Pozdrav! Zanima me ima li neko od vas dobrih ljudi iskustva sa keto dijetom. Malo sam skeptična, iako sam već pripremila teren. Imam čak i [url=https://healthiack.com/keto-calculator]keto calculator [/url]. :) Pošto podrazumeva jako nizak unos ugljenih hidrata, a znam da su omi bitni za funkcionisanje organizma, bojim se da ne bude više štete no koristi. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neće biti štešte i onako ce ti se tijelo prebaciit na drugi izvor energije, a to su masti.
Probao sam svojevremeno i jednostavno nije išlo, glavobolje i osjetan pad općenito, vjerujem da radi, ali treba imati čvrstu volju i jako reducirati uh što je meni bilo ne izvedivo. Na kraju sam skinuo 10kg uz pomoć aplikacije myfitnesspal i pojačanom vožnjom bicikla. Jeo sam i pio sve što poželim ali sam se striktno držao maksimalnog broja unesenih kalorija.
ja sam bez problema podnio keto dijetu, ali ne smije se biti dugo na njoj.Skinuo sam dosta masti, ali sam se i pridrzavao.
ja sam bez problema podnio keto dijetu, ali ne smije se biti dugo na njoj.Skinuo sam dosta masti, ali sam se i pridrzavao.
Zakaj se nesme dugo biti u ketozi?
Ja sam sad cca 2 i pol mjeseca, uz cheat day u prosjeku svaka 2 tjedna. Meni je dugo trebalo da se prilagodim, 3 tjedna sam bil u banani, bilo mi je loše, nisam imal energije za ništ, a nakon toga mi je super bilo. Ovi cheat dayevi me dosta sjebu, drugi dan mi je loše, tipa ko mamurluk. Ja sam za sad zadovoljan, ne znam kolko još budem izdržal na ketu, al definitivno planiram prakticirati neku low carb prehranu.
Koristim keto diastix, za kontrolu (kolko god oni nepouzdani bili, dobijem motivaciju dok na njima vidim tamno ljubičastu boju).
Zakaj se nesme dugo biti u ketozi?
Ja sam sad cca 2 i pol mjeseca, uz cheat day u prosjeku svaka 2 tjedna. Meni je dugo trebalo da se prilagodim, 3 tjedna sam bil u banani, bilo mi je loše, nisam imal energije za ništ, a nakon toga mi je super bilo. Ovi cheat dayevi me dosta sjebu, drugi dan mi je loše, tipa ko mamurluk. Ja sam za sad zadovoljan, ne znam kolko još budem izdržal na ketu, al definitivno planiram prakticirati neku low carb prehranu.
Koristim keto diastix, za kontrolu (kolko god oni nepouzdani bili, dobijem motivaciju dok na njima vidim tamno ljubičastu boju).
Mislim, sa tako malo hidrata nije bas "lijepo" zivjeti. Treba se kasnije samo bazirati na zdravim hidratima.