Zanima me neki najbolji program za izradu web stranica.To nikada nisam radio a nebi bilo loše znati,pa me zanima koji se najčešće koriste i dali ima nekih tutorijala za takve programe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me neki najbolji program za izradu web stranica.To nikada nisam radio a nebi bilo loše znati,pa me zanima koji se najčešće koriste i dali ima nekih tutorijala za takve programe.
Instaliraj notepad++
i Uci HTML i CSS preko w3school-a nakon toga se odluci za neki programski jezik kao PHP ili ASP.net i usput se primi JavaScript. A za vizualni dio instaliraj Photoshop.
Instaliraj notepad++
i Uci HTML i CSS preko w3school-a nakon toga se odluci za neki programski jezik kao PHP ili ASP.net i usput se primi JavaScript. A za vizualni dio instaliraj Photoshop.
Tocno tako !
Nikako ne zaboraviti baze, najbolje Mysql sto sa spregom sa PHP-om daje odlicne rezultate. Tada su ti svi CMS-ovi na dlanu.
Svakako jos i flash nauciti, i za pocetak je dovoljno.
Ako si dovoljno vrijedan, kroz nekoliko godina mozes dobiti dobre rezultate...