Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 851.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Hehe... Umobolesno! Uzeo sam si truda i procitao temu ispočetka... LoLˇ2 svakih 6sec mi je sok letio po monitoru.... Cool

Ojla!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo čovjek tražio ja stavio → ovdje...

P.S. sve što je Kalea napisao u toj temi je za HoS, ali ovdje je izričito tražio, pa eto, baš taj post je tu...

...i ovdje ↓

debilizam debilizam
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 17:28 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
RE: Hall of shame
(s)izgoreo kaže...

Evo čovjek tražio ja stavio → ovdje

i ovdje ↓

Kalea pokušava biti i sarkastičan... na svoj račun!
Smijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
(s)izgoreo kaže...

Evo čovjek tražio ja stavio → ovdje

i ovdje ↓

Kalea pokušava biti i sarkastičan... na svoj račun!
Smijeh
 pa baš mu i ne uspjeva... ali uspjeva mu nešto drugo...Šutim
mama ti je biljna uš
17 godina
neaktivan

da, biti naporan do bola...

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

da, biti naporan do bola...

Ne, nego praviti se gluplji nego što je! Cool
Ojla!
17 godina
Hall of shame
Kalea kaže...
LUXX kaže...
Netocno.
Netocno.
Netocno........
Ko krši pravila dobije karton,
Ko trola dobije karton,
Ko se svađa dobije karton,
Multi account dobije karton,
Ko spama dobije karton,
Ko piše gluposti dobije karton.....

Jesi možda svoje ponašanje prepoznao u ovime navedenom?
Skoro pa sve sam pogodio.

Ponašaj se ko i svaki drugi forumaš i nece bit problema.
Ako nemožeš bit ce kartona i gotovo pa cemo vidjet ko ce prvi popustit
 Prvo, poznajem te jako dobro, pušem ti za vratom a da toga nisi svjestan. Drugo, napravio si veliku grešku na jednom postu. Treće, citirao sam mnoge koji su navedeni ni krivi ni dužni na HoS-u. Odgovori nam molim te na koga je (s)izgoreo mislio kada je u trajni link napisao citiram ''mama ti je biljna uš''? Na čiju mamu je mislio? Tvoju, moju? Stao sam u obranu svih koji su navedeni na tom sramotnom topicu, pa je zato moj citat bio malo podugačak, a i odgovor i moje mišljenje na to je bilo onoliko dugačko koliko sam smatrao da treba reći svima koji se ismijavaju drugima jer su ti drugi nedavno sjeli za kompjuter pa su našli za shodno da svoje probleme pokušaju rješiti na BUG-ovom forumu. Kome je to smiješno? Osim toga, i jedan moderator je stao na moju stranu. A ti ni pet ni šest, nego dva kartona i ban. Ako smetam svojim mišljenjem (pisanjem gluposti kako bi ti rekao), reci to otvoreno da svi pročitaju kad si u poziciji da možeš određivati kad i kome dati kaznu, javno da svi znaju. To bi po prilici išlo ovako:''Kalea je kažnjen jer su mu postovi predugački!''
Jesi kaznio onoga tko je mene usporedio s Hitlerom? Nisi. A pušem ti za vratiom jer si napravio jednu katastrofalnu grešku.
Nisam svoje ponašanje prepoznao ni u jednoj jedinoj rečenici koju si naveo.
''Skoro pa sve sam pogodio''. Da nisi možda ti novi Nostradamus?
Kad bi se ponašao kao svaki drugi forumaš, bilo bi to daleko ispod mog nivoa, čast iznimkama.
Istina boli. Najbolje bi ti bilo da me protjeraš s foruma. Ionako su svi koji nešto znaju otišli na drugi forum. Već ih jako dugo ne viđam ovdje. Ne znam što me drži da i ja ne odem. Možda oni klinci kojima se na HoS-u ismijavate? I svima onima kojima treba pomoć? Ne sviđa ti se ton kojim pišem? Onda ne čitaj moje postove. A ionako se uskoro vidimo. Now, Kalea must go to sleep. Good night Mr. Luxx. Have a nice dream!
 HAHAHAHAHAHHAA

još plačem po podu od smijeha...... koji je to car..... prve dvije-tri rečenice su pre, ali PRE komičnee..
Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
neaktivan
Hall of shame

LOL!

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
Hall of shame
Kalea kaže...
Pravi pc-aši ne nasjedaju na šarene omote. Jedan browser, jedan OS, jedan av, jedan firewall i šlus.

Hitler kaže...
Pravi pc-aši ne nasjedaju na šarene omote. Ein Volk, ein Reich, ein Führer i šlus.

mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 23:51 ((s)izgoreo).
17 godina
Hall of shame

hmm

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Hall of shame
Kalea kaže...
Neka moderatori pročitaju njegov trajni link ''mama ti je biljna uš''. Vrijeđa cijeli forum.

mislim da je ovaj biser HoS of the year Smijeh

mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 23:43 ((s)izgoreo).
17 godina
puma1400 kaže...
Kalea kaže...
LUXX kaže...
Netocno.
Netocno.
Netocno........
Ko krši pravila dobije karton,
Ko trola dobije karton,
Ko se svađa dobije karton,
Multi account dobije karton,
Ko spama dobije karton,
Ko piše gluposti dobije karton.....

Jesi možda svoje ponašanje prepoznao u ovime navedenom?
Skoro pa sve sam pogodio.

Ponašaj se ko i svaki drugi forumaš i nece bit problema.
Ako nemožeš bit ce kartona i gotovo pa cemo vidjet ko ce prvi popustit
 Prvo, poznajem te jako dobro, pušem ti za vratom a da toga nisi svjestan. Drugo, napravio si veliku grešku na jednom postu. Treće, citirao sam mnoge koji su navedeni ni krivi ni dužni na HoS-u. Odgovori nam molim te na koga je (s)izgoreo mislio kada je u trajni link napisao citiram ''mama ti je biljna uš''? Na čiju mamu je mislio? Tvoju, moju? Stao sam u obranu svih koji su navedeni na tom sramotnom topicu, pa je zato moj citat bio malo podugačak, a i odgovor i moje mišljenje na to je bilo onoliko dugačko koliko sam smatrao da treba reći svima koji se ismijavaju drugima jer su ti drugi nedavno sjeli za kompjuter pa su našli za shodno da svoje probleme pokušaju rješiti na BUG-ovom forumu. Kome je to smiješno? Osim toga, i jedan moderator je stao na moju stranu. A ti ni pet ni šest, nego dva kartona i ban. Ako smetam svojim mišljenjem (pisanjem gluposti kako bi ti rekao), reci to otvoreno da svi pročitaju kad si u poziciji da možeš određivati kad i kome dati kaznu, javno da svi znaju. To bi po prilici išlo ovako:''Kalea je kažnjen jer su mu postovi predugački!''
Jesi kaznio onoga tko je mene usporedio s Hitlerom? Nisi. A pušem ti za vratiom jer si napravio jednu katastrofalnu grešku.
Nisam svoje ponašanje prepoznao ni u jednoj jedinoj rečenici koju si naveo.
''Skoro pa sve sam pogodio''. Da nisi možda ti novi Nostradamus?
Kad bi se ponašao kao svaki drugi forumaš, bilo bi to daleko ispod mog nivoa, čast iznimkama.
Istina boli. Najbolje bi ti bilo da me protjeraš s foruma. Ionako su svi koji nešto znaju otišli na drugi forum. Već ih jako dugo ne viđam ovdje. Ne znam što me drži da i ja ne odem. Možda oni klinci kojima se na HoS-u ismijavate? I svima onima kojima treba pomoć? Ne sviđa ti se ton kojim pišem? Onda ne čitaj moje postove. A ionako se uskoro vidimo. Now, Kalea must go to sleep. Good night Mr. Luxx. Have a nice dream!
 HAHAHAHAHAHHAA

još plačem po podu od smijeha...... koji je to car..... prve dvije-tri rečenice su pre, ali PRE komičnee..
 xD ovo je brutalno do bola
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Zaboravio je ispod posta napisati Kalea, pozdrav - kako to inače običava napraviti Namigiva

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
Hall of shame

vama je bas gust sprdat i ismijavat kaleu ccc.. :)

17 godina
nemesis777 kaže...

vama je bas gust sprdat i ismijavat kaleu ccc.. :)

ma netrebamo mu mi za too..

on sam sebe sprda i ismijava...x
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ima malo i istine u tom njegovom postu. Previše se ovdje gleda tko i kako piše, kojim tonom, koliko dugačko. Hvala Bogu, pa nam baza ne ograničava duljinu postova, stoga ne vidim razlog da se to limitira.

Istina je da Kalea zna biti malo neugodan, ali isto tako je istina da odrasli ljudi u konverzaciji znaju biti malo međusobno neugodni.

Meni je puno draže vidjeti donekle provokativan Kalein post, nego hrpu debila i mimoza koji se osjećaju uvrijeđeni ako im samo i ukažeš na glupost, a kamoli napišeš da su glupost napisali.

Takvima bih u stvarnosti rekao "Nabijem te na k....! Jesi sad uvrijeđen?" ...

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
naxeem kaže...

Ima malo i istine u tom njegovom postu. Previše se ovdje gleda tko i kako piše, kojim tonom, koliko dugačko. Hvala Bogu, pa nam baza ne ograničava duljinu postova, stoga ne vidim razlog da se to limitira.

Istina je da Kalea zna biti malo neugodan, ali isto tako je istina da odrasli ljudi u konverzaciji znaju biti malo međusobno neugodni.

Meni je puno draže vidjeti donekle provokativan Kalein post, nego hrpu debila i mimoza koji se osjećaju uvrijeđeni ako im samo i ukažeš na glupost, a kamoli napišeš da su glupost napisali.

vidiš tu se slažem... njegovi postovi su hmm donekle arogantni ali nađe se i ponešto korisno :D
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
Hall of shame

Hm,nisam nigdje vidio u naslovu ove teme da piše: TEMA ZA PREPUCAVANJE,

pogotovo ne:Tema za prepucavanje forumaša i moderatora(obostrano).

Ponašate se kao mala djeca. Istina je da nitko nije savršen,niti možemo i moramo biti svi isti.

No,trebalo bi se uvažavati međusobno i pridržavati se pravila foruma(ovo vrijedi za sve,bez iznimke),

i svima bi bilo bolje,a moderatorima i lakše obavljati svoj posao.

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
17 godina
naxeem kaže...

ja sam ga u HoS stavio zbog prve dvije, tri rečenice.... a ne kao neki drugi, koji samo čekaju da on nešto posta, pa  odma u HoS, a što tekst kaže-nije ni bitno.

da, nažalost ,previše ljudi ne zna prihvatiti kiritku, a opet s druge strance, previše ljudi kritizira zbog... s*anja.. odnosno, bezrazložnoo..
16 godina
Hall of shame

Ja jednostavno ne shvačam zašto ova tema još postoji jer ljudi su počeli stavljat ovdje koje kakve gluposti, neko napiše krivo slovo i odma ga stave u halu srama i još nešto zašto ste ipak stavili onaj luxov dugački post u ovu temu pa ovo je tema srama a ne zezancije, to što je on napisao ide u neku temu za smjeh ili sličnu temu.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo još jednog pametnog!!

No nije ga pamet dugo održala na forumu!hehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 13:49 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Hall of shame

u zadnje vrijeme ivan_1995 mi nekako ide na živce. stalno daje neke suvišne komentare, dva puta citira isti post samo napiše nešto drugo, citira neki veliki post i onda napiše samo "LOL" ili nešto slično, onda se javi u nekoj temi i kaže da ne zna kako se to radi itd

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

u zadnje vrijeme ivan_1995 mi nekako ide na živce. stalno daje neke suvišne komentare, dva puta citira isti post samo napiše nešto drugo, citira neki veliki post i onda napiše samo "LOL" ili nešto slično, onda se javi u nekoj temi i kaže da ne zna kako se to radi itd

Ima 14 godina, nemozes mu previse zamjeriti! Mene takoder zivcira u temi o 64 bit OS, ne zna sto prica a pametuje kao da je doktorirao na tome! ...Ali sto ces takvi smo skoro svi bili sa 14 godina a i imam  brata od toliko godina pa sam se vec navikao! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 21:07 (Luka).
16 godina
neaktivan

evo ponovno se vratio bugggger, a ivan_1995 ne shvaća da je to spamer i da samo pravi nered na forumu

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-office-2003/20357.aspx

17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo vam jos jedan za ovu temu! Ali ovo je zalosno!

Kladim se da je lik to napisao samo da bi ispao smijesan i da bi dspjeo ovdje!

Zalosno a ne smijesno! Zalosno a ne smijesno!
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

ehh. pretekao si me. takve teme treba izbjegavat. samo prijavit poruku i maknut se
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ma vjeruj nije to napisao da bi ispao smješan i dospio ovdje, već je tako jadan da nema pametnijeg posla pa se pridružuje kolekciji ostalih trollova foruma.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Al najbolje je u tome svemu što kad netko napiše takav post ljudi mu idu odgovarati. Nema se šta raspravljati s takvima koji to radi da bi provocirali, treba prijaviti poruku, suzdržati se od komentara i to je to.

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 ehh. pretekao si me. takve teme treba izbjegavat. samo prijavit poruku i maknut se
 Sad si i ti mene pretekao
16 godina
protjeran
Luka kaže...

jbt...nadam se da je ovo prijavljeno...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice