Kako dobit curu? zaključana tema

poruka: 405
|
čitano: 92.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Kako dobit curu?
EnlightenedPhoenix kaže...
AlfaDelta kaže...
zgsolja kaže...
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Brate iskren savjet sačekaj još kojih 5 godina i bit će cura kolko hoćeš.Premlad si još za neku ozbiljniju vezu.OK?

zgsolja TAKO JE!!! Slažem se!!! Kako se možete razbacivati sa 14 godina??? Ja imam 21, pa još nikad nisam imkao išta ozbiljno. Daj brate, MTB 14 godina??? Pa imaš još 7 dok dojdeš na moje. Oladi malo, postani prvo punoljetan, ovo sve ostalo ti je bzvz IMHO. Ali radi kako oćeš, ja sam imao jedan nezgodan incident sa tvojom godišnjakinjom. Kao voli me, a kenja neke spike da ide u ameriku i to... Vjeruj mi ljudi u tim godinama su: "balavi" U najboljem smislu riječi. Ali sretno kompa, tko rano rani, sam u nju pada Belji se.

LOL... ja od svoje 13te imam vezice i veze... i sad sam nekoliko godina s svojom dragom, imam 22, zajedno zivimo i to je to...

I ne... nisu svi ljudi balavi u tim godinama... iznenadio bi se...

I zasto on ne bi izasao koji puta s njom i slicno??? svi misle odmah na sex a ja se mogu kladiti da to njemu nije ni na pameti...

Daj Enlightened pokopaj se. Meni se čisto bljuje kada ljudi stvaraju veze sa 13-14. Ti očito nisi pri zdravoj pameti. Neeeeeeeeeeee... uopće.... koj sex... enlightened je najpametnij. Ma možeš mi posnu kitu... Samo što bi je za 2-3 godine sigurno natezao po krevetu. Užassssss... U šta se Hrvatska i svijet pretvara... Pogledajte ovog Bibera... dobro Biebera... Ima 16 a već ima probleme sa "paljenjem". Kako mi se gade napaljeni klinci i "mudrijaši" kao ti Enlightened. Zato što si godinu stariji imaš pravo da sereš. Ma serem se na to. Užas, tako je sve... Mladi balavi, stari umišljeni. A sretno ti bilo. Samo daj, vrijeđaj!

Užas Bieber Užas Bieber
15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
MTB kaže...
enlightened jedini nesto kuzi. ma koji sex koji je vama?!

Your brain (How to do it?, Love, She is cool,)

Their Brain(atleast most of it) (Fuck, Rape, Sex shop)

Samo je omami i zvrcni toljagom ;D

Tako je ozezi majstore hahahah!!

17 godina
neaktivan
Nemam sto vrijedjati... samo moras znati ako si ti nezreo bio s toliko godina i nisi znao relativno racionalno razmisljati... ne moraju svi biti takvi...
In Control
15 godina
Kako dobit curu?

Nikad neces bit sa curom iz razdeda i nemoj pokusavat jer poslje necete pricat i bit cete u ku*cu ( na greskama se uci )

JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
14 godina
protjeran
Kako dobit curu?

Moja tvrdnja bolje se tuči do 18 pa nać curu nego je imati sa 14, još ste klinci iako mislite da ste odrasli, cure su još klinke koje gledaju dečke sa televizije, dečki iz razreda ih ne pale, gledaju starije koji nisu za njih jer su one klinke i kad bi im ovaj reko neš krivo ova to ne bi shvatila itd.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 1:22 (ZDS).
17 godina
Vi pricate kao da ce se odmah ici zeniti. Pa sto tu ima lose da "budu zajedno". Imaju 14 god. proci ce u kino, nakon toga na sok. Otpratit ce ju kuci i to je to. Mozda se i prvi put poljube, a takve stvari ti zauvijek ostanu u sjecanju. Nakon nekog vremena ce prekiniti i ok (mozda i nece :D) ona ce si naci novog decka on novu curu. Zivot ide dalje.
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Vi pricate kao da ce se odmah ici zeniti. Pa sto tu ima lose da "budu zajedno". Imaju 14 god. proci ce u kino, nakon toga na sok. Otpratit ce ju kuci i to je to. Mozda se i prvi put poljube, a takve stvari ti zauvijek ostanu u sjecanju. Nakon nekog vremena ce prekiniti i ok (mozda i nece :D) ona ce si naci novog decka on novu curu. Zivot ide dalje.

Sa ovim se potpuno slažem.

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
AlfaDelta kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
AlfaDelta kaže...
zgsolja kaže...
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Brate iskren savjet sačekaj još kojih 5 godina i bit će cura kolko hoćeš.Premlad si još za neku ozbiljniju vezu.OK?

zgsolja TAKO JE!!! Slažem se!!! Kako se možete razbacivati sa 14 godina??? Ja imam 21, pa još nikad nisam imkao išta ozbiljno. Daj brate, MTB 14 godina??? Pa imaš još 7 dok dojdeš na moje. Oladi malo, postani prvo punoljetan, ovo sve ostalo ti je bzvz IMHO. Ali radi kako oćeš, ja sam imao jedan nezgodan incident sa tvojom godišnjakinjom. Kao voli me, a kenja neke spike da ide u ameriku i to... Vjeruj mi ljudi u tim godinama su: "balavi" U najboljem smislu riječi. Ali sretno kompa, tko rano rani, sam u nju pada Belji se.

LOL... ja od svoje 13te imam vezice i veze... i sad sam nekoliko godina s svojom dragom, imam 22, zajedno zivimo i to je to...

I ne... nisu svi ljudi balavi u tim godinama... iznenadio bi se...

I zasto on ne bi izasao koji puta s njom i slicno??? svi misle odmah na sex a ja se mogu kladiti da to njemu nije ni na pameti...

Daj Enlightened pokopaj se. Meni se čisto bljuje kada ljudi stvaraju veze sa 13-14. Ti očito nisi pri zdravoj pameti. Neeeeeeeeeeee... uopće.... koj sex... enlightened je najpametnij. Ma možeš mi posnu kitu... Samo što bi je za 2-3 godine sigurno natezao po krevetu. Užassssss... U šta se Hrvatska i svijet pretvara... Pogledajte ovog Bibera... dobro Biebera... Ima 16 a već ima probleme sa "paljenjem". Kako mi se gade napaljeni klinci i "mudrijaši" kao ti Enlightened. Zato što si godinu stariji imaš pravo da sereš. Ma serem se na to. Užas, tako je sve... Mladi balavi, stari umišljeni. A sretno ti bilo. Samo daj, vrijeđaj!

Phonix ti si upravi a ti delta ne lupaj pa sta jbt to je normalno u njihovim godinama imat mozda je njegov kur** veci od tvog ahahahahhaha (bez uvrede)..

Beris
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Hahahahhaha.

Što stvaraš postaš na bugu,stvori ovo na forum hr-u.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
odjavljen
MTB kaže...

reci da imaš i7 na 4ghz i gtx 480 sli i odmah je to to

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
Kako dobit curu?

daj ti nju potajno slikaj pa da mi vidimo dali vrijedi truda da se ne zezneš,kužiš?

brzo čemo ju mi skužiti...

get doooooown !!!!
17 godina
ZDS kaže...

Moja tvrdnja bolje se tuči do 18 pa nać curu nego je imati sa 14, još ste klinci iako mislite da ste odrasli, cure su još klinke koje gledaju dečke sa televizije, dečki iz razreda ih ne pale, gledaju starije koji nisu za njih jer su one klinke i kad bi im ovaj reko neš krivo ova to ne bi shvatila itd.

Reko bi nesto al ce me Phoenix napast da opet provociram i da se samnom nemoze raspravljat. Ma nek kaze. Jel ti citas sto ti pises? Izjave su ti za psihijatriju i za promatranje. 

AlterEgo kaže...

Pametno zboris. Decko hoce imat curu, u cemu je problem! To je zapravo pohvalno! Bolje da se ljubaka po parkovima nego da stoji sam doma zabijen u neprozracenoj sobi i tuce po igrama. Ovo je zapravo jedan znak sazrijevanja.

I.Kk kaže...

Hahahahhaha.

Što stvaraš postaš na bugu,stvori ovo na forum hr-u.

Stvarno je trebalo hrabrosti da ovo posta na ovom forumu. Ako imas hrabrosti za ovo, onda imas hrabrosti za upad. Bar joj indirektno daj do znanja (reci joj najboljoj priji da ti je napeta, zenske su lajave, ona ce to saznat za 5 minuta) a u ostalom, i prija ce ti rec imas li sanse ili ne (kazem - zene su lajave) tako da ono...

I'm going woo woo
17 godina
Kako dobit curu?

Evo ti tutorijali!

17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Sigurno je nećeš dobiti tak' da na IT forumu pitaš za savjete.

---

Inače i meni su sa 16 govorili da sam premlad. A gle sad, 8,5 godina kasnije još sam sa tom istom curom, živimo skupa i gradimo obitelj. Nikad za niš nije prerano. :)

---

LOL koji bloš, 100 put ista poruka. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 10:09 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Pokloni joj kitu (cvijeća).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
Danny_HR kaže...

Sigurno je nećeš dobiti tak' da na IT forumu pitaš za savjete.

Ima tu i cura... nek se i one ukljuce :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Jednostavno je pitaj za vezu i to je to. Reci joj da ti se svidja, nema nista polje :D

dzix
14 godina
neaktivan
MTB kaže...

Pokušaj ići na malo intimnije susrete pa ćeš vidjeti kako reagira. Npr. zašto ne bi otišli u kino pogledati neku komediju?

16 godina
odjavljen
Kako dobit curu?

ne mogu vjerovat da mu je netko savjetovao da se ne upusta u neku vezicu, u toj dobi.... ma da, bolje mu je da visi sa svojim prijateljima po nekim igralistima ili sto vec.. to ce mu biti jedno lijepo iskustvo koje ce pamtit do kraja zivota, prva cura i prvi poljubac se ne zaboravlja tek tako. a bome i nema veceg gusta nego otic s curom na sok pa u kino, kupit joj kokice, uf, to je to, frende samo naprijed! ne slusaj ovog sto ti veli drugacije... a sa curama ti je najbolje kad si u potpunosti iskren. pozovi je na stranu i reci da ti se svida ili da si zaljubljen ili da bi je mrknuo (sala, a cuj ne znam tvoje namjere).. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne mogu vjerovat da mu je netko savjetovao da se ne upusta u neku vezicu, u toj dobi.... ma da, bolje mu je da visi sa svojim prijateljima po nekim igralistima ili sto vec.. to ce mu biti jedno lijepo iskustvo koje ce pamtit do kraja zivota, prva cura i prvi poljubac se ne zaboravlja tek tako. a bome i nema veceg gusta nego otic s curom na sok pa u kino, kupit joj kokice, uf, to je to, frende samo naprijed! ne slusaj ovog sto ti veli drugacije... a sa curama ti je najbolje kad si u potpunosti iskren. pozovi je na stranu i reci da ti se svida ili da si zaljubljen ili da bi je mrknuo (sala, a cuj ne znam tvoje namjere)..

Napokon normalniji postovi...

Tako sam i ja i bilo je predobro iako je zavrsilo jako brzo... :)

In Control
14 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Moja cura ima ime-ATIna RAEDONković.I dobio sam je za 745kn.Neizmjerno se volimo.

17 godina
skank666 kaže...

Ma zahebi veze ali nek mali brije bar ce mu stari bit ponosan :D

Nego ovo za prvu curu i prvi poljubac se bas nebih slozio, sad vec kad idem razmisljat sa kime je bilo prvi put fakat se nemrem sjetit, (bio to poljubac,veza ili sex,fuking se ne sjecam prvog puta tj. nemogu se sjetit sa kime je to bilo......)

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Nego ovo za prvu curu i prvi poljubac se bas nebih slozio, sad vec kad idem razmisljat sa kime je bilo prvi put fakat se nemrem sjetit, (bio to poljubac,veza ili sex,fuking se ne sjecam prvog puta tj. nemogu se sjetit sa kime je to bilo......)

Ti?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Ti?

a di si izvuka ovog kitolovcaPoljubac

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Još si mlad bolje sačekaj još koju godinu sada ti još netreba cura za jedno 2-3 godine dok cure postanu malo ozbiljnije onda pići sada se još zajebavaj s frendovima jer vjeruj mi nije neka fora imat curu s 14 godina još su klinke i nemaš kaj radit s njima.

Može se svašta, vjeruj mi.

hmda
15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

moraš je overclockati.

link na tutorijal nema.

Worry gives a small thing a big shadow.
14 godina
neaktivan
magicmist kaže...

moraš je overclockati.

link na tutorijal nema.

overclockanje cure(zvuči kinky)

14 godina
neaktivan
magicmist kaže...

moraš je overclockati.

link na tutorijal nema.

konfiguracija kaže...
magicmist kaže...

moraš je overclockati.

link na tutorijal nema.

overclockanje cure(zvuči kinky)

Obojica: Get a life

16 godina
konfiguracija kaže...
Danny_HR kaže...

Ti?

Jao, ova današnja mladež neobrazovana... Mislim, pitati tko je on je isto kao da pitaš kako se papa zove...

To je Ron Jeremy, najobdareniji čovjek na svijetu...

Ja kad odrastem želim biti kao on!

Every hole is a goal!
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...
konfiguracija kaže...
Danny_HR kaže...

Ti?

Jao, ova današnja mladež neobrazovana... Mislim, pitati tko je on je isto kao da pitaš kako se papa zove...

To je Ron Jeremy, najobdareniji čovjek na svijetu...

Ja kad odrastem želim biti kao on!

znam da je to Ron jeremy poznatiji kao KITOLOVAC

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice