Jeste li za ulazak HR u EU? zaključana tema

poruka: 453
|
čitano: 56.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Jeste li za ulazak HR u EU?

obnovljivi izvori energije u zahuhtalom stroju nekontrolirane expanzije i konzumerizma je neka vrsta apstaktne utopijeske umjetnosti, koja moze sluziti samo za ispunjanje nekih certifikata i bazirati se na specijalizirane grane proizvodnje...da se malo nasalim... gosp. mavrovic moze na svoj eko certifikat dodati jos jedan ,kako sa eko vjetrnjacom  pokrece pumpe za vodu sa izvora,koja natapa eko zitarice za njegov kruh.

dakle, sa obnovljivim izvorom energije ne mozes stvoriti megavate potrebne sa jednu opelovu tvornicu.

glede kine, pa da, kada spominjes sve sto mi koristimo iz kine a nosi ime intel ,amd, ati i sl...to je normalno.

jeftini sljakeri usko educirani na zadatu materiju i pod nadzorom vlasnika proizvoda.

sto je sa ostalim proizvodima, klonovima nokie i ajfona, radioaktivne djecije odjece  i sl?

citajte novi bug pa provjerite onaj kutak siva zona interneta.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
17 godina
neaktivan
RE: Jeste li za ulazak HR u EU?
torrente kaže...

obnovljivi izvori energije u zahuhtalom stroju nekontrolirane expanzije i konzumerizma je neka vrsta apstaktne utopijeske umjetnosti, koja moze sluziti samo za ispunjanje nekih certifikata i bazirati se na specijalizirane grane proizvodnje...da se malo nasalim... gosp. mavrovic moze na svoj eko certifikat dodati jos jedan ,kako sa eko vjetrnjacom  pokrece pumpe za vodu sa izvora,koja natapa eko zitarice za njegov kruh.

dakle, sa obnovljivim izvorom energije ne mozes stvoriti megavate potrebne sa jednu opelovu tvornicu.

- vjetroparkovi
- hidroelektrane
- elektrane na plimu i oseku

Ako bude malo za Opel tvornicu koristiti ćemo NE   {#}

Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina

da danny opet ne vraca stvar na ontopic

jesam za ulazak:

+

stajanje na kraj sveopcem lopovluku i nepotizmu

-

odljev mozgova je odradjen, sada slijedi odlijev odlicnih kuhara, konobara i traktorista

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 18:19 (torrente).
15 godina
protjeran
torrente kaže...
blackalbum kaže...

torrente je uvijek bio glas razuma na ovom forumu

moje globalno promatranje, nesitomisljenici neka me uvjere sa svojim gledistima.

neka pojasne sto radimo u afganistanu, kad zavrse temu sa sirom.

Jedan od uvjeta da udjemo u NATO je bio da posaljemo kontingent VP u Afgan. Kad smo vec usli u NATO dalje slijedi normalan slijed dogadjanja za manje vise sve clanice NATO saveza: NATO - ISAF - Afgan. Ako savez ratuje, ratujemo i mi. I ne provociraj, znam da znas da tamo ne radimo na nikakvoj demokraciji nego na Americkim interesima. Na zalost.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
14 godina
protjeran

Ma iskreno (Oprostite na izrazu) zaboli me ..{#}...

Ekrem Jervić
14 godina
neaktivan

Trebamo postaviti pitanje:Jesmo li za ulazak EU u HRVATSKU?

Kakav pastir,takvo stado.
15 godina
Tallahasee kaže...
torrente kaže...
blackalbum kaže...

torrente je uvijek bio glas razuma na ovom forumu

moje globalno promatranje, nesitomisljenici neka me uvjere sa svojim gledistima.

neka pojasne sto radimo u afganistanu, kad zavrse temu sa sirom.

Jedan od uvjeta da udjemo u NATO je bio da posaljemo kontingent VP u Afgan. Kad smo vec usli u NATO dalje slijedi normalan slijed dogadjanja za manje vise sve clanice NATO saveza: NATO - ISAF - Afgan. Ako savez ratuje, ratujemo i mi. I ne provociraj, znam da znas da tamo ne radimo na nikakvoj demokraciji nego na Americkim interesima. Na zalost.

ili to ili uložiti par miljardu eura u vojsku,kad imaš gladne  teritorijem istočne susjede ulaz u nato je nužnost

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Ma iskreno (Oprostite na izrazu) zaboli me ..{#}...

Potpisujem. Moja teorija je da covjek treba brinuti o sebi, a svijet ce se pobrinuti za sebe.

Sto se tice Europe, svagdje ima primitivaca, ali stvar je u postotcima.

Recimo da ovaj forum, zbog strogih pravila, zadrzava skupinu ljudi koji znaju razmisljati iznad nivoa "Gladan/zedan/jebo-bi-nesto".... nakon sto sam procitao stavove i razmisljanja, i napravio presjek... bas me bude sram predstaviti se kao Hrvat.

Ne kazem da je Europa edenski vrt, ali ono sto je Salvatore rekao - smatraju nas divljacima i barbarima, i to bogme s razlogom.

Lijepo je lajati iz svojeg dvorista kako su amerikanci debili, kako nas europa zeli iskoristavati, kako su azijati ludjaci koji rade 16 sati na dan, kako homice treba istrijebiti, kako su ateisti odgovorni za svo zlo, kako liberalizam unistava zemlju.

Ogavno. Takvi primitivci su mi odvratniji od icega gadnog na ovom svijetu. Samo bla-bla-bla, lupetanje na kvadrat, ali ne daj boze prosetati malo van iz svojeg dvorista i uistinu VIDJETI KAKO IZGLEDA SVIJET VAN HRVATSKE.

Vidjeti kako te zemlje, krcate debila, ateista, i slicnog 'izroda' fino zive... ima primitivaca svagdje, ali u globalu, kad generaliziram u svojoj glavi, kad pomislim "hrvatska" vidim primitivizam i nasilje, kad pomislim 'vani' vidim buducnost.

No naravno, zasto bi netko pogledao malo naokolo, kad su svi veliki mislioci i nacionalisti na ovom forumu pametniji od svih drugih, jer im je bog tako dao?????

Treba samo sjest sa pivom na kauc ispred TV-a, nedjeljom se pojaviti u crkvi i to je to....
Odvratni ste mi, ali bas iskreno odvratni. Sve sto postizete sa svojim ogavnim primitivizmom je da normalnim ljudima kao sto sam ja i meni slicni - zagorcavate zivot, jer ste nazalost rodjeni u istoj zemlji kao i normalni ljudi. Pa se moram skoro ispricavati sto sam hrvat i objasnjavati da nisam barbarin koji ce nekoga odalamiti sakom ili povuci pistolj samo zato jer mi je oduzeo prednost na ulici.

Ne znam sto bi radije (izgleda da su ankete popularne), da sam rodjen negdje drugdje pa da ne nosim taj jebeeni zig hrvatstva na sebi gdje god odem, ili da takvi kreteni jednostavno ne postoje, da svi poumiru od necega (AIDS-a npr {#}) pa da se mogu ponosno nazivati hrvatom.

2 da sam rodjen u negdje drugdje
13 da takvi kreteni ne postoje
I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:14 (Deus ex machina).
15 godina

tu si vjerovatno mene ubrojio među primitivce,ja kao čovjek koji živi u demokratskoj državi imam pravo izlagati svoje stavove ma kako primitivni oni tebi zvučali ali glavno da ne širim govor mržnje,ili ćemo sad zabraniti svima koji drukčije razmišljaju od tebe da javno ne govore svoje stavove,ali u životu se nikad nisam ponašao kao primitivac ali ja se na ovom svijetu bojim civilizirani i naprednih naroda jer su takvi na ovom svijetu napravili najviše sr...,kad je jedna hrvatska bacila nuklernu bombu,ili napala dvije zemlje bez povoda,ili je po kineskim tvornicama zapošljavala djecu da rade po cijele dane,tebi su zapadni europljani civilizirani narodi da jer se tako predstastavljaju a što je kad se zagrebe ispod površine,crnilo gore nego na balkanu,

možda sam naveo krive primjere probaj usporediti broj zločina u eu sa hrvatskom pa će se vidje tko ima više civilizacije mi ili englezi,njemci,amerikanci

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:41 (blackalbum).
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

tu si vjerovatno mene ubrojio među primitivce,ja kao čovjek koji živi u demokratskoj državi imam pravo izlagati svoje stavove ma kako primitivni oni tebi zvučali ali glavno da ne širim govor mržnje,ili ćemo sad zabraniti svima koji drukčije razmišljaju od tebe da javno ne govore svoje stavove,ali u životu se nikad nisam ponašao kao primitivac ali ja se na ovom svijetu bojim civilizirani i naprednih naroda jer su takvi na ovom svijetu napravili najviše sr...,kad je jedna hrvatska bacila nuklernu bombu,ili napala dvije zemlje bez povoda,ili je po kineskim tvornicama zapošljavala djecu da rade po cijele dane,tebi su zapadni europljani civilizirani narodi da jer se tako predstastavljaju a što je kad se zagrebe ispod površine,crnilo gore nego na balkanu

Vidis, moj sensei je znao reci 'Onaj koji je prdnuo, prvi pita tko je prdnuo'.

No cisto tebi za informaciju, nisam mislio na tebe. Istina, po meni imas zadrte stavove, ali komuniciras kao civiliziran covjek (dapace komuniciras kulturnije nego ja) i ne naturas ih nikome - meni je to i vise dovoljno.

Odgovor na drugi dio posta...

Razmisli o tim sranjima koja su ti napravila civilizirane zemlje slijedeci put kad zaradis neku najobicniju infekciju ili virus pa posegnes za obicnim penicilinom, ili kad upalis TV koji mozes kupiti po dostupnim cijenama, i tako dalje. Hrvati su _prvi_ kad se treba busati u prsa da je Tesla bio hrvat... bas me interesira sto bi tesla postigao da je ostao u hrvatskoj, umjesto da je inteligentno emigrirao negdje gdje je mogao iskoristiti taj svoj mozak.

Kako je torrente spomenuo, treba ti 'svemirska' perspektiva da bi uopce zagrebao nekakvu istinu o poretku i prirodi stvari u svijetu. Usporedjivati hrvatsku sa nekom velesilom je kao da usporedjujes kruske i jabuke... velesile su ovisne o resursima, pa ih otimaju, a 'mali' su ovisni o velesilama a da nisu ni svjesni toga.

Netko je spomenuo - kakva je to neovisnost uz takav vanjski dug... prouci si to malo ako ti nije tesko... uspostavi nekakve veze i ovisnosti u glavi....  vidjet ces vrlo vrlo brzo kako se poredak stvari mijenja, i kako smo za te ratove i nuklearne bombe jednako (iako indirektno) zasluzni i ti i ja.

Pardon na offtopicu.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:52 (Deus ex machina).
17 godina

kupis

i miran si.

15 godina
torrente kaže...

kupis

i miran si.

balkanci bar otvoreno pokazuju da im je važno nacionalno pitanje,a sad me zanima dali i u njemačkoj njemci jednako gledaju njemce i hrvate ili turke, ili francuzi  nefrancuze,ili amerikanci muslimane,ja samo želim reći da mi nismo toliko necivilizirani narodi kao što nas drugi smatraju ili mi sebe smatramo,ja u svojem gradu slobodno prošetam u 4 sata po noći bez opasnosti da će me netko opljačkati ,bez problema stopiram i ne trebam se bojati da će me netko oteti a takvih primjera ima milijuna

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

balkanci bar otvoreno pokazuju da im je važno nacionalno pitanje,a sad me zanima dali i u njemačkoj njemci jednako gledaju njemce i hrvate ili turke, ili francuzi  nefrancuze,ili amerikanci muslimane,ja samo želim reći da mi nismo toliko necivilizirani narodi kao što nas drugi smatraju ili mi sebe smatramo,ja u svojem gradu slobodno prošetam u 4 sata po noći bez opasnosti da će me netko opljačkati ,bez problema stopiram i ne trebam se bojati da će me netko oteti a takvih primjera ima milijuna

Ali crnac ne može prošetati mirno bez straha, niti to može učiniti homoseksualac niti bilo tko tko je drugačiji od onoga što je hrvatskom društvu "normalno".

U tome je problem, ne u tome što ćemo prošetati bez straha ti ili ja.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Danny_HR kaže...
blackalbum kaže...

Ali crnac ne može prošetati mirno bez straha, niti to može učiniti homoseksualac niti bilo tko tko je drugačiji od onoga što je hrvatskom društvu "normalno".

ja sam iz turističkog mjesta na jadranu ovo ljeto je bilo cnaca,kineza,japanaca, srba,i tko zna koliko još narodnosti i nitko im nije rekao ni jednu lošu riječ osim što je bilo par incidenata sa budalama,da gay osobe prođu možda bi ih samo čudno gledali ali nitko ih ne bi dirao,takvih incidenata ima svugdje u svijetu,sad ne znam kakvo je stanje u zagrebu ali tu ih nitko ne dira,čak su se počeli naseljavati kinezi i nitko ni ne obrača pažnju na njih,ja imam takva iskustva mi smo se u ovim priobalnim mjestima navikli da dolaze ljudi sa svih strana svijeta i nitko se u njih ne dira osima ako ne izazivaju domaćine ali to nema veza sa naciom nego dvi budale čekaju da se pofajtaju,a kakvo je stanje u zagrebu to ne bih znao

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 20:38 (blackalbum).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bez brige ,nisi ni ti siguran ,samo ovisi o tome hoćeš li slučajno naletit na kakve dečke kojima je dosadno ili ne! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
protjeran
@Deus ex machina

Mene je sram reci da sam Hrvat kad vidim da postoje takvi kao sto si ti
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
blackalbum kaže...

Hmm, care, dođi u Međimurje, šetaj malo selima/gradom, pa buš videl di rom šeta u strahu (ovdje bijelac šeta u strahu,a ne rom).

16 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
Danny_HR kaže...

Bez brige ,nisi ni ti siguran ,samo ovisi o tome hoćeš li slučajno naletit na kakve dečke kojima je dosadno ili ne! {#}

hahah, da inače je istina, to su SHARP-ovci, ako prođeš pokraj skina,neće ti ništa, nekoliko puta su me baš oni spasili kad su romi počeli zahebavat, sve je stvar kako mediji prikazuju to.(iako je stvarno puno skina totalni luđaci, ali ima i onih koji su uredu, i shvaćaju neke stvari, samo se svima gleda po luđacima)

17 godina
neaktivan
Koliko sam shvatio želiš reći da su SHARP-ovci nasilni?
16 godina
protjeran
AlterEgo kaže...
Koliko sam shvatio želiš reći da su SHARP-ovci nasilni?

Ne, želim reći da je ovim kako da kažem "drugima" (ne mislim na tradicionalne) zabranjeno tući bijelce, tako dugo dok se njih ne dira...

A SHARP-ovci su nasilni kao i svi ostali (znači ima svakakvih luđaka. neki jesu nasilni , neki nisu).

Po tom pitanju su puno opasniji anarhisti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 20:48 (netko,netkovic).
16 godina
Toni93 kaže...
@Deus ex machina

Mene je sram reci da sam Hrvat kad vidim da postoje takvi kao sto si ti

Ja osjećam isto to prema tebi što ti prema deusu.

U potpunosti se slažem s njim...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
0 ja sam sve ili dio navedenog
5 mrzim sve navedene
0 eu = eco gay party
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
torrente kaže...

kupis

i miran si.

Evo ovo moram opovrgnut. Zivija sam vanka 15 godina, i njemci nas preziru. Za njih smo svi mi balkanci, neotesani idioti. I iskreno imaju pravo na takvo razmisljanje, jer se nasi ni ne pokusavaju integrirat u njihovu klulturu i nacin zivota. Hrvatima/Bosancima je lakse se prepoznat sa turcinom, i s njim radit pi*darije (ala ubijanje radi parkirnog mjesta i sl.) nego da se civilzirano ponasa. Budi iskren dali bi tebi bilo svejedno da si izgubija posao zato jer je netko sa xy nacinalnosti radi za manje para isto sta i ti.

Al da neidem u off topic. Apsolutno sam za ulazak u EU, ali pod uvjetom da udemo spremni, a ne oguljeni do kostiju, nemoze nam bit losije nego sto je.

16 godina
protjeran

Da navedem nešto s jednog drugog foruma : 

"

Što su desničarstvo i nacionalizam u 21. stoljeću?

Danas postoje mnoge zablude glede desničarstva, mnogi desničarstvo povezuju sa mržnjom, ekstremizmom i nasiljem, no suprotno je slučaj, desničarstvo je ljubav prema svom narodu i naciji, desničarstvo je poštivanje tuđih naroda i nacija, desničari su za mir i protiv rata, oni su za bratsku Europu svojih suverenih nacija. 

Razlika između europske ljevice i desnice u 21. stoljeću

Prva razlika između političko desno i lijevo rezultat je francuske nacionalne skupštine tijekom 1789, kada su se za vrijeme skupštine na lijevu stranu opredijelili revolucionari i republikanci zvani "Le côte gauche" i na desnoj strani monarhisti imenom "le droit côte"."
16 godina

da cudno je to jer njemci bas mozda je sturo

rec, al mrze turke, ne da sam sad ja to izlaja,

vec kumovi od brata i sestre zive gori, bartu mi

cura i dosta rodbine, stvarno se ne mogu smislit

a ima ih gore 5 milja, cak vise nego nas...

I tu stoji da smo mi njima jos samo necista rasa

i slaveni, ne svima, al ima dosta i takvih {#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
protjeran
JackD kaže...

Evo ovo moram opovrgnut. Zivija sam vanka 15 godina, i njemci nas preziru. Za njih smo svi mi balkanci, neotesani idioti. I iskreno imaju pravo na takvo razmisljanje, jer se nasi ni ne pokusavaju integrirat u njihovu klulturu i nacin zivota. Hrvatima/Bosancima je lakse se prepoznat sa turcinom, i s njim radit pi*darije (ala ubijanje radi parkirnog mjesta i sl.) nego da se civilzirano ponasa. Budi iskren dali bi tebi bilo svejedno da si izgubija posao zato jer je netko sa xy nacinalnosti radi za manje para isto sta i ti.

Al da neidem u off topic. Apsolutno sam za ulazak u EU, ali pod uvjetom da udemo spremni, a ne oguljeni do kostiju, nemoze nam bit losije nego sto je.

Ma lol vjerojatno si sreo Njemackog BlackAlbuma. Ja nemam ama bas niakvih negativnih iskustava sa i jednim Europljaninom, a radio sam s gro njih.

16 godina
protjeran
Makić kaže...

da cudno je to jer njemci bas mozda je sturo

rec, al mrze turke, ne da sam sad ja to izlaja,

vec kumovi od brata i sestre zive gori, bartu mi

cura i dosta rodbine, stvarno se ne mogu smislit

a ima ih gore 5 milja, cak vise nego nas...

I tu stoji da smo mi njima jos samo necista rasa

i slaveni, ne svima, al ima dosta i takvih {#}

Vise nacista ti ima u rusiji nego u njemačkoj, tako da ti to ne stoji, a turke mrze i u austriji, čisto iz toga kako se oni tamo ponašaju i kako žive (kao romi ovdje).

16 godina

nisam reka nacista, vec da ne vole

toliko druge rase, eto nisam ja to sam

reka ni izmislija vec oni koji zive gori...

a takoder, njemce bas i volim kad mi

dodu ode na litovanje pa mis da za 100 eura

moze kupit po sela, cilu plazu i radit sta on oce,

veoma su nezahvalni i bezobrazni to je iz mog

iskustva...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina

pod koju se kategoriju mogu svrstati ovi,

http://www.jutarnji.hr/oskvrnuce-svetisa--lopovi-na-noc-vjestica-ukrali-isusa-s-raspela/900138/,postoji granice preko koje CIVILIZIRANI čovjek ne smije preći čovjek ima pravo na netrpeljivost i na neslaganje sa nekim modernim idejama ali nema pravo udariti roma,ili odbiti raditi s nekim zato što je druge nacije,ili ga primiti u apartmanu jer je druge boje kože  ti postupci su rasizam a ne što netko misli u svojoj glavi ako svojim mislima ne ugrožava drugog čovjeka pa makar se tom čovjeku ne sviđali stavovi koje ta osoba ima

15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

pod koju se kategoriju mogu svrstati ovi,

http://www.jutarnji.hr/oskvrnuce-svetisa--lopovi-na-noc-vjestica-ukrali-isusa-s-raspela/900138/,postoji granice preko koje CIVILIZIRANI čovjek ne smije preći čovjek ima pravo na netrpeljivost i na neslaganje sa nekim modernim idejama ali nema pravo udariti roma,ili odbiti raditi s nekim zato što je druge nacije,ili ga primiti u apartmanu jer je druge boje kože  ti postupci su rasizam a ne što netko misli u svojoj glavi ako svojim mislima ne ugrožava drugog čovjeka pa makar se tom čovjeku ne sviđali stavovi koje ta osoba ima

Pod kategoriju: Trazena stranica nije pronadjena.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice