- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Ovi crnogorski su me podsjetili na jedan stari:
Oženio se Crnogorac i prve bračne noći ošao sa ženom u krevet, pa odmah legao na stomak i ne mrda.
Žena ga u čudu gleda, a on će njoj:
-Šta čekaš? Što se ne podvlačiš?
ne mogu vjerovati da su stvarno izveli tu foru...strava XD
Došli Franjo i Škergo na prijem kod Clintona i ovaj ih pogosti bogatom večerom.
Za vrijeme večere Škergo nazove ženu mobitelom:
--Ženo, nećeš vjerovati! Upravo večeram u bijeloj kući i to jedem zlatnim priborom!
Zamisl, uspio sam ukrasti jednu zlatnu žlicu za tebe!!
Nakon 5 minuta zazvoni Franji mobitel i javi se Ankica:
--Slušaj, sad sam se čula sa Škerginom ženom. Borislav je za nju ukrao jednu zlatnu žlicu.
Hoću i ja istu takvu!
Nakon toga Franjo ustane zvoneći žlicom o čašu:
--Ladies and gentleman, pozor, pokazat ću vam jedan trik!
Vidite ovu žlicu? Da!
Sad je vidiš, --kaže Franjo i stavi žlicu u unutarnji džep sakoa -a sad je nevidis!!!
--Ne rrazumijem --zbunjeno će Clintom. --U čemu je poanta? Pa žlica je kod vas!
--A jok, u tome i jest trik! --uzvrati Franjo. --Nije kod mene, eno je u Škerginom džepu!
-"Tata, tata vidi sto sam nasao."
Otac mu ogovara :
-"Baci to sine! To je sjeme od lopate!"
Hahaha, Epic!
Po xyz put -.-''
OT :
Posalje zena muza rano ujutru u trgovinu po puzeve za rucak..Muz na to pristane i ode..No po putu sretne starog prijatelja, pa tako njih dvojica malo " zalutaju " .. Kad je muz dosao k sebi od pijancevanja, vidje da je vec 8 ujutru drugi dan .. On sav zabrinut, sta ce mu zena reci .. I tako njemu na putu doma sine ideja .. Poslaze on zive puzeve na prag kuce, i kad zena otvori vrata , muz rece puzevima : " Ajmo decki, jos malo i tamo smo ! " :DDD
Da su Adam i Eva bili Kinezi, naša povijest bi bila sasvim drgačija. Ostavili bi jabuku da visi na grani, a pojeli bi zmiju.
Lik sa foruma bi clockao hard disk - link
zašto se nemoj smijati kad crnca pregazi vlak na biciklu? zato što to može bit tvoj bicikl.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
                    zašto se nemoj smijati kad crnca pregazi vlak na biciklu? zato što to može bit tvoj bicikl.
Ne ide tako, nego:
Zašto se nemoj smijat ciganu kad padne sa bicikla?
-Jer je to možda tvoj bicikl!:D
"Tata, tata" - viče mali Perica - "Imao sam prvo seksualno iskustvo!"
"Odlično sine" - uzvrati tata - "Sjedi sine i pričaj!"
"Tata! Nemogu sjesti....!
Predobro pivo, šteta što ga rijetko gdje ima kod nas =/
e sori na offtopicu ali zašto su neki postovi ovako isječeni kao tvoj?
Predobro pivo, šteta što ga rijetko gdje ima kod nas =/
odlično pivo... bio u jednom kafiću party i bila je 10 kn 
... nadam se da će i sutra bit
Jadna maca 
Ja sam jedanput navečer išao trčat i tako na pola puta sjedi mačak na pjesačkome , nije izgledalo da će se bacit pod auto , i naravno auto prilazi i mačak skoči pod auto , pukao mu je štosdenfer , a mačak je odledio preko ceste u nečiji vrt R.I.P