Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.995.905
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cim se bosanci pojave na naslovnici reddit-a znas da nije nesto normalno. . .
Uh koja šljaga,hehehe
Podsjetilo me na ovo
vidio sam vise puta u neumu isto tako bacaju frizbi,necu nista o njima pisati jer dobijem ban
- Kakva je situacija?
- Žena je prebila muža. 8 uboda, 2 prostrelne rane, otvoren prelom butne kosti i poluspaljene garderobe, bačen niz stepenište.Jauče, sav se presavio.
- Gospode! I šta je rekla kao razlog?
- Kaže da je njen muž počeo da hoda po podu dok ga je ona brisala.
- Jeste je uhapsili? I jel stigla Hitna pomoć?
- Nismo. Čekamo da se pod osuši...
Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaze da ukinu vise ove vremenske zone, pita njega Putin;
- Zasto ?
- Pa ne snalazim se vise, odletim u drugi grad, zovem kuci a oni svi spavaju.
Prosli put tebe probudim u 4 ujutru a mislio sam da je vece. Zovem Angelu Merkel da joj cestitam rodjendan, kaze bio juce. Predsjedniku Kine cestitam Novu godinu, kaze da je sutra.
- Ma dobro, sve su to p*zdarije - govori mu putin
- Ma kakve p*zdarije, sjecas se kad se srusio onaj Poljski predsjednicki avion? Ja zovem da im izjavim saucesce, kaze covjek da avion jos nije ni poletio.
Nasmejao se i rekao da je ovo XXI vek, da su novine stvar prošlosti, ali i da će mi pozajmiti svoj Ipad, jer je to moderniji i bolji način.
Bio je u pravu. Onaj komarac nije znao šta ga je snašlo.
- Imaš ti građevinsku dozvolu za taj puder?
- Znaš li što je tele?
Perica odgovori:
- Dijete od krave
Klaustrofobija je strah od zatvorenog prostora.
Primjer: kreneš u birtiju i strah te da je zatvorena.
To je očigledno bila neka Kineska kopija Nokie 3310
Sad se tako otvara - valjda je kolega popravio.
Iako - možeš jednostavno kliknuti na link sa kotačićem miša i na taj način ti se otvori u novoj kartici. Ako si ispraksiran možeš automatski i sa lijevom rukom stisnuti ctrl+tab i odmah si u toj kartici koju si otvoro sa kotačićem!
Sad se tako otvara - valjda je kolega popravio.
Iako - možeš jednostavno kliknuti na link sa kotačićem miša i na taj način ti se otvori u novoj kartici. Ako si ispraksiran možeš automatski i sa lijevom rukom stisnuti ctrl+tab i odmah si u toj kartici koju si otvoro sa kotačićem!
Nije mislio na to, mislio je samo na gif bez ostatka stranice (copy image location), na takve linkove je mislio
for