Izrada web stranica

poruka: 3
|
čitano: 797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Izrada web stranica

Zanima me neki najbolji program za izradu web stranica.To nikada nisam radio a nebi bilo loše znati,pa me zanima koji se najčešće koriste i dali ima nekih tutorijala za takve programe.

17 godina
neaktivan
RE: Izrada web stranica
lebron kaže...

Zanima me neki najbolji program za izradu web stranica.To nikada nisam radio a nebi bilo loše znati,pa me zanima koji se najčešće koriste i dali ima nekih tutorijala za takve programe.

Instaliraj notepad++

i Uci HTML i CSS preko w3school-a nakon toga se odluci za neki programski jezik kao PHP ili ASP.net i usput se primi JavaScript. A za vizualni dio instaliraj Photoshop.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
15 godina
neaktivan
RE: Izrada web stranica
sk8 4 life kaže...
lebron kaže...

Instaliraj notepad++

i Uci HTML i CSS preko w3school-a nakon toga se odluci za neki programski jezik kao PHP ili ASP.net i usput se primi JavaScript. A za vizualni dio instaliraj Photoshop.

Tocno tako !

Nikako ne zaboraviti baze, najbolje Mysql sto sa spregom sa PHP-om daje odlicne rezultate. Tada su ti svi CMS-ovi na dlanu.

Svakako jos i flash nauciti, i za pocetak je dovoljno.

Ako si dovoljno vrijedan, kroz nekoliko godina mozes dobiti dobre rezultate...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice