Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.945.392
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovi crnogorski su me podsjetili na jedan stari:
Oženio se Crnogorac i prve bračne noći ošao sa ženom u krevet, pa odmah legao na stomak i ne mrda.
Žena ga u čudu gleda, a on će njoj:
-Šta čekaš? Što se ne podvlačiš?
ne mogu vjerovati da su stvarno izveli tu foru...strava XD
Došli Franjo i Škergo na prijem kod Clintona i ovaj ih pogosti bogatom večerom.
Za vrijeme večere Škergo nazove ženu mobitelom:
--Ženo, nećeš vjerovati! Upravo večeram u bijeloj kući i to jedem zlatnim priborom!
Zamisl, uspio sam ukrasti jednu zlatnu žlicu za tebe!!
Nakon 5 minuta zazvoni Franji mobitel i javi se Ankica:
--Slušaj, sad sam se čula sa Škerginom ženom. Borislav je za nju ukrao jednu zlatnu žlicu.
Hoću i ja istu takvu!
Nakon toga Franjo ustane zvoneći žlicom o čašu:
--Ladies and gentleman, pozor, pokazat ću vam jedan trik!
Vidite ovu žlicu? Da!
Sad je vidiš, --kaže Franjo i stavi žlicu u unutarnji džep sakoa -a sad je nevidis!!!
--Ne rrazumijem --zbunjeno će Clintom. --U čemu je poanta? Pa žlica je kod vas!
--A jok, u tome i jest trik! --uzvrati Franjo. --Nije kod mene, eno je u Škerginom džepu!
-"Tata, tata vidi sto sam nasao."
Otac mu ogovara :
-"Baci to sine! To je sjeme od lopate!"
Hahaha, Epic!
Po xyz put -.-''
OT :
Posalje zena muza rano ujutru u trgovinu po puzeve za rucak..Muz na to pristane i ode..No po putu sretne starog prijatelja, pa tako njih dvojica malo " zalutaju " .. Kad je muz dosao k sebi od pijancevanja, vidje da je vec 8 ujutru drugi dan .. On sav zabrinut, sta ce mu zena reci .. I tako njemu na putu doma sine ideja .. Poslaze on zive puzeve na prag kuce, i kad zena otvori vrata , muz rece puzevima : " Ajmo decki, jos malo i tamo smo ! " :DDD
Da su Adam i Eva bili Kinezi, naša povijest bi bila sasvim drgačija. Ostavili bi jabuku da visi na grani, a pojeli bi zmiju.
Lik sa foruma bi clockao hard disk - link
zašto se nemoj smijati kad crnca pregazi vlak na biciklu? zato što to može bit tvoj bicikl.

zašto se nemoj smijati kad crnca pregazi vlak na biciklu? zato što to može bit tvoj bicikl.
Ne ide tako, nego:
Zašto se nemoj smijat ciganu kad padne sa bicikla?
-Jer je to možda tvoj bicikl!:D
"Tata, tata" - viče mali Perica - "Imao sam prvo seksualno iskustvo!"
"Odlično sine" - uzvrati tata - "Sjedi sine i pričaj!"
"Tata! Nemogu sjesti....!
Predobro pivo, šteta što ga rijetko gdje ima kod nas =/
e sori na offtopicu ali zašto su neki postovi ovako isječeni kao tvoj?
Predobro pivo, šteta što ga rijetko gdje ima kod nas =/
odlično pivo... bio u jednom kafiću party i bila je 10 kn ... nadam se da će i sutra bit
Jadna maca
Ja sam jedanput navečer išao trčat i tako na pola puta sjedi mačak na pjesačkome , nije izgledalo da će se bacit pod auto , i naravno auto prilazi i mačak skoči pod auto , pukao mu je štosdenfer , a mačak je odledio preko ceste u nečiji vrt R.I.P