Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.018.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
13 godina
Re: Humor
lllnuclearlll kaže...

sjetio se ovog neki dan, dosta staro... {#}

Ovo bi trebalo biti smiješno ? 

17 godina
Rucipe kaže...
lllnuclearlll kaže...

bitan je video jer sa zvukom ovo nije nista...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
odjavljen
Rucipe kaže...
lllnuclearlll kaže...

um,parodija na jednu davnu parodiju koja kruzila internetom dok je LOTR bio popularan  tamo negdje 2005,

12 godina
Humor

Otišla baba kod stomatologa sa 100 eura da joj stavi zube.
-Sinko, daj mi neke zube za male pare, stara sam i ne mogu jesti.
-imam, baba, porculanske.
-Koliko ti oni koštaju?
-500 eura.
-Imaš li, sinko, neke jeftinije?
-Imam, baba, drvene. Oni su ti 300 eura.
-Joj, sinko, pa ja imam samo 100 eura, daj mi stavi bilo kakve za te pare.
-Dobro, baba, imam za te pare, metalne zube. Samo kada ti ih stavim i kada odeš kući, ako se nađeš vani kada je grmljavina i nevrijeme, ti zabij glavu u zemlju.
-Dobro, sinko.
Stavi on njoj metalne zube, ode baba u svoje selo i jednog dana dok je čuvala ovce, počne grmljavina, sijeva i baba se sjeti savjeta i zabije glavu u zemlju. Prolazio pored nje seljak, vidi babu kako se naguzila, priđe joj odozada i opali je. Kad čuješ babu iz zemlje:
-Udri, grome, al' do zuba nećeš doći.

10 godina
neaktivan
Humor

Ekipa ako se hocete malo nasmijat snimili smo par videa pa pogledajte ;)

Evo linkova :

12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
Rucipe kaže...
lllnuclearlll kaže...

um,parodija na jednu davnu parodiju koja kruzila internetom dok je LOTR bio popularan  tamo negdje 2005,

Prvo pogledati ovo:

pa onda ovo sto je kolega stavo ... tako je smislenije

:)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
16 godina
HrvatskiProjekt kaže...

Evo linkova :

koji ste vi idioti.

16 godina
HrvatskiProjekt kaže...

Evo linkova :

Mnogo retardirano.

16 godina
odjavljen
Humor

Pingu's 'The Thing' AKA THINGU

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Humor

http://rt.com/news/192588-nude-celebrities-sue-google/

Lawyers representing the women claim Google should have been able to remove the pictures from the Internet

{#}

17 godina
Humor

16 godina
systemize kaže...

morrisoN
15 godina
Humor

Ispricavam se sto kradem ali toliko me je nasmijalo da sam morao staviti ovdje iako je vec stavljeno na bug.hr

Zove mene kolega da mu "pogledam" Internet u stanu u koji je firsko uselio. Nema frke. Dodjem i pitam gdje mu je komp. Odvede me u svoj kućni ured. Na stolu laptop. On ode pripremiti kavu dok ja zabootam laptop. Primjetim da se laptop nakon bootanja spojio na wifi mrežu. O super, bar je spojio ruter, manje posla za mene. 

Vidim da wifi mreža nema zaštite i da je default gateway 192.168.1.1. Odem na tu adresu i dobijem zyxel prompt.

Zyxeli defaultno imaju pass 1234, a pošto on nije tech genije - šifra je ostala nepromjenjena. Logiram se i nakon čeprkanja po meniju vidim da su na wifi nakačena dva klijenta. Pitam ga koliko računala ima?  On odvrati: "Pa jedno, to pred tobom". Kažem mu ja da se netko nakačio na njegovu mrežu. On poludi, kaže: "Skidaj ga da ga ja ne skinem sa mreže!".

Stavim wpa2 šifru na mrežu, promijenim joj ime, stavim čak i mac filter koji dopusta samo njegovom laptopu i mobitelu da se spoji, promijenim default pass za pristup routeru i zaključim posao. On na to sav sretan pita jel sve sada ok? Naravno da je - potvrdim mu.

Pita on mene: - „A što ćemo s ovim?“, i na stol stavi neotvorenu kutiju za samoinstalaciju internet paketa...  

Ja sam čovjeka s vlastite mreže izbacio radi ovog tuduma...

(Tomislav Marinović)

Link na vijest link 

Zlatno pravilo:Ako nesto radi ne diraj! Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
13 godina
neaktivan
Humor

Svačeg sam se nagledao u kućištima. Mrtvih miševa, žohara i pauka, opušaka i hrane. Do tada. Jednog dana mi oko 10h u radnju ulazi gospodin od 40-ak godina, s slabim znanjem o kompjuterima i hrvatskom jeziku općenito. Pomorac, kladim se. I ostavlja mi neki stroj za "brisanje od virusa i kojekakve gamadi". Platit će 100 eura. - "Opa opa, vidi naivčine, pomislih. Uključim Malaware i deinstaliram toolbarove i ko novi". Može, može, dajte broj pa se čujemo popodne. Maknem ja to sve, radi komp ko švicarska ura, ali je bučan do bola. Ne da meni vrag mira, pa za 100 eura ću makar čovjeku očistiti unutrašnjost i zamjenit termalnu pastu, nisam toliko grozan. Zadnje čemu sam se nadao da ću naći se tamo našlo. Smotuljak marihuane veličine štruce kruha, bunt love sa makar 25 000 eura i 100 tableta koju su mi se smijale ovako :D. U sekundi se dogodilo! Šok. Veselje. Panika. Radost. Strah. Šta sad, bokte?! Vidi love! Vidi kazne! Uzeti malo? Sve? Zvat policiju? Kao pravi sugrađanin, nazvao sam ga i rekao mu za njegov previd i upozorio ga da to ne smije biti u mojoj radnji, da dođe i da to odnese u što kraćem roku. 20 minuta kasnije je došao, ali s lisicama na rukama u pratnji dva nasmijana policajca koji su me obavijestili da su mu prisluškivali telefon i da su po našem razgovoru shvatili šta i kako je te mi se zahvaljuju što sam pomogao uhvatiti "opasnog kriminalca" Ovim putem se gospodinu ispričavam. Kućište su naravno policajci, uzeli sa sobom.

Koji kralj. 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
neaktivan
Humor

Šetaš se ulicom i nosiš iphone 6, spetljaš se i padneš i čuješ krc. I misliš u sebi daj bože da je noga..

16 godina
odjavljen
dasoo988 kaže...

Šetaš se ulicom i nosiš iphone 6, spetljaš se i padneš i čuješ krc. I misliš u sebi daj bože da je noga..

there is no iphone

http://fat.gfycat.com/GloomyEnragedAcornbarnacle.gif

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
odjavljen
dasoo988 kaže...

12 godina
neaktivan
Humor
Mujo ispunjava križaljku:
Ime rukometaša Vori, 4slova?
- Don't
13 godina
odjavljen
Humor

Krenuli Mujo i Haso kolima za Vakuf. Negdje usput zaustavi ih jedna stoperica. - Dokle ćeš ti, bona? - Do Vakufa. - A što ćeš nam dati ako te povezemo? - Imam lijepih jabuka. - Bil' ti Haso jabuka? - Ne bi'. - Neb' ni ja, onda ništa. Ne možemo te povesti. Poslije nekoliko kilometara zaustavi ih druga. - Dokle ćeš ti, bona? - Do Vakufa. - A što ćeš nam dati ako te povezemo? - Imam lijepih krušaka. - Bil' ti Haso krušaka? - Ne bi'. - Neb' ni ja, onda ništa. Nemožemo te povesti. Poslije par kilometara zaustavi ih treća. - Dokle ćeš sad ti, bona? - Do Vakufa. - A što ćeš nam dati ako te povezemo? - Može li redaljka? - Bil' ti Haso redaljku? - Ne bi'. - Neb' ni ja, e.. pa onda ništa. Ne možemo te povesti. Poslije izvjesnog vremena reče Mujo: - A znaš li ti Haso što je to redaljka? - Ne znam. - Neznam ni ja, 'ajdemo se vratiti pa pitati. - 'Ajde. Vratiše se oni do one treće. Mujo stade i otvori prozor. - A reci ti nama bona, što ti je to redaljka. - To ti ja skinem gaće pa dam jednom, pa dam drugom. - Bil' ti Haso ženske gaće? - Ne bi'. - Neb' ni ja, jebiga. Onda opet ništa. Ne možemo te povesti.

16 godina
neaktivan
Humor

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
Humor

To je to.

iPhone iTard 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
odjavljen
Humor
Kako je USA drzava u kojoj pripadnici mnogih naroda i rasa zive zajedno u slozi, ljubavi i miru, razvila se bezazlena diskusija na temu odakle je zapravo bio Isus Krist.

Isus Krist je bio iz Kalifornije jer:
* Imao je dugu rascupanu kosu
* Setao je svijetom bos u laganim sandalama
* Osnovao je novu religijsku sektu

Isus Krist je bio Irac jer:
* Konzumirao je alkohol (vino)
* Nikad nije imao stalni posao
* Zadnja zelja u zivotu bila je da mu daju piti

Isus Krist je bio Portorikanac jer:
* Prijatelji su ga zvali Jesus
* Bio je u sukobu sa zakonom
* Njegova majka nije bila sigurna tko mu je otac

Isus Krist je bio Zidov jer:
* Ostao je zivjeti kod roditelja do 33. godine
* Vjerovao je da mu je majka djevica
* Njegova majka je vjerovala da je on Bog

Isus Krist je bio crnac jer:
* Provodio je vrijeme medu ljudima na ulici
* Nitko mu nije dao stalni posao
* Sve je zvao "brate"

U meduvremenu su i Hrvati reagirali na ove price pa se moze cuti sljedece:

Isus Krist je bio Dalmatinac jer:
* Jahao je na magarcu
* Pio je vino i jeo ribu
* Nikad nije imao neki posao, a kada bi nesto napravio, to je bilo pravo
cudo

Isus Krist je bio hrvatski penzioner jer:
* Zivio je siromasno i tesko
* Svima je vjerovao
* U zadnjim danima zivota bio je izdan, prevaren i ostavljen

Unatoc brojnim dokazima pripadnosti Isusa Krista raznim narodnostima i rasama, u Bibliji postoji pisani dokaz koji jasno pokazuje da je Isus Krist mogao biti iskljucivo Zagorac.

Naime, Isus Krist je znao pretvoriti vodu u vino.
12 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Ispricavam se sto kradem ali toliko me je nasmijalo da sam morao staviti ovdje iako je vec stavljeno na bug.hr

Zove mene kolega da mu "pogledam" Internet u stanu u koji je firsko uselio. Nema frke. Dodjem i pitam gdje mu je komp. Odvede me u svoj kućni ured. Na stolu laptop. On ode pripremiti kavu dok ja zabootam laptop. Primjetim da se laptop nakon bootanja spojio na wifi mrežu. O super, bar je spojio ruter, manje posla za mene. 

Vidim da wifi mreža nema zaštite i da je default gateway 192.168.1.1. Odem na tu adresu i dobijem zyxel prompt.

Zyxeli defaultno imaju pass 1234, a pošto on nije tech genije - šifra je ostala nepromjenjena. Logiram se i nakon čeprkanja po meniju vidim da su na wifi nakačena dva klijenta. Pitam ga koliko računala ima?  On odvrati: "Pa jedno, to pred tobom". Kažem mu ja da se netko nakačio na njegovu mrežu. On poludi, kaže: "Skidaj ga da ga ja ne skinem sa mreže!".

Stavim wpa2 šifru na mrežu, promijenim joj ime, stavim čak i mac filter koji dopusta samo njegovom laptopu i mobitelu da se spoji, promijenim default pass za pristup routeru i zaključim posao. On na to sav sretan pita jel sve sada ok? Naravno da je - potvrdim mu.

Pita on mene: - „A što ćemo s ovim?“, i na stol stavi neotvorenu kutiju za samoinstalaciju internet paketa...  

Ja sam čovjeka s vlastite mreže izbacio radi ovog tuduma...

(Tomislav Marinović)

Link na vijest link 

Jebate led, svugdje me citirate ... morat cu poceti ubirati kakvu naknadu kao ljigavi zampi :)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
13 godina
Alien 22 kaže...

Krenuli Mujo i Haso kolima za Vakuf...

Gornji ili Donji?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
odjavljen
Perki kaže...
Alien 22 kaže...

Krenuli Mujo i Haso kolima za Vakuf...

Gornji ili Donji?

Jbga neznaju ni oni.

Izgubili se : (

16 godina
neaktivan
Humor

Citat kolumne iz Dnevnog Avaza

Elem, umro Tito, pa se Bog i Sotona na nebesima posvađali gdje mu je vjekovati. Sotona tvrdio da je Broz bio diktator, još k tomu ateist, i da mu je mjesto u Paklu, dragi Bog pokazivao dolje milijune što plaču za dobrim drugom Titom, tvrdeći da je takvome mjesto u Raju, i na kraju se dogovorili da godinu dana bude u Paklu, a godinu u Raju. Nakon Titove prve godine u Paklu, došao tako red da ga Bog primi u Raj. "Ne znam što ću više s njim", požalio se Sotona Bogu, "sve mi je demone pretvorio u pionire, pa organizirao radne akcije!" Prošla onda još jedna godina, stiglo vrijeme za smjenu, pa došao Sotona u Raj da ga preuzme od Boga. "Ne znam o čemu pričaš", odriješito mu odgovorio bradati. "Ja ne postojim!"

EUW: Dorans Dildo
13 godina
odjavljen
Humor
Ulazi Mujo u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavuša s dodatnom opremom (minica, dekolte...)
Mujo bulji li ga bulji.
Komad skuži da bulji te raširi noge i pokaže mu muf.
Muji ispale oči.
- Jel ti se sviđa? upita plavuša.
- Jes kako nebi. veli Mujo.
- Jel hoćeš da ti namigne?
Raširi noge i namigne mu s mufom.
Mujo u deliriju ne vjeruje svojim očima.
Ponovo plavuša:
- Hoćeš da ti pošalje pusu?
Raširi komad noge i pošalje pusu.
Mujo skoro u nesvjesti.
- Želiš li sjesti pored mene?
Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sjedne pored plavuše.
Plavuša ponovo:
- Želiš li gurniti dva prsta u nju?

MA BONA NEMOJ ME ZAJEBAVAT DA MOŽE I ZVIŽDIT!!!
17 godina
Alien 22 kaže...

:) kakvi su se ratovi vodili zbog ovog vica na usenetu prije desetak godina... :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Alien 22 kaže...

:) kakvi su se ratovi vodili zbog ovog vica na usenetu prije desetak godina... :)

story time?

EUW: Dorans Dildo
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

story time?

You had to be there :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice