bari-roma 2
stuttgart-borusia MG 1
arsenal-wolverhamton 1
cibalia-istra 1
sevilla-tenerife 1
inter-bologna 1
ukupna kvota:8.377
ulog:15.50kn
moguci dobitak 123.65kn
SRETNO
bari-roma 2
stuttgart-borusia MG 1
arsenal-wolverhamton 1
cibalia-istra 1
sevilla-tenerife 1
inter-bologna 1
ukupna kvota:8.377
ulog:15.50kn
moguci dobitak 123.65kn
SRETNO
pozdrav, imam jedno pitanje
kako točno funkcionira ono sa sastavljanjem listića na internetu?
isprintam na papir i odnesem ili kako? :D
oprostite na glupom pitanju i hvala unaprijed
pozdrav, imam jedno pitanje
kako točno funkcionira ono sa sastavljanjem listića na internetu?
isprintam na papir i odnesem ili kako? :D
oprostite na glupom pitanju i hvala unaprijed
može odnit taj papir ili samo prepišeš kod koji dobiješ na njemu
i ona će mi izdat novu potvrdu ili?
hvala :)
i ona će mi izdat novu potvrdu ili?
hvala :)
hoće samo joj daš pare koliko si stavija na netu i ona ti isprinta normalni listić
ok, hvala :)
kaj se toga tiče.. ti na netu možeš napisat i ulog od 2000kn, al te ženska na pultu pita kolko misliš uplatit i ak se predomisliš, spustiš uplatu na 5kn..
jer, ta šifra je zapravo korisna samo za listu parova.. za uplatu je lako i na licu mjesta odlučit
Nisam baš siguran za West Bromwich (bolje X2) ali ostalo ziceri (Newcastle doma stvarno gazi šta je je)
Long shot.
barca-arsenal 2....neznam bas al aj kad ces 5kn ulozit
Danas se sve teže kladiti i dobiti nekaj prije je išlo, ali u zadnje vrijeme većinom jedan par sjebe.
Long shot.
ti si moj čovjekkk.....ARSENALLL
Zato i kazem LONG SHOT. Za 5 kn treba probat, nije Arsenal toliko lošiji od Barce.
dali ovo valja
Manje - više u redu ali ovaj par A Villa i Chelsea ne znam baš jer će se Villa jako htjet osvetit za poraz od pretprošlog kola Premier lige kada ih je Chelsea zgazio 7:1...nisam siguran ali probaj taj par izbacit jer jaka motivacija nekad nadomjesti manjak kvalitete i talenta
Virtuoso, tebe se čeka za subotu :D
Evo moj nesretni listić. Od kojeg vjerovatno neće biti ništa...
666 SSC Napoli-Parma FC 1 10.04. 18:00 1,50
664 AC Fiorentina-Inter Milano 2 10.04. 20:45 2,10
1104 Debreceni VSC-Paksi SE 1 10.04. 15:00 1,25
260 Werder Bremen-SC Freiburg 1 10.04. 15:30 1,35
408 Rio Ave-FC Porto 2 10.04. 22:15 1,40
406 Uniao Leiria-SC Braga 2 10.04. 20:15 2,00
782 Dinamo Moskva-Tom Tomsk 1 10.04. 16:30 1,75
524 Besiktas-Trabzonspor 1 10.04. 18:00 1,80
971 Dynamo Kyiv-Arsenal Kyiv 1 10.04. 14:00 1,30
976 ShakhtarD-Dnipropetrovsk 1 10.04. 15:00 1,40
691 Málaga CF-FC Sevilla 2 10.04. 18:00 2,20
693 CF Villarreal-Sport.Gijón 1 10.04. 20:00 1,50
Sistem 9/12,
TEČAJ 71,7300
Mali ulog.
anderlecht
RB salzburg
hantuchova
petrova
kud puklo da puklo
---------------------
EDIT: prošlo!
-
Zagreb-Karlovac 4:2
evo jedan koji bi mogao proći a nije loš......
EDITIĆ: evo počeo sam u zadnjih mjesec dana pun ku***rac dobivati jer sam razvio novu tehniku biranja parova(hvala bogu nakon dugo vremena-1 godina)...pa tko želi da napravim neki listić za njega nek se javi.On kaže ulog s kojim raspolaže i ja za taj ulog napravim listić.Sretno svima koji igraju .....
EDITIĆ: evo počeo sam u zadnjih mjesec dana pun ku***rac dobivati jer sam razvio novu tehniku biranja parova(hvala bogu nakon dugo vremena-1 godina)...pa tko želi da napravim neki listić za njega nek se javi.On kaže ulog s kojim raspolaže i ja za taj ulog napravim listić.Sretno svima koji igraju .....
imam i ja svoj sistem..visoki ulozi (100kn i više) na otprilike dva para.. ukupan koeficijent oko 1.5, ne igrat svaki dan nego kad baš ima nekaj kaj si ziher da će proć.. i piramide samo raste..
sutra
braga (nogomet)
barcelona (košarka)
=1.44
Zasto mislis da bi Manchester United trebao pobjediti? Rooney je u ovom trenutku dvojben sto se tice nastupa protiv Citya.
Ja cijelo vrijeme razmisljam da igram na domacina. Sutra,prije tekme ce biti objavljen pocetni sastav i ako Rooney ne bude igrao stavljam da ce domacin pobjediti.
Iako mislim da je to uz dobru igru ostvarivo i s njim u momcadi.
sutra
braga (nogomet)
Pripazi dobro ovaj par. Nisam siguran u pobjedu. Prošli put je jedvo pobjedila, tj. gubila je 1:0 i onda dobila 2:1
sritno