Brate iskren savjet sačekaj još kojih 5 godina i bit će cura kolko hoćeš.Premlad si još za neku ozbiljniju vezu.OK?
zgsolja TAKO JE!!! Slažem se!!! Kako se možete razbacivati sa 14 godina??? Ja imam 21, pa još nikad nisam imkao išta ozbiljno. Daj brate, MTB 14 godina??? Pa imaš još 7 dok dojdeš na moje. Oladi malo, postani prvo punoljetan, ovo sve ostalo ti je bzvz IMHO. Ali radi kako oćeš, ja sam imao jedan nezgodan incident sa tvojom godišnjakinjom. Kao voli me, a kenja neke spike da ide u ameriku i to... Vjeruj mi ljudi u tim godinama su: "balavi" U najboljem smislu riječi. Ali sretno kompa, tko rano rani, sam u nju pada .
LOL... ja od svoje 13te imam vezice i veze... i sad sam nekoliko godina s svojom dragom, imam 22, zajedno zivimo i to je to...
I ne... nisu svi ljudi balavi u tim godinama... iznenadio bi se...
I zasto on ne bi izasao koji puta s njom i slicno??? svi misle odmah na sex a ja se mogu kladiti da to njemu nije ni na pameti...
Daj Enlightened pokopaj se. Meni se čisto bljuje kada ljudi stvaraju veze sa 13-14. Ti očito nisi pri zdravoj pameti. Neeeeeeeeeeee... uopće.... koj sex... enlightened je najpametnij. Ma možeš mi posnu kitu... Samo što bi je za 2-3 godine sigurno natezao po krevetu. Užassssss... U šta se Hrvatska i svijet pretvara... Pogledajte ovog Bibera... dobro Biebera... Ima 16 a već ima probleme sa "paljenjem". Kako mi se gade napaljeni klinci i "mudrijaši" kao ti Enlightened. Zato što si godinu stariji imaš pravo da sereš. Ma serem se na to. Užas, tako je sve... Mladi balavi, stari umišljeni. A sretno ti bilo. Samo daj, vrijeđaj!