Jel ovo steti kompu

poruka: 16
|
čitano: 1.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jel ovo steti kompu

Dakle prije par mjeseci sam kupio novi komp i sad sam si instaliro wow i sada se trebaju skinuti patchevi, pa me zanim da li kompu steti ak ga ostavim prek noci upaljenog dok se to sve downloada i jel se moze usporit ( s tim da je dns cijeli dan upaljen). Ili ako bi se dalo namjestit npr da mi se za 5 sati od sad on automatski ugasi, ako neko zna pls nek kaze. Hvala

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
17 godina
neaktivan
Jel ovo steti kompu

Ne, jer meni gori 24 sata i ništa mu nije.

Area-51 m15x
16 godina
RE: Jel ovo steti kompu
Razer_Copperhead kaže...

Ne, jer meni gori 24 sata i ništa mu nije.

aha, hvala jer nezelim nes shebat na kompu sad jos dok je nov a prije isto nikad komp nisam ostavljo prek noci upaljenog.
16 godina
neaktivan
Jel ovo steti kompu

Neče štetiti što će raditi. Jedino ako je u istoj sobi možda poludiš od buke ako je glasan (ja sam postao lud od bukeSmijeh)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Neče štetiti što će raditi. Jedino ako je u istoj sobi možda poludiš od buke ako je glasan (ja sam postao lud od bukeSmijeh)

Samo ti?!NamigivaSmijeh
Area-51 m15x
17 godina
Jel ovo steti kompu

start->run->shutdown -s -t 5000 , ovaj 5000 znaci da ce se ugasiti za 5000 sekundi, ukoliko oces prekinuti gasenje kompa start->run->shutdown -a

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Oly_E3 kaže...

e pa vidis i tog me strah xD, a jel se moze namjestit da se on automatski zgasi nakon nekog vremena ( mislim ak to postoji na telki pa zas nebi mogo i na kompu?)
17 godina
lucky_look kaže...
Oly_E3 kaže...

e pa vidis i tog me strah xD, a jel se moze namjestit da se on automatski zgasi nakon nekog vremena ( mislim ak to postoji na telki pa zas nebi mogo i na kompu?)
 scrolaj gore malo, napisal sam ti. :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Aki kaže...
lucky_look kaže...
Oly_E3 kaže...

scrolaj gore malo, napisal sam ti. :)
 vidim, hvala nadam se radiSmijeh
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

start->run->shutdown -s -t 5000 , ovaj 5000 znaci da ce se ugasiti za 5000 sekundi, ukoliko oces prekinuti gasenje kompa start->run->shutdown -a

sta nije jednostavnije napisat at xx:xx shutdown -s -t ?Izlanuo se
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan
Jel ovo steti kompu

il mozes koristiti ovaj programcic, meni je koristan

WinOFF

Made in: Neverland C2D E7400 2×2.80Ghz @3.25 P5Q-L DDR2 2Gb(800Mhz) HD4670 512Gb I da ne zaboravim...ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Oly_E3 kaže...

Za automatsko gašenje PC-a ja koristim ''Brzi Shutdown'', a veliki je samo 31KB ni toliko.Cool
Area-51 m15x
17 godina
neaktivan
Jel ovo steti kompu

ja nisam ugasil komp od 10 mjeseca otkad sam dobil flat.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
malo zaigrano dijete kaže...

Samo bus jednog dana cul kak se vuzgal :)
16 godina
Razer_Copperhead kaže...
lucky_look kaže...
Oly_E3 kaže...

Za automatsko gašenje PC-a ja koristim ''Brzi Shutdown'', a veliki je samo 31KB ni toliko.Cool
Odličan programčić
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

I ja sam tako stari komp sa fletom držao od 7mj. dok mi 3 dana prije božiča se nije samo ugasioPlač. I sve to zbog no-name napajenja.
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice