Jack 3.5 mm Coupler

poruka: 12
|
čitano: 1.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jack 3.5 mm Coupler

zna li itko gdje da kupim ovo?

treba mi jer spajam xbox 360 na monitor od kompa pa mi treba taj adapter da bi mogao spojiti na slušalice

16 godina
odjavljen
Re: Jack 3.5 mm Coupler
CiNc kaže...

zna li itko gdje da kupim ovo?

treba mi jer spajam xbox 360 na monitor od kompa pa mi treba taj adapter da bi mogao spojiti na slušalice

Neka ti zalemi neki prijatelj koji zna lemit, treba samo spojit dva ženska 3,5mm konektora.

16 godina
moderator

chipoteka ima najvjerojatnije...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan

di je ta chipoteka?

16 godina
moderator
CiNc kaže...

di je ta chipoteka?

www.chipoteka.hr

pa si pogledaj adrese, a imaju i dostavu

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
15 godina
neaktivan

pogledao sam u chipoteci. nema ga

15 godina
neaktivan

a koji mi nastavci trebaju da bi se to moglo zalemit? od čega da uzmem te nastavke?

16 godina
moderator
CiNc kaže...

a koji mi nastavci trebaju da bi se to moglo zalemit? od čega da uzmem te nastavke?

kupi ova 2 i zalemi zajedno ili ubaci komad žice između

http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=2630403220

16 godina
moderator
Jack 3.5 mm Coupler

a možeš i ovo uzet pa koristit samo 2 ženska konektora a ovaj muško ostavit prazan

http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=2630404305

15 godina
neaktivan

znači nemoram ga onda ovaj gurat u ništa? samo ga koristim za povezivanje?

16 godina
moderator
CiNc kaže...

znači nemoram ga onda ovaj gurat u ništa? samo ga koristim za povezivanje?

kako god ga spojio radit će jer su unutra sva 3 konektora spojena zajedno...dakle možeš ga koristit za to što tebi treba...

imam identični doma tako da govorim iz iskustva :)

15 godina
neaktivan
Jack 3.5 mm Coupler

puno hvala! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice