Kako iphone može uništit život zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 3.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Kako iphone može uništit život

ima to! i sta stim kad ga svejedno nemoze locirati

vidim ja da je ovo vise praraso u svađu...obrisat cu post al eto vidite sta se desava

15 godina
protjeran
Kako iphone može uništit život

Svasta se događa kad si glup...

17 godina
neaktivan
keyboard kaže...

Recomo da ti netko ukrade iphone,kako bi ti meni dokazo da ti je zaista ukraden?

Uslikao bih kutiju (pakiranje), s kabelima od iPhonea i ostalim prčkarijama, a pokraj te kutije bih stavio list na kojem piše: "Šef, 22.15, 21.01.2011 - za Bug Forum"

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
neaktivan
RE: Kako se ljudska neodgovornost skupo plaća
keyboard kaže...

Evo ja se neki dan raspitivo ovdje o iphoneu i htc-u da ih kupim kad nakon dva dana zove me rođak iz Danske

Kaze netko mu je ukrao iphone 4,ali to nije najgora stvar.

gora stvar je sto je imao aplikaciju od banke valjda preko koje je placao racune i tako su mu podaci ostali upamćeni

pa je lopov imao pristup njegovom racunu.

On se nije ni okrenuo a 5000$ mu je skinuto s racuna i podignto,kasno je javio banci.

Jbg,eto vidite kako vam se moze desiti nesto ne ocekivano i nanese vam ogromnu stetu nizasto.

Stavio je video na youtube da mu neko posalje novi iphone, bilo je na vjestima lokalne televizije grada Vejle,krivac jos nije nađen :S

{#}

Šef kaže...

Dobra ti je fora...

{#}

Ti se zoveš Petar, a YT account je petarfromthehood

On (tj. ti) traži novi iPhone, zato jer mu je netko ukrao stari... I sad bi se netko trebao sažaliti nad njime (tj. tobom) da pošalje novi iPhone...

Kažeš da je bio na vijestima? Daj link

Preloše.. Nakon onog komičara, sad će YouTube biti preplavljen s filmićima ovog tipa od raznih "genijalaca" koji žele reciklirat njegov uspjeh.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:17 (Graystoke).
15 godina
protjeran

rođak je iz danske al evo cim me nazove sljedeci dan dobice sliku na pm...

obriso sam voo jer vidim da svi blatite me koji nemam veze s tim...al jbg...nek moderator ovo obrise.

15 godina

S malo lirske slobode meni na pameta pada slijedeće:

U kafiću zbariš komada razmećući se novim iPhone 4. Komad razvaljuje po svim karakteristikama. Nakon par opića predložiš komadu da odete na neko intimnije mjesto. Otfuraš komada do stana, pripremiš intimnu atmosferu, svjećice, mjuza, prigušena rasvjeta...

Nakon kraćeg vremena krećeš u akciju, nježno i nedužno. Strasti uzavriju i kreneš ozbilnije, odjeća frca na sve strane. U jednom trenutku shvatiš da je nešto čudno. Komad koji te popalio nije ono za što se predstavlja već je transeksualac.

Drugi put se nemoj k{#}i iPhoneom i gledaj na sve sitnice a ne samo na to dali je dovoljno ulašten.

Nadam se da nisam {#}, ako jesam neka modovi postupe prema vlastitom nahođenju i regulama.

15 godina
protjeran

nisam ja al ako se nevaram ovo je...
Neznam dali neko moze slagat vise od njega,e cuj njega ima PC s 24 GB rama mislim da je rekao....
Otkud njemu novac za to i onda je muljao da ce stavit slike i od tad ga vise nema na forumu :) epic Mato
http://www.bug.hr/forum/user/filewalker/35756.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:32 (GamerFromBiH).
17 godina
neaktivan

Kako obožavam kad se otvori tema i nakon glupiranja obriše prvi post.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice