protjeran
Klađenje

Getafe-Mallaga 1 1,70

15 godina
neaktivan
Klađenje

evo malo za danas, nisam bio pri lovi pa nešto mora da padne :)

15 godina
Klađenje

tek sam se počeo baviti ovim pa da vas pitam

kako se računa koeficijent po kojem se dobiva?

npr ja ulozim 10kn na 2 para sa koeficijentom 2.0 i 2.5, kolko bi sad dobio?

16 godina
neaktivan
Klađenje

koef. X koef. X koef. X ULOG.

There is no spoon.
15 godina
VirtUoso kaže...

hvala...tako sam i ja mislio da ide pa kako onda ja sebi izracuno dobitak za jedan listic 50kn a ispalo 37kn?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:45 (mustang995).
17 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
VirtUoso kaže...

hvala...tako sam i ja mislio da ide pa kako onda ja sebi izracuno dobitak za jedan listic 50kn a ispalo 37kn?

Množiš s ulogom, a ne s uplatom, možda si se tu zeznuo , naime odbija ti se određi postotak od uplate, tako da na 5 kn ulog ti je 4.76 koliko me pamćenje služi.

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
Dejan #1 kaže...

evo malo za danas, nisam bio pri lovi pa nešto mora da padne :)

pogodio Vaslui-Steaua +2.5  (2:1) Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 21:07 (Dejan #1).
17 godina
Klađenje

zanimljiva ova teme, definitivno ima budućnosti...:D

al još je zanimljivije što svi igrate samo čiste...niko neigra poluvrijeme/kraj, zbroj golova, tko će dobiti 1.pol ili tak nešto..ja većinom takve igram...

danas sam igro 5 parova, uplatio 40kn, sve poluvrijeme/kraj...i dobio 250kn...Smijeh

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

zanimljiva ova teme, definitivno ima budućnosti...:D

al još je zanimljivije što svi igrate samo čiste...niko neigra poluvrijeme/kraj, zbroj golova, tko će dobiti 1.pol ili tak nešto..ja većinom takve igram...

danas sam igro 5 parova, uplatio 40kn, sve poluvrijeme/kraj...i dobio 250kn...Smijeh

pa pogledaj moj par postova gore, sve različito.....

17 godina

1. poluvrijeme uvijek igram francusku 2. ligu, stavim sve X.. na listiću još bude i njemačka 2. liga.. oba daju gol.

na to ide sistem otprilike 15/18, i uz 3-4 fixa bude ok dobitak.. samo ostaje još da i pogodim koju jel.. Smijeh

15 godina
Klađenje

jel bi bude neko mogo u srijedu sastavit listic za cetvrtak?

ali da je dobitak 100% i da isto dobitak ako ulozim 10kn(moze i 20kn) minimalno 300kn

i da ima izmedu 10-15 parova, moze i vise, ali vazno mi je da je listic 100% dobitan jer mi trebaju pare

hvala unaprijed

15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...

ali da je dobitak 100% i da isto dobitak ako ulozim 10kn(moze i 20kn) minimalno 300kn

i da ima izmedu 10-15 parova, moze i vise, ali vazno mi je da je listic 100% dobitan jer mi trebaju pare

hvala unaprijed

ovakvi likovi su mi najjači "da je dobitak 100 % siguran", o jbmti, NE POSTOJI siguran dobitak u klađenju, da postoji svi bi bili bogataši brate, a i da ti netko ovdje sastavi listić ako profulaš krivio bi njega/nju za promašaj, već vidim

15 godina
Dejan #1 kaže...
mustang995 kaže...

hvala unaprijed

ovakvi likovi su mi najjači "da je dobitak 100 % siguran", o jbmti, NE POSTOJI siguran dobitak u klađenju, da postoji svi bi bili bogataši brate, a i da ti netko ovdje sastavi listić ako profulaš krivio bi njega/nju za promašaj, već vidim

lol pa znam da ne postoji ali tako se kaze za svako kladenje

pa necu se kladit da namjerno ne dobijem,svako hoce dobit

ne bi krivio nikog za promasaj,sta ak je promasio promasio jbg nismo mi svi vidoviti milan

samo ako mi neko moze u srijedu na pm poslat nesto jer nisam siguran sta bi stavio

15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
Dejan #1 kaže...
mustang995 kaže...

hvala unaprijed

lol pa znam da ne postoji ali tako se kaze za svako kladenje

pa necu se kladit da namjerno ne dobijem,svako hoce dobit

ne bi krivio nikog za promasaj,sta ak je promasio promasio jbg nismo mi svi vidoviti milan

samo ako mi neko moze u srijedu na pm poslat nesto jer nisam siguran sta bi stavio

nemoj ničije savjete slušati jer uvijek će se naći likova koji će te htjeti sjbti, nekažem da su svi takvi, ima i poštenih, najbolje igraj po svojem nekakvom "instinktu", veća je vjerojatnost da ćeš dobiti

15 godina
Dejan #1 kaže...
nemoj ničije savjete slušati jer uvijek će se naći likova koji će te htjeti sjbti, nekažem da su svi takvi, ima i poštenih, najbolje igraj po svojem nekakvom "instinktu", veća je vjerojatnost da ćeš dobiti

da znam ali ovdje ima experta za to

ja sam tek poceo evo 2 sa do sad uplatio i danas cu vjerojatno dobit 150kn a htio bi kupiti cm 690 umjesto 332 kucista i uz tih 150 treba mi jos 250kn pa pitam tu da mi neko sastavi

ali ovo sta kazes ziva istina, btw dobio si TU od mene

15 godina
neaktivan
Klađenje

eno pogledaj onaj moj listić gore i pogledaj trenutne rezultate, samo me Venus  Williams malo zahebava ali ima još puno do kraja :)

17 godina
Klađenje

evo moj listić za danas...

ako nevidite dolje na slici, evo link slike

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
15 godina
Klađenje

e jel ce moci neko u cetvrtak prije 13 sati postati jedan listic iz kladionice hrvatske lutrije, da je ulaganje 10kn a dobitak oko 500kn,a mogucnost dobitka vrlo velika?

treba mi jedan takav jer cu uplatit ja sa svojim parovima jedan i taj

jos nest,jedno pitanje: kako stavit neki sistem kod kladenja u kladionici hrvatske lutrije?

15 godina

A stvarno si lik, hoces da ti netko da listic sa koeficijentom cca 51 i da je mogucnost dobitka vrlo velika...

15 godina
neaktivan
Klađenje

Strasno kakavih sve likova ima na ovom forumu,ajde kad svi traze nesto, moze meni netko dati brojeve lota ali sa 90% mogucnoscu dobitkaSmijeh

15 godina

Ja te stvarno ne razumijem, pa zašto tražiš 90% sigurice, kad možeš tražiti i 95 ili 99%?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice