Otiđem na profil preko browsera(instagram.com/username), i kaže da ta stranica ne postoji. Ako se odjavim, onda vidim profil.
Dal netko ima ovak problem? Ili je imao i zna kako ga riješiti? Zahvaljujem ☺
Kad nekoga blokiraš onda ga blokiraš u potpunosti a to znači i sa searcha. Postoji samo na listi blokiranih osoba. Ako ga nema na listi blokiranih osoba znači da je ta osoba tebe blokirala natrag.
Kog vraga uopće blokiraš nekoga koga kasnije misliš odblokirat? Ko da imaš 13 godina pa se svađate blokiranjima.
Kad nekoga blokiraš onda ga blokiraš u potpunosti a to znači i sa searcha. Postoji samo na listi blokiranih osoba. Ako ga nema na listi blokiranih osoba znači da je ta osoba tebe blokirala natrag.
Kog vraga uopće blokiraš nekoga koga kasnije misliš odblokirat? Ko da imaš 13 godina pa se svađate blokiranjima.
A postoji i par osoba koje su blokane, a nisu na toj listi.
Riješenje - https://www.reddit.com/r/Instagram/comments/5we6tf/instagram_user_not_found_issue/
I nije tvoje da se išta pitaš, i ideš u off. Tema može lock.
Također imam problem s instagramom. Netko me je prijavio i ne mogu koristiti instagram. To je privremeno ili zauvijek zatvoren account?
Pozdrav. Upravo objavljen story ili fotografija, upravo poslana poruka, prikazuje mi se kao da se desilo prije 9h. Znaci, story mi traje 15h a ne 24h. Objavim sliku pisu prije 9h i slicno. Hvala