Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.048.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
neaktivan
Re: Humor
dejko2 kaže...

evo jedne anegdote sto se desilo danas

odem ja kod frenda i on mi kaze pisti racunalo gasi se..

odem ja stavit win xp te pocne pistat i ugasi se

ja odo pogledat koja je temperatura procesora kad on 75 C(OMG!)

You must be engineer. Respect.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
16 godina
dejko2 kaže...

Jesam li ja jedini kojeg zanima što se dogodilo nakon ovog?

Sudeći po logici, rekao bih da je @dejko2 išao polijevat vodom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
dejko2 kaže...

Jesam li ja jedini kojeg zanima što se dogodilo nakon ovog?

Sudeći po logici, rekao bih da je @dejko2 išao polijevat vodom

U drugoj temi je rekao da je poslao prijatelja da kupi termalnu pastu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
Humor

bezveze baca čovjeka u trošak za pastu kad je jednostavno mogao isključit buzzer... :/

napokon dočekao DNF i Diablo 3
15 godina
neaktivan
Humor

And just like that, kao i uvijek, tema humor eskalira na nivo elektroničko-političke debate.

Evo par sa CC-a:

What drug was the duck on?

Qwack!

1. Cats do what they want, when they want.

2. They rarely listen to you.

3. They're totally unpredictable.

4. They whine when they are not happy.

5. When you want to play they want to be left alone.

6. When you want to be alone, they want to play.

7. They expect you to cater to their every whim.

8. They're moody.

9. They leave their hair everywhere.

10. They drive you nuts.

Conclusion: Cats are small women in fur coats.

Yo' Mama's cooking is so bad, the homeless give it back.

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
14 godina
Humor

Talibanska narodna: 
- Prokleta je Amerika i njihova zlata sva , šta će njima tornja dva, kad avion vozim ja

13 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...

Talibanska narodna: 
- Prokleta je Amerika i njihova zlata sva , šta će njima tornja dva, kad avion vozim ja

Al-Qaeda (Al-Kaida) je (navodno) odgovorna za 9/11, ne talibani. Talibani su gerila koja djeluje samo na području Afganistana i Pakistana, Al-Qaeda je teroristička organizacija koja djeluje širom svijeta... 

----------------------------------------------

16 godina
neaktivan
Hetzer kaže...
ProTeinZ kaže...

Talibanska narodna: 

Al-Qaeda (Al-Kaida) je (navodno) odgovorna za 9/11, ne talibani. Talibani su gerila koja djeluje samo na području Afganistana i Pakistana, Al-Qaeda je teroristička organizacija koja djeluje širom svijeta...

Ja se držim teorije o zavjeri da je CIA isplanirala taj 9/11, da bi donijeli profit Americi. Isto kao što i za Anonymouse svrstavam u Američke agente koji to rade da bi digli prodaju svojih proizvoda, recimo, Anonymousi su prije 2-3 godine preuzeli sve podatke svih accounta na PSNetworku, pa je Sony bio primoran da na 3 mjeseca ukine PSN podršku, a time je porasla prodaja xbox-a za 40%

Nikad ne vjeruj šta ti mediji kažu.

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 17:21 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Hetzer kaže...
ProTeinZ kaže...

Talibanska narodna: 

Al-Qaeda (Al-Kaida)  je (navodno)  odgovorna za 9/11, ne talibani. Talibani su gerila koja djeluje samo na području Afganistana i Pakistana, Al-Qaeda je teroristička organizacija koja djeluje širom svijeta...

Ja se držim teorije o zavjeri da je CIA isplanirala taj 9/11, da bi donijeli profit Americi. Isto kao što i za Anonymouse svrstavam u Američke agente koji to rade da bi digli prodaju svojih proizvoda, recimo, Anonymousi su prije 2-3 godine preuzeli sve podatke svih accounta na PSNetworku, pa je Sony bio primoran da na 3 mjeseca ukine PSN podršku, a time je porasla prodaja xbox-a za 40%

ahahahaha, dobar dobar!

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
16 godina
neaktivan
Cevi kaže...

ahahahaha, dobar dobar!

Šteta što sam ovo napisao u temi humor jer neki shvate kao lakrdiju...

13 godina
protjeran

Zato sam i stavio riješ "navodno" u zagradu kolega, svatko ima svoju teoriju, slažem se da je ova sa Al-Qaedom labava, htjeo sam samo dati do znanja da talibani i  Al-Qaeda nisu isto, surađuju ali različito djeluju.

Mislim da će se većina složiti oko toga da ovo nije dio foruma za takvu temu, ako se ne varam, postoji jedna druga koja se bavi teorijama zavjere i sl. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 18:07 (Hetzer).
16 godina
neaktivan
Hetzer kaže...

Zato sam i stavio riješ "navodno" u zagradu kolega, jer ni ja ne vjerujem u potpunosti u tu priču sa Al-Qaedom, htjeo sam samo dati do znanja da talibani i  Al-Qaeda nisu isto, surađuju ali različito djeluju.

Mislim da će se većina složiti oko toga da ovo nije dio foruma za takvu temu, ako se ne varam, postoji jedna druga koja se bavi teorijama zavjere i sl. {#}

Oprosti onda, pogrešno sam protumačio Izlanuo se Da, hajdemo prestati sa spamom da koji karton (a i kurton) ne popušimo {#}

15 godina
neaktivan
Humor

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
16 godina
Humor

:)

16 godina
Humor

Hehe još jedna

16 godina
protjeran
16 godina
moderator

Bilo teško kopirat vic ovdje? {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 21:18 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan
Humor
Na putu za Zagreb Zoran Milanovic sleti u provaliju.. U blizini bila 3 momka i odluce da ga spase.. Nakon toga, upita njih Zoki "Sto zelite zauzvrat sto ste mi spasili zivot ? "
Prvi rece: "Ja bih jednog ferarija " i Zoki mu kupi auto..
Drugi rece"Ja bih jedan stan u Italiji".. Zoki imao veza po Italiji i sredi mu stan..
Dodje red na treceg momka i njegovu zelju.. "Ja bih gospodine da mi kupite kolica i obezbjedite sobu u Klinickom centru Rebro u Zagrebu."Zoki sav iznenadjen i upita ga: "Pa sto je tebi, kakva ti je to zelja, jesi ti lud?" A momak mu odgovori "E moj Zoki, kad meni doma saznaju koga sam spasio ima da mi polome i noge i ruke"
15 godina
Humor
Provodi se anketa ljudi na ulici. Znate li što je to virtualni seks? Arhitekt: Nikad nisam čuo za takav seks. Pravnik: Kakav seks? Programer: Virtualni šta?
the sound of engine is cure for everything!
13 godina
Humor

Šeta čovek pored neke bare, kad žaba skoči ispred njega i progovori:

- Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!

Čovek joj priđe, uzme je i stavi je u džep. Žaba opet progovori:

- Hej, nisi čuo? Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!!

Čovek izvadi žabu iz džepa, pogleda je, nasmeši se i vrati je nazad u džep. Sad žaba, već sva očajna, progovori:

- Ako me poljubiš, pretvoriću se u prekrasnu princezu, biću s' tobom koliko god ti želiš, i radiću sve sto poželiš.

Čovek opet izvadi žabu, ponovno se nasmeši i vrati je u džep. Žaba ce:

- Dobro, pa u čemu je problem? Rekla sam ti da ću se pretvoriti u prekrasnu princezu, biću s tobom koliko god to želiš i radiću sve što poželiš. Zašto onda nećes da me poljubiš??

Čovek odgovori:

- Gle, ovako, ja sam programer i nemam vremena za cure i ta sranja, ali imati žabu koja priča je skrooz cool!

It's not how good you are, it's how good you want to be.
13 godina
protjeran
Humor

Uđe Srbin u knjižnicu i upita knjižnićarku: "Oprostite, gdje mogu naći knjigu, Velika Srbija?"

Knjižničarka ga blijedo pogleda i odgovori: "Mladiću, bajke su ti na drugom katu."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Došli Hrvat, Bosanac i Srbin na otok i uhvate ih domoroci. Domoroci su im dali zadatak: "Krenite u šumu i nađite neko voće ili ćemo vas pojesti."

Nakon nekog vremena, izađe bosanac sa bananom. Domoroci će na to:" Sada ćemo ti ju ugurati u stražnjicu i ako proizvedeš bilo kakav zvuk, pojest ćemo te."

Bosanac je pretrpio i ostao živ, kad ono dođe Hrvat sa jagodom. Guraju oni njemu jagodu, a on počne crkavati od smijeha. Bosanac ga upita: "Pa što se smiješ, sad će te pojesti." A Hrvat će na to: "Vidi ide Srbin sa lubenicom".

12 godina
neaktivan
Humor
Mladić se odluci zarediti u samostan i pritom prihvati zavjet šutnje:
Smije reći samo dvije riječi svakih 7 godina.
Nakon prvih 7 godina pozovu ga samostanski starješine i pitaju ga koje su njegove 2 riječi.
- ''Hladan pod'' kaže on, a starješine klimnu glavom i vrate ga nazad.
Nakon još 7 godina ponovo ga pozovu da kaže 2 riječi.
- ''Loša hrana'' kaže, a starješine opet klimnu i pošalju ga nazad.
Još 7 godina prođe. Ponovo ga pozovu da kaže 2 riječi:
- ''Ja odustajem'' kaže, a starješine odgovore: ''Nije ni čudo, otkad si došao ovdje, samo se žališ!''
15 godina
neaktivan
Humor
Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
Humor

GODINA JE 2059.

Vijesti iz svijeta:
- robot na Marsu napravio je prvu bespravnu gradnju te podnio zahtjev za legalizaciju svemirskom centru u Houstonu
- 3D printer isprintao je prvo turističko naselje na obali Španjolske
- Japanci pustili u masovnu proizvodnju prve kućne uređaje za teleportaciju
- Nijemci proizveli prvi levitirajući golf

Vijesti iz Hrvatske:
- isplaćena prva redovita plaća
- snimljena prva humoristična serija na koju se nasmijalo više od petero ljudi
- umro posljednji sudionik NOB-a
- uzvik "A gdje 's ti bio 91-e, pi*ka ti materina" ušao u Ustav
- nestalo dijelova za golf dvojku
- otplaćen prvi stambeni kredit podignut još davne 2009. godine
- u EU ostali samo Hrvatska i BiH
- otpao posljednji komad stropa u KBC-u u Splitu
- u HAC-u zaposlen prvi čovjek bez rođačke veze
- Čačić probio zvučni zid na autocesti kod Slavonskog Broda
- putnički vlakovi prestali iskakati te uredno voze po tračnicama
- indijski matematičari zaposleni da nam izračunaju dug države
- Karamarko se prvi put nasmijao
- u muzeju Mimara izloženo klasje pšenice, a izložba nosi naziv 'Ovo se nekad sadilo u Slavoniji'… U drugoj prostoriji izložen je neki kombajn, muzejski djelatnici ispod njega bi okačili opisni tekst, ali ne znaju za što se kombajn koristio
- Hrvat kandidiran za Nobelovu nagradu iz kemije – s 10 kuna iskemijao ručak za svoju četveročlanu obitelji još mu ostalo četiri kune
- trajektne linije spustile cijene, iz Splita za Hvar odsad za nešto manje od 9.000 kuna
- MORH kupio još 10 vojnih aviona MIG-21, no ljuti se na isporučitelja jer nije poslao kurble pa ih nemamo čime upaliti
- održan masovni prosvjed u Hrvatskoj, više od dva milijuna ljudi okupilo se kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo životnim standardom i to na FB stranici 'ŽELIM BOLJI ŽIVOT'. Oštro se komentira i ima puno lajkova. MUP je izjavio da je prosvjed prošao mirno i bez većih izgreda.

14 godina
Humor

{#}

13 godina
neaktivan
Humor

moj prijatelj napravio tetovažu kineskim slovima, preveo ju je, a pisalo je "100% pamuk".. {#}

16 godina
neaktivan
Najluđi traktor koji ste ikad vidjeli.
http://vimeo.com/65574650 • http://www.youtube.com/watch?v=zlcJmZwk3oQ
15 godina
The Man kaže...
Najluđi traktor koji ste ikad vidjeli.

mato? {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Humor

Crni humor {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice