Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.044.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor

*extra high voice* Stoko jedna! ^^

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Humor

pogledajte kur.u balkansku

ALLAHU AKBAR
16 godina
sandarsios87 kaže...

pogledajte kur.u balkansku

nist posebno, bilo jedno 1,2,3.. 100 put

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
15 godina
neaktivan
Humor

Ide zrno pijeska pustinjom.

Gle,kakva je danas gužva!

16 godina
neaktivan

Idu 2 zrna pijeska pustinjom i kaze jedno drugome:

- Psst, nemoj se okretati, ali mislim da nas netko prati.

Fenestro Vulgaris
15 godina
neaktivan
Humor

Zasto pederi vole Uskrs?

Zato sto se mogu tuckati jajima.

16 godina

Zaustavi policajac prolaznika i pita ga:'Znate li vi mjesto gdje se okupljaju kriminalci?'
'Naravno da znam, ima jedna zgrada na Markovom trgu, tamo potražite.''Ma ne ti kriminalci, meni trebaju oni koje mogu pohapsit.'

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
moderator
Humor

:D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:46 (DrNasty).
16 godina
Humor

Novinar: Dakle, gospodie Mujo, vi ste pesnik? Mujo: Da, ja sam pjesnik. Novinar: Amater? Mujo: A mater nije, ona je domacica, malo po basti i tako to.

Otvorili Mujo i Haso ljekarsku ordinaciju u Švajcarskoj i malo po malo nakupe oni dosta pacijenata. Švajcarski doktori odluče da pošalju jednog doktora da vide kako to oni prikupljaju pacijente. Ode doktor tami i kaže: "Imam problem, ništa ne osetim na nos !"Mujo viknu: "Haso, lijek broj pet!" Ide Haso i nosi izmet od kokoške. Stavi Mujo pacijentu pod nos,i on odmah povrati. Mujo će: "Haso, piši izliječen!" Za pola godine,oni pokupe sve pacijente pa švajcarcima ne preosta ništa nego da ponovo pošalju onog istog doktora pa da provjere kako ono rade. Ali mu ovoga puta kažu da dobro pazi šta radi! Ode doktor tamo i kaže: "Izgubio sam pamćenje,od prije pet mjeseci,ničeg se ne sjećam!" A Mujo će : "Haso,lijek broj pet!" Doktor se ustade i povika : "Neeee,samo to!!!" Mujo sav sretan: "Haso,piši izliječen!"

Dolazi Mujo u crkvu da se ispoveda i kaze: - Oce, mnogo sam gresio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, to je veliki greh.-rece pop. - Nije to nista. Dosla ko mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, ti si veliki gresnik. - Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. A pop ce: - Ajde ti kuci da se i mi ne zapricamo.

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.

• Ko si ti? - upita Mujo.

• Ja sam Sveti Petar!

Jel' to znači da sam ja mrtav?

• Da! • Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah. • Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. • Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće. Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju: •Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde? • Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati. • Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče: • Probudi se, pijana budalo, sereš po krevetu...

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 11:53 (Mitch).
16 godina
Humor
Sretne Mujo Hasu: -Haso odakle ti owo prelijepo biciklo -Juche sam shetao i sreo jednu lijepu curu na biciklu. Zaustavila se ispred mene,naslonila biciklo uza zid,skinula se gola i rekla mi: "Uzmi shta hocesh" -Dobro si uradio, njena odjeca bi ti sigurno premala bila hahahha
Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
Mitch kaže...

Otvorili Mujo i Haso ljekarsku ordinaciju u Švajcarskoj i malo po malo nakupe oni dosta pacijenata. Švajcarski doktori odluče da pošalju jednog doktora da vide kako to oni prikupljaju pacijente. Ode doktor tami i kaže: "Imam problem, ništa ne osetim na nos !"

Mujo viknu: "Haso, lijek broj pet!" Ide Haso i nosi izmet od kokoške. Stavi Mujo pacijentu pod nos,i on odmah povrati. Mujo će: "Haso, piši izliječen!" Za pola godine,oni pokupe sve pacijente pa švajcarcima ne preosta ništa nego da ponovo pošalju onog istog doktora pa da provjere kako ono rade. Ali mu ovoga puta kažu da dobro pazi šta radi! Ode doktor tamo i kaže: "Izgubio sam pamćenje,od prije pet mjeseci,ničeg se ne sjećam!" A Mujo će : "Haso,lijek broj pet!" Doktor se ustade i povika : "Neeee,samo to!!!" Mujo sav sretan: "Haso,piši izliječen!"

Malo si se zeznuo u copy/paste pa ti ovaj vic bio podijeljen na 2 dijela, sad je ispravljen ovdjeNamigiva

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Sretne Mujo Hasu: -Haso odakle ti owo prelijepo biciklo -Juche sam shetao i sreo jednu lijepu curu na biciklu. Zaustavila se ispred mene,naslonila biciklo uza zid,skinula se gola i rekla mi: "Uzmi shtahocesh" -Dobro si uradio, njena odjeca bi ti sigurno premala bila hahahha

Ovo je garant kopirano sa fejsbruka?

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
Stoja kaže...
Mitch kaže...

Otvorili Mujo i Haso ljekarsku ordinaciju u Švajcarskoj i malo po malo nakupe oni dosta pacijenata. Švajcarski doktori odluče da pošalju jednog doktora da vide kako to oni prikupljaju pacijente. Ode doktor tami i kaže: "Imam problem, ništa ne osetim na nos !"

Mujo viknu: "Haso, lijek broj pet!" Ide Haso i nosi izmet od kokoške. Stavi Mujo pacijentu pod nos,i on odmah povrati. Mujo će: "Haso, piši izliječen!" Za pola godine,oni pokupe sve pacijente pa švajcarcima ne preosta ništa nego da ponovo pošalju onog istog doktora pa da provjere kako ono rade. Ali mu ovoga puta kažu da dobro pazi šta radi! Ode doktor tamo i kaže: "Izgubio sam pamćenje,od prije pet mjeseci,ničeg se ne sjećam!" A Mujo će : "Haso,lijek broj pet!" Doktor se ustade i povika : "Neeee,samo to!!!" Mujo sav sretan: "Haso,piši izliječen!"

Malo si se zeznuo u copy/paste pa ti ovaj vic bio podijeljen na 2 dijela, sad je ispravljen ovdjeNamigiva

ispravio sam :)

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
15 godina
protjeran
Humor

Jeste vidili od Saše Matiča ženu? Nebrinite, nije ni on Smijeh

EDIT: Mitch, zaš TD?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:15 (I Am Alive).
15 godina
protjeran
Humor

Imam ja 2 vica:

1.Išla dva paradajsa po cesti i prvoga pregazi auto, a drugome mama radi na kiosku.

2.Bili jednom slon,mrav i nosorog.Slon se hvali kako je največa životinja,mrav se hvali da je najmanja a nosorog da ima največi nos.Dođe lisica do njih i kaže ima neka to idu potvrditi kod sove.I slon otiđe k sovi i vrati se veseo i kaže zbilja sam največa životinja.Otiđe mrav kod sove i također se vrati i kaže da mu je sova potvrdila da je najmanja životinja.

Otiđe nosorog k sovi i vrati se ljut i kaže:Je**mu mater ko je taj Ibrahimović!

Dubach
16 godina
neaktivan
Humor

Ženi ljubavnik dolazi kući dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao. Ženin suprug također dolazi kući, a ona brzo strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin unutra.

Dječak: Mračno je ovdje.
Muškarac: Da, mračno je.
Dječak: Imam nogometnu loptu.
Muškarac: To je lijepo.
Dječak: Želiš li je kupiti?
Muškarac: Ne, hvala.
Dječak: Moj tata je tamo.
Muškarac: OK, koliko?
Dječak: 250 EUR

Nakon nekoliko dana muškarac i dječak se ponovo susretnu u ormaru.

Dječak: Mračno je ovdje.
Muškarac: Da, mračno je.
Dječak: Imam tenisice za nogomet.
Prisječajući se što se zadnji put dogodilo, muškarac upita: Koliko?
Dječak: 750 EUR
Muškarac uzdahne: U redu.

Par dana kasnije, otac kaže sinu: Uzmi loptu i tenisice, idemo se igrati.

Dječak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i tenisice.
Otac upita: Za koliko si ih prodao?
Dječak: Za 1.000 EUR
Otac: To je grozno, kako si mogao tako opelješiti svoje prijatelje? To je puno više nego što te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijedaš!!!

Otac odvede sina u crkvu i u ispovedaonicu pa zatvori vrata.

Dječak: Mračno je ovde.
Svećenik: Ne počinji mi opet s tim sranjem!!!

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
16 godina
neaktivan
Humor

Dao Bog da ti se dijete rodilo u Kinder Jajetu i nikad´ nenaš´o sliku da ga sastaviš!

------

Pesimist vidi samo tamu u tunelu.Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidi da je to svjetlo ustvari vlak.A strojovođa vidi 3 idiota na pruzi...

------

Mujo se žali Hasi:
- A jest' zajebano ovo pomicanje satova!
- Pa zašto, Mujo?

- Umjesto u krevetu, jutros mi se digao u tramvaju

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
Jebasu123 kaže...
Fake_Alert kaže...
Sretne Mujo Hasu: -Haso odakle ti owo prelijepo biciklo -Juche sam shetao i sreo jednu lijepu curu na biciklu. Zaustavila se ispred mene,naslonila biciklo uza zid,skinula se gola i rekla mi: "Uzmi shtahocesh" -Dobro si uradio, njena odjeca bi ti sigurno premala bila hahahha

Ovo je garant kopirano sa fejsbruka?

Da od jednog kretena  koji se preserava sa tim h.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan
Humor

Ne znam je li ovaj vec bio: Idu 2 covjeka ulicom, jedan krade, a drugi isto politicar.

15 godina
neaktivan
Humor

Sjede 2 babe u mraku i dodje treca i upali svijetlo.

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
16 godina
Humor

ko nije dio nAjLjEpShE drustvena mreze na svijetu..... neznam koje su gluposti sad pocele bit in - a to su grupe naziva "hodaju dva covjeka po cesti, prvi je ovo a drugi isto"  
to je bilo fora dok je bilo 5 grupa a sad ih je 100 

i sad svako od nas moze smislit nekaj tak (ovo mi je palo na pamet)

Hodaju dve zivotinje po cesti; prva je FakeAlert a druga je isto macka Iznenađen

jedan prigodni  ---  Hodaju dva covjeka po cesti ; prvi je DannyHR a drugi isto moderator Iznenađen

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 15:02 (GRDI-146).
17 godina
neaktivan
Humor

Mrzim kad mi sa bojlera maše panda. Smijeh

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
15 godina
mitchell kaže...

Zasto pederi vole Uskrs?

Zato sto se mogu tuckati jajima.

Tak je moj frend na satu hrvatskog reko da se u njegovoj obitelji tucaju jajima a svi su ga razumjeli PRCAT

Samsung je sranje,Sony je uzas,al LG je OK
15 godina
neaktivan
Humor

Nisam znao gdje da ovo stavim, humor mi je nekako najblize. 

Samo cu ovo reci: WTF???

?? ??
16 godina
neaktivan
Humor

Idu Mujo i Hasu skakati s padobranom. Instruktor im objašnjava prva ručica je za otvaranje glavnog padobrana, a druga za rezervni ako se glavni padobran ne otvori. Mujo prvi iskoči i padobran mu se otvori nakon što je povukao glavnu ručicu, skače Haso ali mu puknu obje ručice i on projuri pored Muje. A Mujo kaže skidajući padobran "Ti bi se utrkivao?"

16 godina
Humor

Evo vam malo

pa uzivajte..nadam se da nije zabranjeno.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Evo vam malo

To se samo od tebe može očekivat...

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Evo vam malo

Hahahahah

Potrazi pomoc. Ozbiljno. :P

Fenestro Vulgaris
16 godina
protjeran
Humor

Epic fail Cool

Nije znao na koga se namjerio... Nije znao na koga se namjerio...
...ali sad zna! :) ...ali sad zna! :)
16 godina
Humor

.

Keep this topic alive!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice