Implantati

poruka: 22
|
čitano: 23.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Implantati

Moj prijatelj si je razbio dvije jedinice,jednu ful sa korijenom,a drugog samo na pola. Isao je kod privatnika i za to mu je taj rekao da će ga koštati oko 1200€

Njega sad zanima dal je to realna cijena, dal ko ima iskustva sa time,dal ste zadovoljni s time,da opišete taj cjelokupni proces i dal možete preporučiti kod koga da ugradi taj imlantat.

Moj prijatelj vam se zahvaljuje!

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina
neaktivan
Implantati

Cijena je realna. Ako želi jeftinije proći, preporučam odlazak na Stomatološki fakultet u Zagrebu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 18:45 (macak).
16 godina
neaktivan
RE: Implantati
macak kaže...

Cijena je realna. Ako želi jeftinije proći, preporučam odlazak na Stomatološki fakultet u Zagrebu.

Hvala, a to što su jeftiniji  dal  kavlitetno naprave posao?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina
kc-kb kaže...
macak kaže...

Hvala, a to što su jeftiniji  dal  kavlitetno naprave posao?

Tamo se studenti uce. Pa dok ovaj njemu stela zube ovi gledaju kak se to dela :D

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
17 godina
neaktivan
Implantati

Posao je kvalitetno napravljen. Nemoj misliti da su pacijenti tamo 'pokusni kunići', ne daju svakome raditi sa pacijentima.

Ja sam jednom isto imao nezgodu, odlomio sam pola jedinice. Po preporuci sam to sredio na fakultetu i mogu reći da je stvarno bilo odrađeno vrhunski - svi privatni stomatolozi kod kojih sam kasnije išao nisu kao prvo uopće prepoznali da se radi o umjetnoj polovici zuba, a kasnije se nisu mogli načuditi kako je pogođena ista nijansa boje i kako je odlično oblikovano.

16 godina
neaktivan
macak kaže...

Posao je kvalitetno napravljen. Nemoj misliti da su pacijenti tamo 'pokusni kunići', ne daju svakome raditi sa pacijentima.

Ja sam jednom isto imao nezgodu, odlomio sam pola jedinice. Po preporuci sam to sredio na fakultetu i mogu reći da je stvarno bilo odrađeno vrhunski - svi privatni stomatolozi kod kojih sam kasnije išao nisu kao prvo uopće prepoznali da se radi o umjetnoj polovici zuba, a kasnije se nisu mogli načuditi kako je pogođena ista nijansa boje i kako je odlično oblikovano.

Znaci tebi nisu onaj šaraf stvaljali i to?

I kolko godina ti to vec drži?

17 godina
neaktivan
Implantati

Meni se odlomilo pola jedinice, pa su napravili smjesu u boji prirodnog zuba i nadodali na onu polovicu. To mi drži već 14 godina.

16 godina
neaktivan
macak kaže...

Meni se odlomilo pola jedinice, pa su napravili smjesu u boji prirodnog zuba i nadodali na onu polovicu. To mi drži već 14 godina.

Hvala, a bi moga još reći kolko te to koštalo?

17 godina
neaktivan
Implantati

Nažalost, ne sjećam se obzirom da je već dosta vremena prošlo. Znam samo da je bila velika razlika u cijeni, u odnosu na privatnike, a neki privatnici su mi sami predložili fakultet. Između ostalog i iz razloga što se na fakultetu konstantno usavršavaju metode, a privatnici uglavnom još uvijek rade onako kako su nekoć učili na faksu.

Najbolje bi naravno bilo raspitati se još malo i usporediti opcije, eventualno tražiti savjet od stručne osobe. A može se i na sami fakultet otići čisto informativno, vidjeti kakvi su uvjeti i metodologija rada.

16 godina
neaktivan
Implantati

Puno hvala macak!

molio bih i ostale  da napišu ako nešto znaju u vezi ove teme, savjeti i prijedlozi su uvijek dobrodošli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 19:37 (kc-kb).
17 godina
neaktivan
Implantati

ej moja stara radi na stomatološkom, i pital sam ju kaj se tiče cijene..

kaze da bi isto tolko doslo...sim tam par sto kuna, al oko 1100-1200 €

a kvaliteta ti je ok, sve ti naprave lijepo i uredno...Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

ej moja stara radi na stomatološkom, i pital sam ju kaj se tiče cijene..

kaze da bi isto tolko doslo...sim tam par sto kuna, al oko 1100-1200 €

a kvaliteta ti je ok, sve ti naprave lijepo i uredno...Smijeh

e dal ju možeš pitati dal ima više vrsti tih implatanta? da mu nebi podvalili neku stariju metodu,tehnologiju....

i dal mozda zna za ovo http://www.roki.hr/   ako da dal je dobar i takve stvari... hvala

17 godina
neaktivan
Implantati

ha gledaj, rade s onim sto je provjereno, i sto funkcionira, sad, naravno da se moze zalomit neko sranje, ali jbg, moze se dogodit i kod privatnika...

stavljaju to stotinama drugih ljudi koji tam dolaze, sigurno nece tvog frenda namjerno zajebat...tak da...nek se odluči...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...
i dal mozda zna za ovo http://www.roki.hr/   ako da dal je dobar i takve stvari...

Piše da je stomatolog član Europske akademije za osteointegraciju-implantologiju, član izvršnog odbora Društva za oralnu kirurgiju Hrvatskog liječničkog zbora, član Implantološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora.

I radi sa implantatima od 1992 godine.

Zvuči kao pouzdana referenca.

16 godina
protjeran

znan ja covika koji ce ti to napravit za dvi gajbe pive, pola se placa unaprid jerbo mu se tresu ruke i nemore radit akon ne posrce gajbu.

meni je isto radija zub kasan isa kuvat susidovu malu, spreman se ja za posal kaono caca jon uleti u sobu, ludo celjade mi nije reklo da su jon bosanci zidjali kucu, nima izolacije i sve se cuje, i takon san mora skakat krozan ponistru na glavu jerbo jon stari ima stodvajes kili a ja tad sugav bio jedva osandeset.

a stara me budala sa oce za zeta

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
protjeran
ribar kaže...

znan ja covika koji ce ti to napravit za dvi gajbe pive, pola se placa unaprid jerbo mu se tresu ruke i nemore radit akon ne posrce gajbu.

meni je isto radija zub kasan isa kuvat susidovu malu, spreman se ja za posal kaono caca jon uleti u sobu, ludo celjade mi nije reklo da su jon bosanci zidjali kucu, nima izolacije i sve se cuje, i takon san mora skakat krozan ponistru na glavu jerbo jon stari ima stodvajes kili a ja tad sugav bio jedva osandeset.

a stara me budala sa oce za zeta

kralj

zanimljiva anegdota koja je otisla drito u offtopic...

lol

al oept zanimljivo

:D :D

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
15 godina
neaktivan
Implantati

Pozdrav svima, ja sam iz Rijeke i imam 2 implantata. Ja sam radio kod stomatologa dr. Kalmar. Dao sam 700€.

Evo njegove stranice: www.kalmar.hr, ili direktno na implantate.

17 godina
neaktivan
Implantati

ma ribar je bog, a onog koji ga je protjerao nek bog kazni s 5 skurenih matičnih...Smijeh

kad procitas ribarev post, uljepsa ti dan, kolko kog bio offtopic...

ima neki stih njegov post...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
9 godina
neaktivan
Implantati

Kod zagreba, istocnom djelu.. preporuka za dobru stomatologiju, stomatološku ordinaciju - Dentolab.
Vrhunski rad sa mobilnim protetikama / fiksnim protetikama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:04 (AlenNS).
9 godina
neaktivan
Re: Implantati

Amm, ovi; Stomatologija Apolonija?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 11:22 (DarkoN).
9 godina
neaktivan

Moze help? Dežurni i dobar stomatolog u Rijeci?? :O

9 godina
neaktivan
Snow1190 kaže...

Moze help? Dežurni i dobar stomatolog u Rijeci?? :O

Evo ti za Sesvete, mog: Stomatolog Sesvete Katidental

1
Nova poruka