Hormon rasta

poruka: 97
|
čitano: 118.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hormon rasta

Ljudsko tijelo se razivija do 23 godine te nakon toga prestaje sa rastom.

Sto se tice malog rasta nebi trebao sebi nabijati komplekse.

Jednostavno se pomiri s tim ako si vec dosegao godine razvoja, a u istoriji imas dosta malih ljudi koji su bili "velicine", npr. Napoleon.

Sto se tice cura ako je visina gnjavaza, onda trazi nesto svoje visine, a znamo da su cure vecinom manjeg rasta od muskaraca.

I na kraju krajeva, ima ona stara izreka "pupak na pupak", bez obzira na visinu. Cool

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Momak,ne treba ti to...

Cijeni svoje tijelo,jer to je jedino koje imas.

16 godina
RE: Hormon rasta

postoji nesto z smanjivanje ?? XD ja sam 8 raz 183 cm 60 kg 7cm od pocetka raza sam narastao =)

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

postoji nesto z smanjivanje ?? XD ja sam 8 raz 183 cm 60 kg 7cm od pocetka raza sam narastao =)

isti ko moj frend,lik je visi od pol srednje:D
NIŠTA PAMETNO!
16 godina
Hormon rasta

ja kad sam bio 3 srednji, kraj drugog polugodista bio oko 173, a kad sam kreno u 4 srednji 194

16 godina
neaktivan
legend kaže...

ja kad sam bio 3 srednji, kraj drugog polugodista bio oko 173, a kad sam kreno u 4 srednji 194

Ajd nemoj toliko lagati... to je teoretski nemoguce...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
legend kaže...

haha, da nisi koju brojku profulao?
C'est la vie
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
legend kaže...

haha, da nisi koju brojku profulao?
 lol, ma nije, nego je poceo nosit štikle.... XD
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

imaju one sprave za mučenje kojima su se ljudi rastezali vrijedi probat

16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
legend kaže...

Ajd nemoj toliko lagati... to je teoretski nemoguce...
 Možda je preko ljeta išao negdje na istezanje pa im se pokvarila sprava!Smijeh
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

imaju one sprave za mučenje kojima su se ljudi rastezali vrijedi probat

mislim da si zamjenio...te sprave ti sad nisu za mucenje vec za rastezanje zglobova...istina je da boli u 3 pi*de materine ali je za zdravstveno stanje....tj odvaja zglobove u prirodno stanje    <------  been there done that
Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
16 godina
protjeran
Hormon rasta

Nakon hrpe glupih savjeta evo jos jedan. U maniri ovih sto spominju teveza, napoleona i ostale... Odi uplati loto, i kad dobijes, visina a bogami i "duzina" ce postati nevazni :)

Odi lijecnika poslusaj, potrazi drugo i trece misljenje ako treba. Lako je nekom od 180+ reci kako ti to uopce ne treba, jer jel.. kako tevezu ne treba.

16 godina

Manite se čorava posla.

Hormoni se jedino mogu uzimati uz strogi liječnički nadzor i to samo onoliko koliko end-nešto (tak se zove specijalist za žljezde) odredi da fali organizmu. Bilo je u SADu ludilo hormonskim koktelima gdje ih se moglo nabavit u samoposluzi, pa su imali odjednom problema s tumornim bolestima.

Posljedice hormonskih terapija su još uvijek nisu dokraja istražene. Postoji bojazan, da ukoliko uzimaš bilo kakve hormone, riskiraš oboljenje od neke vrste raka i sl.

Ugl, postoji jedan trik kako prirodno povećati hormon rasta.

Prilikom vježbanja - uzmi serije od nekih 8-10 ponavljanja. Nakon 4-5 serije trebao bi osjećati poveći umor (ukoliko nisi sportaš, jel). Kada tijelo klone, tada mišići "traže" hormon rasta, koji se počinje povećano lučiti.

Hormoni su zajebana stvar i ukoliko ih ne trebate, NE UZIMAJTE ih.

Beside, midgeti uvik poberu najbolje ženske -.-

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

ako hočeš narasti uvijek možeš ići na ovo.to inaće osobe jako niskog rasta idu na tu opciju da bi koliko toliko narasle.mada boli ko vrag i liječenje jako dugo traje

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
17 godina
neaktivan
Hormon rasta

Ajde momak, još nisi izašao iz puberteta, sjećam se jednog tvog posta. Uglavnom, spomenuo si da imaš 14-15 godina. Ja sam s 14 imao 150cm, uvijek bio zadnji u vrsti itd.

Nisam ni sada visok (173cm) pa nemam nikakvih kompleksa, a na tjelesnu spremu se također nemogu požalit.

Gledam frenda, ima 199, 100 kg pa je sav pogrbljen i teško hoda. Stanje njegovih nogu s 50 će biti katastrofa.

Ne kažem da je tako kod svakog visokog, al eto, konkretan primjer.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ajde momak, još nisi izašao iz puberteta, sjećam se jednog tvog posta. Uglavnom, spomenuo si da imaš 14-15 godina. Ja sam s 14 imao 150cm, uvijek bio zadnji u vrsti itd.

Nisam ni sada visok (173cm) pa nemam nikakvih kompleksa, a na tjelesnu spremu se također nemogu požalit.

Gledam frenda, ima 199, 100 kg pa je sav pogrbljen i teško hoda. Stanje njegovih nogu s 50 će biti katastrofa.

FlyBoy daješ krivu predodžbu- nisu svi visoki i teški ljudi pogrbljeni...
Uzet ću sebe za primjer - (190/102) - pa nisam niti pogrbljen niti bilo šta.
Ali ni taj hormon nije dobro uzimat - s njim se lječe bolesti i tako,nije to za davat samom sebi...
http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
Hormon rasta

prva stvar mi ni neznamo tvoju visinu da presudimo dali ti to stvarno treba ili ne... ali opet s druge strane nije ni zdravo biti previsok, evo znam jedan slučaj jedan "mali" ide u šesti razred i već mu hormoni divljaju, ima 190 i 70 kila, užasno je pogrbljen i mora nositi onu plastiku na leđima.

C'est la vie
16 godina
odjavljen
Hormon rasta

Ja samo znam da sam zavrsio sa rastom u 26oj godini. Neki kazu da je 27 apsolutni limit, no, do koje godine ce tko rasti, to je individualno.

I to u zadnje dvije godine sam dobio 20 cm. Jedino mi je cudno sto autor ne navodi svoje godine niti svoju visinu, tako da pretpostavljam da on zeli taj hormon koristiti za 'teretanu'.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Ja samo znam da sam zavrsio sa rastom u 26oj godini. Neki kazu da je 27 apsolutni limit, no, do koje godine ce tko rasti, to je individualno.

I to u zadnje dvije godine sam dobio 20 cm. Jedino mi je cudno sto autor ne navodi svoje godine niti svoju visinu, tako da pretpostavljam da on zeli taj hormon koristiti za 'teretanu'.

visinu nije naveo, a sijećam se da ove godine završava osmi razred znači 14-15 godina
C'est la vie
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

evo ja sam sada visok 180cm a na početku 7. razreda bio sam nekih 170-173cm, a uz to da imam SAMO 53kg, dvije kile manje nego na početku. ta moja težina me fakat zabrinjava. mislim za svoju visinu imam prepremalo kila.

EDIT: btw, nitko nije savršen...

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:22 (Raving Rabbid).
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
 u majke ti pa to je skupo ko qurac, a kaj se tiće doktora to sam i mislio, ali sam prvo htio vidjeti što stvarni ljudi imaju za reći a ne samo što doktori znaju i trestiranja. hvala. btw, otvoren sam za sugestije da li da se idem u tako nešto upuštati, ili ne?
čekaj ti misliš na visinu ili primjena u teretani tu znamo što su hormoni rasta. Ovdje svi o nekoj visini.
Usput ako je ovo drugo, pamet u glavu i ako nisi spreman na disciplinu, pravu prehranu i na jednu ruku rečeno "ubijanje" u teretani zaboravi, zaobiđi hormone rasta.
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

FlyBoy daješ krivu predodžbu- nisu svi visoki i teški ljudi pogrbljeni...
  Koji dio ovog prvog citata (ja napisao, poboltano) nisi razumio.....

Nego da se vratimo na ON TOPIC:

Gle tek si 8 razred, ima još puno vremena da narasteš, znam da bi htio krenut u srednju kao visok i jak, ostaviti dobar dojam na cure itd. al mislim da se ne isplati riskirat zdravlje zbog toga....
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
Hormon rasta

ako je teretana, zaboravi, evo imam čist primjer kako je moj prijatelj u sredjnoj sebi sj...

burege i jetru(pišša krv sada, nekad ni to), počea se bavit teretanom u8 os..

a to mu se dog u 3 sredjne vidiš u te 4.god i manje je sj.eba sebe za cili život,

pa ti sad promisli ako ti je za to....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
FlyBoy kaže...

a ček tko je otvorio temu?
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...
FlyBoy kaže...

a ček tko je otvorio temu?
 Matata je otvorio temu. On-Topic:  Ja sam primao hormon rasta od svoje 5 godine do 13 i mogu ti reći da nije zabavno. I s tim da je meni štitnjača ( hipofiza, tj žlijezda koja luči hormon rasta u čovjeku ) "mrtva" tj ne luči ništa. ja sam sa 5 godina imao tijelo djeteta od 2 godine. i morao sam počet uzimat taj hormon rasta do početka puberteta otprilike a i došao sam do neke normalne visine ( sad imam oko 180 +/- 2 cm ). sve jedno radi "mrtve štitnjače morat ću piti doživotno euthyrox ( ako netko pije još ). Tako da ako nemaš problema sa rastom nego mislis da si malo nizi nemoj se uopće počet petljat s time. ako imaš problema jedino ti doktor moze reći šta kako. A ako je u vezi teretane, ne budi lud jer to nije stvar za igranje pogotovo ne osobi u pubertetu.
Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 0:49 (Joe Cavallo).
16 godina
neaktivan

Evo ovako nemoj uzimati taj hormon rasta nego svaki dan trcanje ne trebas kosarku ako je ne volis ali svaki dan radi cucnjeve i skokove.....pij naravno mlijeka i jedi zitarice ujutro nesquik ili nesto...ja imam 15 godina visok sam 175....raste se do 21 godine tako da..svaki mjesec mjeri visinu pa ako nebude promjene u roku godinu dana onda vec mozes pricati o hormonu rasta meni prijatelj to koristi ja mislim da ti je ona jedna bocica 500 eura 3 puta mozes iskoristiti 3 puta napunis dozu kolko treba...

Fc Barcelona
16 godina
odjavljen
Raving Rabbid kaže...

evo ja sam sada visok 180cm a na početku 7. razreda bio sam nekih 170-173cm, a uz to da imam SAMO 53kg, dvije kile manje nego na početku. ta moja težina me fakat zabrinjava. mislim za svoju visinu imam prepremalo kila.

Definitivno imas premalo kila i to bi minimalno 20tak trebao nakeljiti gore... Vjerojatno imas dobar metabolizam.
Moras povecati unos kalorija (mozda i duplo) uz pojacan unos vitamina i minerala. Nema potrebe da se bacis na 'umjetne' proteine i slicno. Vjeruj iz iskustva, da mi nisu pomogli da dobijem na masi... Bio sam slican tebi.
Uostalom, sto se tice tezine, kada jednom 'krene', onda ju je tesko zaustaviti. Mada bi se trebao potruditi da povecas masu, bar nekako do iznad 60. Tako slabog bi te TBC samo tako pokosio.
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
Raving Rabbid kaže...

Definitivno imas premalo kila i to bi minimalno 20tak trebao nakeljiti gore... Vjerojatno imas dobar metabolizam.
Ja sam imao 55 kg na pocetku 7 raza 173 cm sad sam 8 imam 60 i 183 =)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
big_guy kaže...

A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)

lol... neznas tocno! dobro da nisi napiso između 150-190 ... pa izmjeri se covjece, stanes uz zid stavi knigu na glavu i izmjeris kolko si visok, naravno bos.
 Što, možda je trebao napisat 177,8464562463543747548457646346363573745252515141341 cm da bi ti bio zadovoljan? lol
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Ja imam 13 godina a visok sam 185cm, a prije godinu dana sam bio 15cm niziCool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice