Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.995.759
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pregleda njega doktor i kaže"Cigo u tebi je problem, al hajd ti dovedi ženu da i nju pregledam"
Dovede Cigo ženu i uvede je kod doktora. Kaže doktor Cigi da izađe i da sačeka ženu ispred. Izađe Cigo i čeka. Poslije pola sata izlaze doktor i žena i doktor kaže Cigi:"Evo dao sam joj Hofmanove kapi. Za 9 mjeseci ćete imati dijete".
Cigo:"Hvala doktore, samo zakopčajte šlic, viri vam Hofman"
ne veli se "Titovo" doba?
ok nije ovo stranica Gramatike .... vic sam tako cuo tako sam ga i napiso
Vrhunac ljubomore
Konobar: Štp ćete popiti?
Dečko: Šta ti nju imaš pitati šta ce ona popiti?
xD
Koja je razlika izmedju muskog analnog otvora i zenskog??
Muski je anus a zenski je bonus....
Za takve bi trebalo otvorit temu tragikomedija.
Za takve bi trebalo otvorit temu tragikomedija.
Ne, za takve treba otvorit plinsku komoru.
Ja brojim 33 budala koje su popusile fake profil nastao jer se netko iz razreda okomio na malu...
nadam se da nije bio, vrijedi ga pročitat :)
Hercegovac Mate je bio čovik koji nije završio srednju školu, čovik bez velike budućnosti. Ali jednog dana je doša na razgovor za posa direktora u INA-i u Zagreb i nakon razgovora gazda mu kaže: ' - - -"Mate, mi te jednostavno ne možemo zaposliti, nemaš ni srednju školu, ni predznanje ni iskustvo.
Mate mu odgovori: ''Sve je to u redu gospodine, ali ja van znam sve ljude na svitu.
Pita ga gazda: 'Kako sve ljude?'
- Pa eto ja vam znam sve ljude na svitu, evo ja van predlažem da me zaposlite misec dana, ne morate me platiti, a ako vam dokažem da ih sve znam onda ću dobit posao.''
Kaže šef: ''Može, ionako nemam šta izgubiti.''
Prođe tjedan dana i ništa, šef je već mislio potjerati Matu, kad dolazi Berlusconi i kaže šefu: ''Dobar dan, jel Mate ovdje negdje?''
Šef u šoku i uputi ga k Mati, a iz sobe se čuje:
''Pa di si Mate kućo stara; Di si Silvio jebaču stari, jel jebeš šta?'' Šef u šoku, al ajde možda je namješteno, još on ne vjeruje Mati.
Opet tjedan dana prođe i dođe Obama, ista priča:
"Jel Mate ovdje? - Šef je gotov, ne može vjerovati i uputi ga k Mati i opet se čuje:
''Pa di si Mate legendo; di si Barače crnčugo stara, otkad se nismo vidili, jel ratuješ šta?''
Šef je ostao šokiran i kaže Mati: ''Mate zadnji test, ja te vodim u Vatikan i ako mi mahneš sa balkona zajedno sa Papom dobit ćeš posao.''
Mate pristane i krenu oni u Vatikan, uđe Mate unutra i počne pozdravljat ljude, kad za par minuta evo njega na balkonu sa novoizabranim papom Franjom I. i maše prema šefu, kad se šef onesvijesti.
Dođe on do njega i kaže mu: ''Šefe pa što ste se onesvitili reka sam van da poznam sve ljude na svitu?''
Kaže mu šef: ''Mate moj kad sam te vidio sa papom kako mašeš to sam još nekako i shvatio, ali onda je došao neki Kinez i pitao: ''Ko je onaj u bijelom pored Mate?
Pero Ložač, je*ba vas balave, kakav Mate...
- "Hodam ja Čaršijom kad odjednom ugledam novčanik."
- "I jesi li ga podigao?", upita ga voditelj.
-"Da"
- "Pa šta si vidio?"
- "1000KM, 1000EUR i osobna."
- "Pa šta piše na osobnoj?"
- "Muharem."
- "I šta sad?"
- "Pa ako može jedna pjesma za Muharema?"
Na jednom nogometnom meču (prenos za BiH), komentator Kemal Ahmetović kaže:
- "I u igru ulazi Gerald Asamoah, prvi crnac koji igra za Njemačku, joj da ga Hitler vidi!"
Oženio se Mujo Japankom i otišao živjeti na Okinawu. Poslije nekog vremena ode mu Haso u posjetu. Sjedoše divaniti i Haso pita:
- Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumijete?
- Mimikom,nego kako. - odgovori Mujo.
Uto ulazi supruga, vadi dojku i pokazuje je Muji. Mujo skoči, ode u drugu sobu, zaskoči ženinu majku, a kad završi uzeme kantu vode i prolije vodu po ženi. Haso ga zbunjen upita:
- Bolan, Mujo, što to uradi?
- Pa, žena mi je rekla Idi kupi mlijeko, a ja njoj: J*bem ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!
A radio station was running a competition – words that weren’t in the dictionary yet could still be used in a sentence that would make logical sense. The prize was a trip to Bali.
DJ: “96 FM here, what’s your name?”
Caller: “Hi, my name’s Dave.”
DJ: “Dave, what’s your word?”
Caller: “Goan... spelt G-O-A-N pronounced ‘go-an’.”
DJ: “You are correct, Dave, ‘goan’ is not in the dictionary. Now, for a trip to Bali: What sentence can you use that word in that would make sense?”
Caller: “Goan fuck yourself!”
The DJ cut the caller off and took other calls, all unsuccessful until:
DJ: “96 FM, what’s your name?”
Caller: “Hi, me name’s Jeff.”
DJ: “Jeff, what’s your word?”
Caller: “Smee, spelt S-M-E-E, pronounced ‘smee’.”
DJ: “You are correct, Jeff, ‘smee’ is not in the dictionary. Now, for a trip to Bali: What sentence can you use that word in that would make sense?”
Caller: “Smee again! Goan fuck yourself!”
-------------------------------------------------------------------------------------
Just keep in mind this was on live radio....
On the morning show at WBAM FM in Chicago, IL, they call someone at work and ask if they're married or in a serious relationship. If yes, then this person is asked three very personal questions and the significant other's name and work phone number. If the significant other answers correctly, then they are winners.
This particular day it got interesting:
DJ: HEY! This is Edgar on WBAM. Do you know "Mate Match"?
Contestant: (laughing) Yes I do.
DJ: What is your name? First name only please.
Contestant: Brian.
DJ: Are you married or what Brian?
Brian: Yes.
DJ: "Yes"? Does this mean your are "married" or what, Brian?
Brian: (laughing nervously) Yes I am married.
DJ: Thank you, Brian. Okay, now, what is your wife's name? First only please, Brian.
Brian: Sara.
DJ: Is Sara at work Brian?
Brian: She is gonna kill me.
DJ: Stay with me here Brian! Is she at work?
Brian: (laughing) Yes she is.
DJ: All right then, first question: When was the last time you had sex?
Brian: She is gonna kill me.
DJ: BRIAN! Stay with me here man.
Brian: About 8 this morning.
DJ: Atta boy.
Brian: (laughing sheepishly) Well...
DJ: Number 2: How long did it last?
Brian: About 10 minutes.
DJ: Wow! You really want that trip huh? No one would ever have said that if it there weren't a trip at stake.
Brian: Yeah, it would be really nice.
DJ: Okay, final question: where was it that you had sex at 8 this morning?
Brian: (laughing hard) I ummmmm...
DJ: This sounds good Brian; where was it?
Brian: Not that it was all that great, just that her mom is staying with us for a couple of weeks and she was taking a shower at the time.
DJ: Ooooooh, sneaky boy!
Brian: On the kitchen table.
DJ: "Not that great"? That is more adventurous than the last hundred times I have done it. Anyway, (to audience) I will put Brian on hold, get his wife's work number and call her up. You listen to this.
(Advertisements)
DJ: (to audience) Let's call Sara, shall we? (touch tones...*ringing*)
DJ: Hey, is Sara around there somewhere?
Clerk: This is she.
DJ: Sara, this is Edgar with WBAM. I have been speaking with Brian for a couple of hours now.
Sara: (laughing) A couple of hours?
DJ: Well, a while anyway. He is also on the line with us. Brian knows not to give away any answers or you lose, soooooooo, do you know the rules of "Mate Match"?
Sara: No.
DJ: Good.
Brian: (laughing)
Sara: (laughing) Brian, what the hell are you up to?
Brian: (laughing) Just answer his questions honestly, Okay?
Sara: Oh, Brian.
DJ: Yeah, yeah, yeah. Sara I will now ask you three questions and if you answer exactly what Brian has said, then the two of you are off to Orlando, Florida at our expense. This does include tickets to Disney World and Sea World.
Sara: All right.
Brian: (laughing)
DJ: All right, when did you have sex last Sara?
Sara: Oh God, Brian...this morning before Brian went to work.
DJ: What time?
Sara: About 8, I think. (sound effect) DING DING DING.
DJ: Great! That's one. Now! How long did it last?
Sara: Oh God! Brian...ummm, about 12, 14 minutes I think DING DING DING.
DJ: Okay, the judges say that's close enough, I guess she's trying not to harm his manhood.
DJ: Last question: where did you do it?
Sara: OH MY GOD, BRIAN! You did not tell them did you?!?!
Brian: Just tell him honey.
DJ: What is bothering you so much Sara?
Sara: Well, it's just ... just that my mom is vacationing with us and...
DJ: SHE SAW?!?!
Sara: BRIAN?!?! Jesus?!?!
Brian: NO, no she didn't.
DJ: Ease up there sister. Just messin' with your head. Your answer?
Sara: Dear Lord... Brian, I cannot believe you told them this.
Brian: Come on honey it's for a trip to Florida.
DJ: Let's go Sara, we ain't got all day. Where did you do it?
Sara: In the ass. (long pause)
DJ: We will be right back.
(advertisements)
DJ: I am sorry for that ladies and gentlemen. This is live radio and these things do happen. anyway, Brian and Sara are off to lovely Orlando, Florida.
S Webcafea,al dobar :D
Oženjeni Zagorec ode se ispovijediti pa kaže svećeniku: - Oče, skoro sam zgriješio s tuđom ženom... - Kako to misliš - "skoro"? - Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, ali onda sam ja prekinuo... - Trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 200 kn! Zagorec napusti ispovijedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu, pa krene prema izlazu. Svećenik koji je sve to gledao brzo dotrči do njega: - Stani, stani - sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrabicu! - Da, ali sam protrljao 200 kn o škrabicu, a to je, kao što ste rekli, isto kao da sam ih stavio unutra.
- Oooo, draga, kako si?
- Pa, dobro, ne mogu se žaliti...
- A kako ti je muž?
- On je mrtav.
- Stvarno?! Pa kako se to dogodilo?
- Jednog dana, sjećam se, bilo to prije dvije godine, moj čovek je tražio da mu za ručak spremim grašak. Ja pogledam u špajz, nema, imam samo grah. Ja ga pitam, 'oćeš grah?, al' jok, neće on, 'oće grašak i bok.
- A, sjećam se, bio je tvrdoglav.
- Nego što! Ja mu kažem, nemam grašak, može samo grah. Ma ne, hoće on grašak i ništa drugo. I krene on tako do prodavnice da ga kupi, al' kako je otvorio vrata, strefi ga infarkt i on se sruši mrtav.
- Ijuuu... I što si uradila?
- Pa što sam mogla, spremila sam grah..
prije koji dan imao sam jednu barem za mene smijesnu situaciju pa sam ju odlucio vama ispricati
jednoj ženi se je pokvarila neka nokia stariji express music model,kad god ga je upalila se gasio i dala ga meni da ga popravim, i ja
sam samo stavio novi softwer i sve radi super osim jedne stvari sto za taj model nisam pronasao hrv softwer vec samo eng i tako je mob
sada na engleskom.
I dode žena po mobitel i kazem joj kako je mob proradio ali kako je sad na eng i zena rece da joj je sasvim svejedno i onda me pita
pitanja na koje nitko od nas nebi ocekivao da ih neka osoba pita :
"Dali sada moram pisati poruke na engleskom kad je mobitel na engleskom"
-"Sine, zašto su ti krvave oči?"
- "Pa znaš tata pušio sam travu."
- "Ne seri pi.čko, opet si plakao!"
Za one koji imaju Fejs..
Snalazljivi tata zna kako zavezati svojoj curiti repic...
http://www.facebook.com/photo.php?v=133039160211043&set=vb.36737889669&type=2&theater
-----------------------------------------------------------------------------
EDIT: Da ubacim koji vic o .......
Svaka država ima svoju mafiju,samo u Hrvatskoj mafija ima svoju državu!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcHAXXozU64#!
Nije humor ali razveseli covjeka
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcHAXXozU64#!
Hvala stari. Odmah me je prestala boliti glava
Hvala stari. Odmah me je prestala boliti glava
Samo da ima malo vise sisica :D