Neznam kako stavljati modove na cod 2 server PUB?
Tipa toujane night, high/big jump, only rifle?
ZNA NEKO HITNO JE!
Hvala!
Neznam kako stavljati modove na cod 2 server PUB?
Tipa toujane night, high/big jump, only rifle?
ZNA NEKO HITNO JE!
Hvala!
U /main folder od servera (X:\Program Files\Activision\Call of duty 2\main) staviš fajlove sa modovima zzz_.....iwd i to je to.
U /main folder od servera (X:\Program Files\Activision\Call of duty 2\main) staviš fajlove sa modovima zzz_.....iwd i to je to.
Hvala!
Zna li neko kako staviti i gdje skinuti mod BIG JUMP?
Te gdje mogu skinut Cod2 mod tools (il kako vec) ?
Itko? Barem da mi objasni, nemogu nać download na netu..
Kaj je ovo bilo tako teško? 4. rezultat na googletu.
Jump modovi / mape - ovi linkovi malo rade, malo ne. Ovaj radi uvijek.
A ovo je bilo još frickin' teže. 1. rezultat na googletu.
Sad uzet kemijsku i A4 papir i napisat 100 puta "I will use google before asking dumb questions."
IMHO, jump serveri su najveće s
anje nakon promoda.
Kaj je ovo bilo tako teško? 4. rezultat na googletu.
Jump modovi / mape - ovi linkovi malo rade, malo ne. Ovaj radi uvijek.
A ovo je bilo još frickin' teže. 1. rezultat na googletu.
Sad uzet kemijsku i A4 papir i napisat 100 puta "I will use google before asking dumb questions."
IMHO, jump serveri su najveće s
anje nakon promoda.
A bilo je jako teško pročitat, da ne tražim jump modove niti mape več BIG JUMP, koji se ne koristi u svre jumpanja, neg za običan server!
Ajd ovo za cod rcon tool... al i ti čitaj prvo! Promod S*anje(ak se misli na cod4), kaj tebi nije dobro?
Jesi već igrao na big jump serveru? Ako jesi, taj zzz_bigjump.iwd ili kako se već zove je u tvojom /main mapi od CoDa.
Imamo server preko Studio4Host, i stavili smo danas modove itd. no svaki dan se serveri restartaju automatski ujutro, i nama se modovi izbrišu :S
E sad ja neznam kako preko Game panela spremiti modove.. Jel zna ko ? Hitno je, jer smo tako vec 2 dana..
BILO TKO??
Imas komandu g_gravity na serveru, neznam kolika je po defaultu, nju smanjuj pa ces dobiti visi jump.
EDIT- za modove te neznam, imam server takodjer u studio4host i nista se ne brise.
Imas komandu g_gravity na serveru, neznam kolika je po defaultu, nju smanjuj pa ces dobiti visi jump.
EDIT- za modove te neznam, imam server takodjer u studio4host i nista se ne brise.
Sredili smo i big jump i ostalo, vidjet ću sutra dal će se obrisat pa ti javim..
Nisu se modovi obrisali, ali neznam šta treba napisat u konzolu da bi i drugima skidalo.. ? .. Zna ko?
Evo ovako, modove sam složio i sve to, upravo sam sad stavio bez nejdova, smoka itd itd... e sad ja se bojim da kad mis se server restarta da ce se sve obrisati.. kako spremiti to??
zašto ne odeš na neki bigjump server i skineš automatski bigjump mod?
Na ove moje prijašnje postove se ne obazirite, sve sam naučio već odavno :D
E sad bi mi trebalo ono kao "Tekst sa komandama" neznam kako da kažem, nego radi se o tome da kad nekog upucaš onda piše sa kolko metara si ga "pomeo", neznam uopće što da napišem u google jer neznam kako se to zove.. Dakle ako ste shvatili postajte mi tu il na PM...
Hvala, lp:)
Je li trebam staviti pam mode na server da bi imao one shot mode?