Hehe... Umobolesno! Uzeo sam si truda i procitao temu ispočetka... LoLˇ2 svakih 6sec mi je sok letio po monitoru....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo čovjek tražio ja stavio → ovdje...
P.S. sve što je Kalea napisao u toj temi je za HoS, ali ovdje je izričito tražio, pa eto, baš taj post je tu...
...i ovdje ↓
Evo čovjek tražio ja stavio → ovdje
i ovdje ↓

da, biti naporan do bola...
da, biti naporan do bola...

LOL!
hmm
mislim da je ovaj biser HoS of the year
Zaboravio je ispod posta napisati Kalea, pozdrav - kako to inače običava napraviti
vama je bas gust sprdat i ismijavat kaleu ccc.. :)
vama je bas gust sprdat i ismijavat kaleu ccc.. :)
Ima malo i istine u tom njegovom postu. Previše se ovdje gleda tko i kako piše, kojim tonom, koliko dugačko. Hvala Bogu, pa nam baza ne ograničava duljinu postova, stoga ne vidim razlog da se to limitira.
Istina je da Kalea zna biti malo neugodan, ali isto tako je istina da odrasli ljudi u konverzaciji znaju biti malo međusobno neugodni.
Meni je puno draže vidjeti donekle provokativan Kalein post, nego hrpu debila i mimoza koji se osjećaju uvrijeđeni ako im samo i ukažeš na glupost, a kamoli napišeš da su glupost napisali.
Takvima bih u stvarnosti rekao "Nabijem te na k....! Jesi sad uvrijeđen?" ...
Ima malo i istine u tom njegovom postu. Previše se ovdje gleda tko i kako piše, kojim tonom, koliko dugačko. Hvala Bogu, pa nam baza ne ograničava duljinu postova, stoga ne vidim razlog da se to limitira.
Istina je da Kalea zna biti malo neugodan, ali isto tako je istina da odrasli ljudi u konverzaciji znaju biti malo međusobno neugodni.
Meni je puno draže vidjeti donekle provokativan Kalein post, nego hrpu debila i mimoza koji se osjećaju uvrijeđeni ako im samo i ukažeš na glupost, a kamoli napišeš da su glupost napisali.
Hm,nisam nigdje vidio u naslovu ove teme da piše: TEMA ZA PREPUCAVANJE,
pogotovo ne:Tema za prepucavanje forumaša i moderatora(obostrano).
Ponašate se kao mala djeca. Istina je da nitko nije savršen,niti možemo i moramo biti svi isti.
No,trebalo bi se uvažavati međusobno i pridržavati se pravila foruma(ovo vrijedi za sve,bez iznimke),
i svima bi bilo bolje,a moderatorima i lakše obavljati svoj posao.
Ja jednostavno ne shvačam zašto ova tema još postoji jer ljudi su počeli stavljat ovdje koje kakve gluposti, neko napiše krivo slovo i odma ga stave u halu srama i još nešto zašto ste ipak stavili onaj luxov dugački post u ovu temu pa ovo je tema srama a ne zezancije, to što je on napisao ide u neku temu za smjeh ili sličnu temu.
u zadnje vrijeme ivan_1995 mi nekako ide na živce. stalno daje neke suvišne komentare, dva puta citira isti post samo napiše nešto drugo, citira neki veliki post i onda napiše samo "LOL" ili nešto slično, onda se javi u nekoj temi i kaže da ne zna kako se to radi itd
u zadnje vrijeme ivan_1995 mi nekako ide na živce. stalno daje neke suvišne komentare, dva puta citira isti post samo napiše nešto drugo, citira neki veliki post i onda napiše samo "LOL" ili nešto slično, onda se javi u nekoj temi i kaže da ne zna kako se to radi itd
evo ponovno se vratio bugggger, a ivan_1995 ne shvaća da je to spamer i da samo pravi nered na forumu
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-office-2003/20357.aspx
Evo vam jos jedan za ovu temu! Ali ovo je zalosno!
Kladim se da je lik to napisao samo da bi ispao smijesan i da bi dspjeo ovdje!
Al najbolje je u tome svemu što kad netko napiše takav post ljudi mu idu odgovarati. Nema se šta raspravljati s takvima koji to radi da bi provocirali, treba prijaviti poruku, suzdržati se od komentara i to je to.