Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 851.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Hall of shame
jack_of_blades kaže...
LUXX kaže...
Bellatrix kaže...

A ludog kineza.... nikad izscrollat ovaj njegov post!!!Smijeh

Na koliko si mu dao godišnji?Namigiva

7 dana ja budala. Trebo sam mu stisnut 30 i tražit crni i gotovo.
puma1400 kaže...
LUXX kaže..

nemože.
PM iskljucen Namigiva
znam. :) 

isključi i mob..
možda te nazove kao i onaj "luđak" od prije  dva tjedna..

hehe..
ma da bar hoce.
Odma dogovorim sastanak s njim Nevinašce
 ma nema on signala od kine pado tud.

EDIT: isse kak je dosadna postala ova tema....
92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)
17 godina
neaktivan
Hall of shame

tema hall of shame je POTPUNO izgubila smisao.

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
17 godina
LUXX kaže...
7 dana ja budala. Trebo sam mu stisnut 30 i tražit crni i gotovo.
ma da bar hoce.
Odma dogovorim sastanak s njim Nevinašce
 hehee.. opasan si..
ma dosta je 7 dana..
jack_of_blades kaže...
 ma nema on signala od kine pado tud.
 skrati malo citate, mogo bi završit kao i kinez...

Evo, potpis dovoljno kratak i bez- entera. :)
17 godina
protjeran
Hall of shame

već vidim: sad će ju onaj LUXXić (Smijeh) zakopat ovu temu, pa onda opet pokrenut, pa zakopat ....

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 21:23 (jack_of_blades).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Kalea strikes again: "plastične (Comodo) žličice", čovjek ima problema sa dekorativnim predmetima za automobile → ovdje...

i/ili ↓ dolje ↓

plastične (Comodo) žličice plastične (Comodo) žličice
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 14:08 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Ovaj Kalea je neki ultimativni znalac. Kad se sjetim njegovih prodika... Piše lozinke na papir, daj ovo, daj ono. Taj si čovjek misli da je oličenje iskustva i znanja. Radi njeg sam požutio jednom.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
(s)izgoreo kaže...

Kalea strikes again: "plastične (Comodo) žličice", čovjek ima problema sa dekorativnim predmetima za automobile → ovdje...

i/ili ↓ dolje ↓

e ovo je zakon.
17 godina
neaktivan

Kalea se pravi pametan

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Kalea se PRAVI pametan

ključna riječ!

:)
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ovaj Kalea je neki ultimativni znalac. Kad se sjetim njegovih prodika... Piše lozinke na papir, daj ovo, daj ono. Taj si čovjek misli da je oličenje iskustva i znanja. Radi njeg sam požutio jednom.

Vidiš kako se neznanje uvijek skupo plaća, no ti si prošao jeftino. Kroz povijest ljudskog roda, mnogi su izgubili svoj život da bi došli do neke spoznaje.
 Otvorio si temu, i na kraju nisi izvukao nikakvu poruku, pa sad nalaziš utjehu kao i mnogi samo na HoS-u. Ne znam ko je od vas na ovom postu jadniji. Očito vam treba rame za plakanje. Promjeni svoj ''informatički pogled'', pogledaj kako pametno razmišlja npr. Šime (mislim da je iz Zagreba). Pogledaj teme koje je otvorio. Čitaj. Uh..... mislim da je sve to badava..... baš mi vas je žao. Al, ne marite zbog toga. Samo nastavite. Imate i vi pravo na svoju primitivnu zabavu.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ideš ti meni lagano na odmor pa razmisli o stvarima koje pišeš.

Ma razmisli opcenito kak i ocemu pišeš i kak se ljudima obracaš.

Pošto si stalno takav kakav jesi sad ceš malo odmorit.

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
LUXX kaže...

Ideš ti meni lagano na odmor pa razmisli o stvarima koje pišeš.

Ma razmisli opcenito kak i ocemu pišeš i kak se ljudima obracaš.

Pošto si stalno takav kakav jesi sad ceš malo odmorit.

na koliko si ga dao na godišnji?
osim ako nije kakva tajna..

i, bilo bi u redu da se zahvališ onomu tko ga je prijavio..
hehe.. šalim se ja..
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

nema veze kolko.

Malo se mora smirit.

Postaje prenaporan

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
Hall of shame

istina, istina.

evo, malo on topic..

sve je iz teme:

COD4:Multiplayer problem

to je ta tema_

ghoost kaže...

a sta je taj x fire i gdje da ga skinem

Viper 93 kaže...

ja nemam original igru ni cd-key a opet igram cod 4 multiplayer... to možeš ako:

1. Skineš sa interneta xfire, program za igranje igrica najjednostavnije rečeno

2. Skineš sa interneta patcheve za cod4 1.6 i 1.7 i instaliraš ih u datoteku gdje ti je cod4

3. Skineš sa interneta punkbuster, program koji onemogućava server da te izbacuje iz igre, također nakon što ga skineš instaliraš u cod4 datoteku a daljnje upute kako se koristi pišu na stranici s koje skidate punkbuster

4. Zatim uđete u xfire koji ste predhodno skinuli i "ručno" očitate cod4 ako već nije automatski (to možete u opcijama a i pišu vam uputstva na prozoru od xfirea, sa strane)

5. Na xfireu imate alatnu traku gdje piše servers i tamo će pisat cod4 kliknete da vam se očitaju serveri i uđete u igru... i svaki put prije nego što ćete igrati update-ajte punkbuster...

ako nešt nije jasno ili trebate linkove s kojih trebate skinuti ove programe koje sam nabrojio javite mi se na pm- private message

ja tako igram i sve je uredu ali mislim da ima još drugih načina kako se može igrati al ne mogu se sjetit, probajte provjeriti po prijašnjim temama o cod4...

koje je sve gluposti ovaj napisao....

nisam mogo vjeorvatii..

i svi ovi koraci su potrebni da bi čovjek zaigrao cod4 mp....

ah... i ovaj Viper sada vjerovatno misli kako je on faca što zna sve ovo... ah....

iz iste teme..

ovo bi kao nešto trebalo biti smiješno??!??

dado16 kaže...
ghoost kaže...

zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code

lol....koristi xifre =)

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 19:08 (puma1400).
16 godina
neaktivan
Hall of shame

sry ljudi neš sam se zaje***

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 19:26 (nicash).
17 godina
nicash kaže...

"zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code"

onda mu neko odgovara preko xfire i evo njegovo pitanje:

a neznam koji od njih je zbunjeniji..

ali ipak, još veči kre*ten je onaj Viper 94 koji kaže:

"Skineš sa interneta punkbuster, program koji onemogućava server da te izbacuje iz igre, također nakon što ga skineš instaliraš u cod4 datoteku a daljnje upute kako se koristi pišu na stranici s koje skidate punkbuster"
"Skineš sa interneta xfire, program za igranje igrica najjednostavnije rečeno"

nemam komentara na ovo..
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
17 godina
puma1400 kaže...
nicash kaže...

"zanima me kako bih mogao igrati online a da nije orginal key code"

onda mu neko odgovara preko xfire i evo njegovo pitanje:

a neznam koji od njih je zbunjeniji..

ali ipak, još veči kre*ten je onaj Viper 94 koji kaže:

"Skineš sa interneta punkbuster, program koji onemogućava server da te izbacuje iz igre, također nakon što ga skineš instaliraš u cod4 datoteku a daljnje upute kako se koristi pišu na stranici s koje skidate punkbuster"
"Skineš sa interneta xfire, program za igranje igrica najjednostavnije rečeno"

nemam komentara na ovo..
 hebes pb ako server nema pb... a vecinom crackani serveri nemaju pb tako da ti je svejedno dali ti je instaliran ili ne .. btw pb sprecava citere ali ne u poptunosti da koriste svoje zle nakane.. te da bi ti mogao uopce pristupit igri tj serveru koji koristi pb. a ne ovo sta je gore napisano.. drugo istinito ali zalosno preko xfirea odes samo na balkanse zemlje da ti izlista njihove servere i svaki je skoro crackan.. ali xfire nije rjesenje za cracked igrace.. nego all seing eyes nade se popis servera i igra se na tima serverima...

recimo xfire pronade ipak 99% orignal servera koji nisu na balkanu citaj hrv, srbija, bosna... i slicno..

svi njemacki su skoro i ostali org serveri..
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
16 godina
neaktivan
Hall of shame

evo ovo je iz teme pogodi film

kako se momci mogu udavat?!?!

momak se udaje momak se udaje
16 godina
neaktivan
Hall of shame

A Zašto si mu sakrio nick?

Markobodin pa nek se zna ko je to reko.

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 16:02 (Bellatrix).
17 godina
Hall of shame

U narodu se se kaže "bogato se udao" ili "udao se" u slučaju kada je muškarac oženio neku ženu zbog love i interesa...

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 11:50 (zoka).
16 godina
neaktivan
zoka kaže...

U narodu se se kaže "bogato se udao" ili "udao se" u slučaju kada je muškarac oženio neku ženu zbog love i interesa...

To se zove miraz. Puno poznatiji izraz.
Vrijedi za žene i muškarce.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

A čovjek se zabunio, nije ništa strašno niti smiješno, barem meni....

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka!
17 godina
neaktivan
nicash kaže...

evo ovo je iz teme pogodi film

kako se momci mogu udavat?!?!

Što sve neće u Hall of Shame??? Takva greškica se može svakome dogoditi, a nije uopće smiješna...
Najbolje da se još i pravopisne greške počinju stavljati u HoS... Neodlučan
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
moderator
Hall of shame

Ako muskarac nakon vjencanja ode zivjeti kod zene i njenih, tad se koristi naziv ''udao se'' (predmet ismijavanja). Ne vjerujem da je to onda zabuna, nit vidim zasto je ovo za HoS.

17 godina
moderator
Hall of shame
Jack Sparrow kaže...
BlackDwarf kaže...

Svaki forum ima ovu temu pa nema razloga da BUG-ov forum bude iznimka. Cool

SonyEricsson Z550i + 1GB MemoryStick Micro

Gledaj ti opet ovu temu. Ljudi, pa nemojte više otvarat anketne teme. Ajde, jedna ili dvije takve teme ali sad je ovo stvarno postalo previše. Tu bi inače trebale biti teme o raznim problemima.Sad mi ovakve teme stvarno već idu na riganje, dajte se urazumit. 
 Sorry na 2 poruke za redom, ali ovo se ne odnosi na prijasnje rasprave, vec je novi biser:

Pogledajte lika, registrovan je 10 dana (drugi acc), upada u temu koja je otvorena 11.02.2008 (kad je forum poceo), i napada lika sto otvara takve teme jer ih je previse!?!
Pa kolika je ljudska glupost? Pa jel tesko stvarno ukljuciti mozak pa ne odgovarati na poruku staru preko godinu dana (to su oni sto upadaju u temu gdje ima preko 1000 poruka i bubaju na prvi)? Jos se on pravi pametan i napada covjeka.
Ma ne znam, da se barem mogu davati pleske umjeto kartona, nekima bi jedino to pomoglo (a nekima vjerovatno ni to).
Stvarno ovakve stvari su najbolji pokazatelj ljudske gluposti i zasluzuju da idu u HoS.
A svasta Viče
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 16:52 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Jack Sparrow kaže...
BlackDwarf kaže...

Svaki forum ima ovu temu pa nema razloga da BUG-ov forum bude iznimka. Cool

SonyEricsson Z550i + 1GB MemoryStick Micro

Gledaj ti opet ovu temu. Ljudi, pa nemojte više otvarat anketne teme. Ajde, jedna ili dvije takve teme ali sad je ovo stvarno postalo previše. Tu bi inače trebale biti teme o raznim problemima.Sad mi ovakve teme stvarno već idu na riganje, dajte se urazumit. 
 Sorry na 2 poruke za redom, ali ovo se ne odnosi na prijasnje rasprave, vec je novi biser:

Pogledajte lika, registrovan je 10 dana (drugi acc), upada u temu koja je otvorena 11.02.2008 (kad je forum poceo), i napada lika sto otvara takve teme jer ih je previse!?!
Pa kolika je ljudska glupost? Pa jel tesko stvarno ukljuciti mozak pa ne odgovarati na poruku staru preko godinu dana (to su oni sto upadaju u temu gdje ima preko 1000 poruka i bubaju na prvi)? Jos se on pravi pametan i napada covjeka.
Ma ne znam, da se barem mogu davati pleske umjeto kartona, nekima bi jedino to pomoglo (a nekima vjerovatno ni to).
Stvarno ovakve stvari su najbolji pokazatelj ljudske gluposti i zasluzuju da idu u HoS.
A svasta Viče
 Mogao bi staviti i sliku ili link...
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
moderator

Tema je ''Koji mobitel posjedujete?'', citat je iz te teme.

16 godina
neaktivan
zoka kaže...

točno, u podravini dok se priženiš, odnosno odeš za zeta, u bogatiju obitelj, stariji ljudi vole reć da se momak UDAO... to mogu i za sebe reći...  Smijeh
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
Hall of shame
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 21:29 (jurluk).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 haha.. Halid nam došo malo bio.. heehe.. a odma su ga pendovali Smijeh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice