Hrvatska policija zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 8.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hrvatsla policija

Danas u jutarnjim satima lisica (vjerovatno bijesna) se setala centrom grada. 
Policija je imala dojave ali nisu poduzeli nista. Apsulutno nista.

Oko podneva ta ista lisica je usetala u moje dvoriste i doslovno trgala malo stene koje je bezbrizno spavalo u dvoristu.

Lisica je nedugo zatim ubijena.

Stene nazalost jos nije bilo cjepljeno protiv bjesnoce jer je staro oko 2 mjeseca, ako veterinari potvrde da je lisica bila bijesna zna se sto mu slijedi... ali ovako i onako ne vjerujem da ce prezivjeti jer je u veoma losem stanju.

Sto da je ugrizla nekoga od djece koja su isla iz skole ? Sto da se moj mladji brat nasao u dvoristu ? Tko bi bio odgovoran? 

Sramota.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:44 (rebelsy).
17 godina
Re: Hrvatsla policija

Welcome to Croatia....

17 godina
Hrvatsla policija

A gdje je tu udruga za životinje, veterinari, lovci i sl.? Nek i oni zarade svoju plaću! Zar si mislio da će to policija riješiti? Najlakše je pozvati 92 i onda tračati o policiji kada ne odradi posao koji vjerojatno spada u opis poslova onih koje sam naveo na početku. Uostalom, tko je ubio lisicu? 

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
15 godina
Hrvatsla policija

Ubila se sama :)

16 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

A gdje je tu udruga za životinje, veterinari, lovci i sl.? Nek i oni zarade svoju plaću! Zar si mislio da će to policija riješiti? Najlakše je pozvati 92 i onda tračati o policiji kada ne odradi posao koji vjerojatno spada u opis poslova onih koje sam naveo na početku. Uostalom, tko je ubio lisicu? 

Lisicu je ubio moj otac. 

Veterinari - zele da im ostavim 300kn za 10 dana sto cu im ostaviti stene tamo na pregledu (karanteni), oni mene pitaju jesam li im donio leš, morao sam otici do njih, zvati ih par puta da dodju po to ... 

Potencijalni ubojica koji seta gradom policiji nije u opisu posla? Onda ne znam sta je.

Oni su trebali izaci na teren, vidjeti situaciju, procjeniti i onda zvati udrugu ili lovce ili sta ja znam koga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:46 (rebelsy).
17 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Da ti se crni medvjed nadje ispred dvorista, sigurno nebi zvao informacije da ti daju broj veterinara, koji bi te dalje uputio na zoloski, pa do lovca...

14 godina
neaktivan
Hrvatsla policija

Nadam se da ce ti stene biti dobro. Drzim fige {#}

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
Arxi kaže...
Scorp21 kaže...

Da ti se crni medvjed nadje ispred dvorista, sigurno nebi zvao informacije da ti daju broj veterinara, koji bi te dalje uputio na zoloski, pa do lovca...

Ja u tom slučaju ne bih zvao policiju, nego bih zvao 112 i oni bi znali proslijedit poziv dalje odgovarajućim službama.

www.e-sport.hr
14 godina
neaktivan
Hrvatska policija

prijavi u 24sata , ili na bilo kakve vijesti, da se malo opamete za sljedeci put

15 godina
neaktivan
Re: Hrvatska policija
golatificon kaže...

prijavi u 24sata , ili na bilo kakve vijesti, da se malo opamete za sljedeci put

Bas to.. to obavezno napravi..

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
15 godina
rebelsy kaže...

Oko podneva ta ista lisica je usetala u moje dvoriste i doslovno trgala malo stene koje je bezbrizno spavalo u dvoristu.

Stene nazalost jos nije bilo cjepljeno protiv bjesnoce jer je staro oko 2 mjeseca, ako veterinari potvrde da je lisica bila bijesna zna se sto mu slijedi... ali ovako i onako ne vjerujem da ce prezivjeti jer je u veoma losem stanju.

Sto da je ugrizla nekoga od djece koja su isla iz skole ? Sto da se moj mladji brat nasao u dvoristu ? Tko bi bio odgovoran?

Sramota.

Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali {#}  {#}    {#};

Ad2; prijatelju, tvoje dvorište je TVOJA i SAMO TVOJA obveza i dužnost kao i ODGOVORNOST za sve što se događa, osim u inzvanrednim okolonostima, kao uletanje kamiona u isto, ali to već spada u domenu Sigurnosti prometa na cestama;

Ad3; štene nažalost, "nije imalo sreće", nažaost, zašto je uopće bilo vani bez nadzora nečijeg od vlasnika, ponavljam, nažalost  {#};

Ad4; odgovorni bi bili Ti i Tvoji roditelji, možda baka i djed, jer se je U TVOJEM dvorištu moglo dogoditi nešto jaaako loše, na sreću, nije {#};

Ad5; Sramota do neba, slažem se, ali zato i živimo u mladoj i ne sređenoj još demokraciji Republike Hrvatske, bitno da ekipa ima što otvarati (a tko će i za koga ili koje novce raditi, NE ZNAMO) i kamenje za polagati (a kada će se graditi, NE ZNAMO), NA ŽALOST {#}  {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali {#} {#}  {#};

Ad2; prijatelju, tvoje dvorište je TVOJA i SAMO TVOJA obveza i dužnost kao i ODGOVORNOST za sve što se događa, osim u inzvanrednim okolonostima, kao uletanje kamiona u isto, ali to već spada u domenu Sigurnosti prometa na cestama;

Ad3; štene nažalost, "nije imalo sreće", nažaost, zašto je uopće bilo vani bez nadzora nečijeg od vlasnika, ponavljam, nažalost {#};

Ad4; odgovorni bi bili Ti i Tvoji roditelji, možda baka i djed, jer se je U TVOJEM dvorištu moglo dogoditi nešto jaaako loše, na sreću, nije {#};

Ad5; Sramota do neba, slažem se, ali zato i živimo u mladoj i ne sređenoj još demokraciji Republike Hrvatske, bitno da ekipa ima što otvarati (a tko će i za koga ili koje novce raditi, NE ZNAMO) i kamenje za polagati (a kada će se graditi, NE ZNAMO), NA ŽALOST {#} {#} !!!!

Toliko si gluposti sad napisao da je to nevjerovatno.

Bijesna lisica u centru grada je moja obaveza i duznost kao i odgovornost ?
Stene je bilo sretno u dvoristu, igralo se, spavalo, bilo sa ljudima  ... navecer je bio vezan kako bi spavao u kucici a ne negdje vani ...

Ja i moji roditelji bi bili odgovorni da je nekoga u mom dvoristu potrgala lisica ?

I ZA KRAJ...

... ''vojnicino'' kladim se da se ti ne bi ni usudio izaci van 1 na 1 protiv bijesne lisice ... 

EDIT: (za ove koji kazu da sam trebao poslati u 24sata) bio sam toliko sokiran da nisam imao volje za snimanjem ni za slikanjem te strahote ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 17:37 (rebelsy).
14 godina
neaktivan
Hrvatska policija

ajde nek ti psiću bude bolje {#}, nego kad je već naslov o policiji, neznam kak je u Zagrebu i većim gradovima, ali bilo bi dobro da ima nekih policajaca pješke, tu kod nas svakodnevno nekoga pretuku dok prolazi osamljenim četvrtima,radi 10 - 20 kn ili mobitela...

i naravno, lučko, za tebe je normalno da pas bude, pored velikog dvorišta, stalno u kući ? normalno je da lisice slobodno šeću gradom i Rebelsy je odgovoran šta je lisica ušla u njegovo dvorište ? on ili roditelji bi bili krivi da je nekoga ugrizla ??....

dobro ti je rekao, praviš se vojničinom...

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
ATJLučko kaže...
rebelsy kaže...

Sramota.

Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali {#} {#}  {#};

Ad3; štene nažalost, "nije imalo sreće", nažaost, zašto je uopće bilo vani bez nadzora nečijeg od vlasnika, ponavljam, nažalost {#};

Ad5; Sramota do neba, slažem se, ali zato i živimo u mladoj i ne sređenoj još demokraciji Republike Hrvatske, bitno da ekipa ima što otvarati (a tko će i za koga ili koje novce raditi, NE ZNAMO) i kamenje za polagati (a kada će se graditi, NE ZNAMO), NA ŽALOST {#} {#} !!!!

Koji si ti kreten,pa to nije istina

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
Hrvatska policija

pas nije prezivio (jucer je umro od posljedica ozljeda), mali se lavovski borio ... da je on bio koju godinu star ne bi ona njemu mogla nista ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:23 (rebelsy).
15 godina
ATJLučko kaže...
rebelsy kaže...

Sramota.

Ma znas sto,ovako.Rebelsy,par puta smo ovako prepirali,ovako nesto da itko vidi nikad nebi htio.Zao mi je,sto se to uopce dogodilo.Nazalost nismo svi te srece da budemo pametni kao clan ATJ Lucko.

Eto,trosit rijeci na ovaj post(citirani post) je steta.Jer pokazuje da Policiju boli Kikic za zivotinje iako je ta lisica hodala po gradu,nije ispala iz aviona bas u njegovo dvoriste.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 20:05 (ivanoile).
15 godina
ATJLučko kaže...

Ovo što si napisao ne kužim. Znači svi bi trebali držati štene u kući ,a ako ga ne držimo, trebalo bi ga stalno nadzirat? {#}
15 godina
Hrvatska policija

Kako se meni gadi ta policija naša,svima po redu bih podjelio otkaze i onda zapošljavao nove + iste koji su voljni radit i ne misle da su bog i batina,vec su tu da rade svoj posao.

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali {#} {#}  {#};

Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali

Glupost, jedna od dužnosti policije je briga za sigurnost građanstva.

Točka 1, točka A iliti glavna i najbitnija zadaća za svakog policijskog službenika je:

"Svaki policijski službenik dužan je u svako doba poduzeti nužne radnje radi zaštite života i osobne sigurnosti ljudi i imovine" AMEN i točka.

Policija je morala reagirati na pozive građana vezano za radnju koja možebitno ugrožava zdravlje i sigurnost. Dragi ATJ Lučko ne kenjaj. Žalosno je što nosiš taj nick na forumu a ne razmišljaš u ovome smjeru.

I ovaj događaj potvrđuje moje stajalište da obtelj mora imati oružje (legalno i sa dozvolom naravno) radi osobne zaštite. 

OP, šteta za štene, trebali ste otvrit vatru odmah po ulasku opasne divlje životnije u vaše dvorište a ne čekat hoće li ovi reagirati li ne, zakon vam ovdje ne može ništa u tom pogledu.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 20:09 (PureEntity).
15 godina
ATJLučko kaže...
rebelsy kaže...

Sramota.

ad1; pa jel nije policija zaduženda za SIGURNOST GRAĐANA

i znači da mu lopov dođe u dvorište on mora zvati policiju, jer je ona za to nadležna a ne smije lopova zatuč lopatom jer nije za to nadležan?

-ako kažeš da bi napad na lopova bila samoobrana onda bi i ubijanje lisice koja je isto opasna po život bila samoobrana.. tako da

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
protjeran
Hrvatska policija

cijela tema je glupa za popi*** !!

zar policija treba lovit lisice, skidat mačke s drveća, lovit pse beskućnike po gradu..đizus, vi omladinci ste jako čudni ili stvarno nemate pojma što je i kako se obavlja policijski posao.

17 godina
neaktivan
Provjeren kaže...

zar policija treba lovit lisice, skidat mačke s drveća, lovit pse beskućnike po gradu..đizus, vi omladinci ste jako čudni ili stvarno nemate pojma što je i kako se obavlja policijski posao.

Tako je, trebaju se bavit politikom!

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
Provjeren kaže...

A šta bi trebali radit?

17 godina
neaktivan
Hrvatska policija

riječ-dvije...

Verbalni delikt - Sistem - Policija

______

* lyrics:

Policija- skupina seljačina

Sistem- dozvoljena mafija

Što će nam policija

Da nam kroji, da nam gnoji

Što će nam pendrečina

Da nas tuče da nas lomi.

Sistem-policija  smrdljiva država

Sistem-policija  gamad smrdljiva!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
KKristijan kaže...
A šta bi trebali radit?

http://www.mup.hr/168.aspx

16 godina
Provjeren kaže...

Al' i ti znas nesto konstatirati.

Pa naravno da je duzna zastititi gradane ili barem poduzeti mjere zastite dok ne dodu odgovarajuce agencije/sluzbe,sto bi trebali gledati kako bijesna lisica napada gradanina?

Jesus ti si cudan,ocito si ti upoznat sa rasponom djelatnosti policije pa mi ispadamo  kao da omalozavamo policijski posao.

Naravno nece oni hvatati pse beskucnike,ali naravno pozvati ce mjerodavne da ih uklone ili sto vec jer predstavaljaju opasnost u prometu.

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
16 godina
Hrvatska policija

Jadno stene :(

Anyway, mislim da ako bi ubio tu licicu, "nasrali" bi ti se da si ubio zivotinju bla bla bla i imao bi sranja sigurno, a kada treba murija doc ( ili bilo tko ) nema teorije da se pojave.

{#}

Nothing lasts forever
15 godina
rebelsy kaže...
ATJLučko kaže...

Toliko si gluposti sad napisao da je to nevjerovatno.

Bijesna lisica u centru grada je moja obaveza i duznost kao i odgovornost ?
Stene je bilo sretno u dvoristu, igralo se, spavalo, bilo sa ljudima   ... navecer je bio vezan kako bi spavao u kucici a ne negdje vani ...

Ja i moji roditelji bi bili odgovorni da je nekoga u mom dvoristu potrgala lisica ?

I ZA KRAJ...

... ''vojnicino'' kladim se da se ti ne bi ni usudio izaci van 1 na 1 protiv bijesne lisice ...

EDIT: (za ove koji kazu da sam trebao poslati u 24sata) bio sam toliko sokiran da nisam imao volje za snimanjem ni za slikanjem te strahote ...

Ako je netko pisao i napisao glupost, ond si to ti, dragi Rebelsy, koji nemaš niti imena, niti iti jednog podatka o sebi da uopće znam s kime repliciram tek da znaš{#}!

Što se tiče rada policije i domene građanske sigurnosti koju se redovnim zadaćama i općim radnjama radi i poduzima, bijesne lisice explicite ne stoje u opisu radnih zadaća, kroz redovne radnje. Ako se kojim slučajem zatekne policajac u blizini mjesta u kojem je viđena, primjećena ili je u tom trenutku prisutna bijesna lisica, policajac će sredstvima veze obavijestiti šefa smjene ili neposredno nadležnog poredpostavljenog, obavijestiti ga o uočenoj situaciji te da se uzvjeste dežurne "nadležne" službe da poduzmu odgovarajuće radnje u cilju neutraliziranja opasnosti koju predstavlja bijesna lisica.

Kada bi ste se vi mulci za početak kažem, barem potpisali s osobnim podacima, da se vidi da ste netko i nešto, a ne nekakve nakupine nick-ova i avatar-a, savjetovao bih vam da se primite zakona o policiji i zakona o zaštiti osoba i imovine, te donešenim aktima gradskog i županijskog poglavarstva o temama koje pokrivaju ovaj segment sigurnosti i odgovornosti za zdravlje i sigurnost građana pojedinig grada i županije.

Što se tiče izlaska 1 na 1 na bijesnu lisicu, gočih ruku, najvjerojatnije bih bio na distanci, ali već sa kakvim kolcem ili makar bezbolnom palicom, bez pol frke!

Ma koliko se ljutio na vas mulce koji nemate pametnijeg posla nego stiskati TD nekome tko je post napisao u najboljoj i najiskrenijoj namjeri, završiti ću ovaj post s podatkom da sam u Karlovcu, konkretnije od prigradskog naselja Turanj do grada u nekoliko navrata imao prilike susresti i lisicu (nisam je pitao jeli bijesna ili ne, uglavnom su bježale kada su me uočile), i jelene, srndaće, vidru i dabra u Korani, kunu zlaticu (u Zagrebu, na ulasku u Tkalčićevu prije jedno oko 6 godina), lasicu, ma cijeli mali zoološki vrt.

Što reći na kraju, osobno smatram da se priroda bori za svoje prioritete, pa tako se lisica zatekne u nekom društvu kojeg je vjerojatno čovjek omogućio i stvorio, ona sirota se razboli i uslijed toga promijeni svoj način ponašanja i razmiušljanja, a običan čovjek neka si sam pomogne. Žao mi je što sam krivo protumačen, shvaćen i doživljen uopće, kada sam imao totalno pozitivnu namjeru prokomentirati temu. Sada stvarno za kraj ovog posta, svi građani nekog grada imaju svoja prava ali i dužnosti, pa makar one bile "in bona fide", u dobroj namjeri, a koju se baš i ne pridržavaju svi, primjer kada pušači bacaju opuške bilo kuda, kada ekipa se napije pa razbaca i porazbija staklenu ambalažu, kada tenkre ne održava svojeg limenog ljubimca pa mu ulje procuri na cestu, a neki slučajni nesretnik naleti na mrlju pa odleti u vječna lovišta, ima im mali milijun, da ne duljim, a svako zacvili kada ON dođe na red kod policajca ili suca za platiti globu ili kaznu.

Ona dvojica sa Porsche-om Cayene-om i Audi-em A8, koji od njih dvojice nosi na duši teret ubijenih majke i sina, koji će moć spavati do kraja života mirno {#}!!??

Kada društvo generalno, uopće prvo razmisli o svom ponašanju i razlogu postojanja na ovom svijetu, i kada kažemo, priznamo sami sebi, nismo samo mi tu i nismo samo mi najvažniji, možda neće doći u tvoje dvorište lisica ili bijesna lisica, jer već sam razlog, zbog čega je sirota lija pobijesnila, biti će preveniran i spriječen nečijim marom, jer će biti izbjegnut njegov krajni nemar, jer će obaviti dužnost činjenja koja stoji ispred njega kao građana nekog grada i člana društva uopće!          

ATJ Lučko
15 godina
Top Bugovac kaže...
ATJLučko kaže...

Ad1; dojava o pojavi lisice ili bilo koje životinje u gradu, u principu nije policijski posao, tu su nadležne neke druge službe, kojih u RH ima, ali {#}  {#}    {#};

ad1; pa jel nije policija zaduženda za SIGURNOST GRAĐANA

i znači da mu lopov dođe u dvorište on mora zvati policiju, jer je ona za to nadležna a ne smije lopova zatuč lopatom jer nije za to nadležan?

-ako kažeš da bi napad na lopova bila samoobrana onda bi i ubijanje lisice koja je isto opasna po život bila samoobrana.. tako da

Od napada snaga bijesnih lisica explicite, policija nije određena čuvati takvu sigurnost građana i.

Ponavljam, ako, i samo ako se policajac zatekne u blizini mjesta gdje je viđena bolesna životinja, on obavještava svoje nadležne a oni dalje za to obvezne.

Ona sigurnost koju čuva temeljna policija je sigurnost svakodnevna oko tebe u svakodnevnom životu, što pojava bijesne lisice nije, pronalaženje bijesne opasne životinje i njezino sigurno i trajno uklanjanje iz naseljenih područja je posao od za to od grada i županije ovlaštenih poduzeća, firmi kao što su lovna društva, veterinari, uredi za deratizaciju javnih i privatnih prostora i površina i slično {#}!!

Ovo s lopovom je malo prenapregnuto, jer, kada ti lopov dolazi kada si ti doma i kakav je to bijesan lopov, ti najčešće zoveš kada je lopina već jaaaaako daleko sa svojim plijenom {#}

ATJ Lučko
15 godina
Al ako su zvali 112 onda je to njihova krivica(od DUZS)jer u opisu DUZS-a stoji da se mora zvat u slucaju zivotinja.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 23:50 (ivanoile).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice