Instagram - problem

poruka: 6
|
čitano: 10.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Instagram - problem
Pozz raja, dakle imam problem s Instagramom, bilo to na telefonu, računalu ili preko browsera. Naime, kad blokiram neku osobu, više ne mogu pronaći taj profil i odblokirati ga. Kad otiđem u listu blokiranih osoba, neke blokirane osobe i ne vidim na listi.
Otiđem na profil preko browsera(instagram.com/username), i kaže da ta stranica ne postoji. Ako se odjavim, onda vidim profil.
Dal netko ima ovak problem? Ili je imao i zna kako ga riješiti? Zahvaljujem ☺
12 godina
neaktivan
Re: Instagram - problem

Kad nekoga blokiraš onda ga blokiraš u potpunosti a to znači i sa searcha. Postoji samo na listi blokiranih osoba. Ako ga nema na listi blokiranih osoba znači da je ta osoba tebe blokirala natrag.

Kog vraga uopće blokiraš nekoga koga kasnije misliš odblokirat? Ko da imaš 13 godina pa se svađate blokiranjima. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Kad nekoga blokiraš onda ga blokiraš u potpunosti a to znači i sa searcha. Postoji samo na listi blokiranih osoba. Ako ga nema na listi blokiranih osoba znači da je ta osoba tebe blokirala natrag.

Kog vraga uopće blokiraš nekoga koga kasnije misliš odblokirat? Ko da imaš 13 godina pa se svađate blokiranjima

A postoji i par osoba koje su blokane, a nisu na toj listi.

Riješenje - https://www.reddit.com/r/Instagram/comments/5we6tf/instagram_user_not_found_issue/

I nije tvoje da se išta pitaš, i ideš u off. Tema može lock.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 20:40 (Dex.pwn).
12 godina
neaktivan
Instagram - problem

Također imam problem s instagramom. Netko me je prijavio i ne mogu koristiti instagram. To je privremeno ili zauvijek zatvoren account?

14 godina
odjavljen
Nisi jedini. Hakeri.
Pogledaj slučaj s Vanimijem(lik s YTa)
7 godina
neaktivan
Instagram - problem

Pozdrav. Upravo objavljen story ili fotografija, upravo poslana poruka, prikazuje mi se kao da se desilo prije 9h. Znaci, story mi traje 15h a ne 24h. Objavim sliku pisu prije 9h i slicno. Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice