A ludog kineza.... nikad izscrollat ovaj njegov post!!!
Na koliko si mu dao godišnji?

A ludog kineza.... nikad izscrollat ovaj njegov post!!!
Na koliko si mu dao godišnji?
tema hall of shame je POTPUNO izgubila smisao.
već vidim: sad će ju onaj LUXXić () zakopat ovu temu, pa onda opet pokrenut, pa zakopat ....
Kalea strikes again: "plastične (Comodo) žličice", čovjek ima problema sa dekorativnim predmetima za automobile → ovdje...
i/ili ↓ dolje ↓
Ovaj Kalea je neki ultimativni znalac. Kad se sjetim njegovih prodika... Piše lozinke na papir, daj ovo, daj ono. Taj si čovjek misli da je oličenje iskustva i znanja. Radi njeg sam požutio jednom.
Kalea se pravi pametan
Kalea se PRAVI pametan
Ovaj Kalea je neki ultimativni znalac. Kad se sjetim njegovih prodika... Piše lozinke na papir, daj ovo, daj ono. Taj si čovjek misli da je oličenje iskustva i znanja. Radi njeg sam požutio jednom.
Ideš ti meni lagano na odmor pa razmisli o stvarima koje pišeš.
Ma razmisli opcenito kak i ocemu pišeš i kak se ljudima obracaš.
Pošto si stalno takav kakav jesi sad ceš malo odmorit.
Ideš ti meni lagano na odmor pa razmisli o stvarima koje pišeš.
Ma razmisli opcenito kak i ocemu pišeš i kak se ljudima obracaš.
Pošto si stalno takav kakav jesi sad ceš malo odmorit.
nema veze kolko.
Malo se mora smirit.
Postaje prenaporan
istina, istina.
evo, malo on topic..
sve je iz teme:
COD4:Multiplayer problem
a sta je taj x fire i gdje da ga skinem
ja nemam original igru ni cd-key a opet igram cod 4 multiplayer... to možeš ako:
1. Skineš sa interneta xfire, program za igranje igrica najjednostavnije rečeno
2. Skineš sa interneta patcheve za cod4 1.6 i 1.7 i instaliraš ih u datoteku gdje ti je cod4
3. Skineš sa interneta punkbuster, program koji onemogućava server da te izbacuje iz igre, također nakon što ga skineš instaliraš u cod4 datoteku a daljnje upute kako se koristi pišu na stranici s koje skidate punkbuster
4. Zatim uđete u xfire koji ste predhodno skinuli i "ručno" očitate cod4 ako već nije automatski (to možete u opcijama a i pišu vam uputstva na prozoru od xfirea, sa strane)
5. Na xfireu imate alatnu traku gdje piše servers i tamo će pisat cod4 kliknete da vam se očitaju serveri i uđete u igru... i svaki put prije nego što ćete igrati update-ajte punkbuster...
ako nešt nije jasno ili trebate linkove s kojih trebate skinuti ove programe koje sam nabrojio javite mi se na pm- private message
ja tako igram i sve je uredu ali mislim da ima još drugih načina kako se može igrati al ne mogu se sjetit, probajte provjeriti po prijašnjim temama o cod4...
koje je sve gluposti ovaj napisao....
nisam mogo vjeorvatii..
i svi ovi koraci su potrebni da bi čovjek zaigrao cod4 mp....
ah... i ovaj Viper sada vjerovatno misli kako je on faca što zna sve ovo... ah....
iz iste teme..
ovo bi kao nešto trebalo biti smiješno??!??
zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code
sry ljudi neš sam se zaje***
"zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code"
onda mu neko odgovara preko xfire i evo njegovo pitanje:
"zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code"
onda mu neko odgovara preko xfire i evo njegovo pitanje:
A Zašto si mu sakrio nick?
Markobodin pa nek se zna ko je to reko.
U narodu se se kaže "bogato se udao" ili "udao se" u slučaju kada je muškarac oženio neku ženu zbog love i interesa...
U narodu se se kaže "bogato se udao" ili "udao se" u slučaju kada je muškarac oženio neku ženu zbog love i interesa...
A čovjek se zabunio, nije ništa strašno niti smiješno, barem meni....
evo ovo je iz teme pogodi film
kako se momci mogu udavat?!?!
Ako muskarac nakon vjencanja ode zivjeti kod zene i njenih, tad se koristi naziv ''udao se'' (predmet ismijavanja). Ne vjerujem da je to onda zabuna, nit vidim zasto je ovo za HoS.
Svaki forum ima ovu temu pa nema razloga da BUG-ov forum bude iznimka.
SonyEricsson Z550i + 1GB MemoryStick Micro
Svaki forum ima ovu temu pa nema razloga da BUG-ov forum bude iznimka.
SonyEricsson Z550i + 1GB MemoryStick Micro
Tema je ''Koji mobitel posjedujete?'', citat je iz te teme.