Glupi Amerikanci zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 4.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Glupi ljudi (Amerikanci)

Evo nesto na sto sam se nasmijao do suza, stvarno ima ljudi na ovom svijetu da je to nesto strasno ^^

Ima jos vide-a, ali slicni su pa ako netko ima neki dobar neka stavi, ne moraju biti amerikanci samo da se malo smijem ljudskoj gluposti i neznanju hehe

This is usually the part where people start screaming
16 godina
protjeran
RE: Glupi ljudi (Amerikanci)
Sylar kaže...

Evo nesto na sto sam se nasmijao do suza, stvarno ima ljudi na ovom svijetu da je to nesto strasno ^^

Ima jos vide-a, ali slicni su pa ako netko ima neki dobar neka stavi, ne moraju biti amerikanci samo da se malo smijem ljudskoj gluposti i neznanju hehe

koje budale pa nas tokar je 2x pametniji od njihovih fakultetlija (nemam nista protiv tokara moze bit vozac(ja))

:D be happy i da treba delat
16 godina
Glupi Amerikanci

Daj LOL crko sam od smijeha ali su i tulavi svi,kaj oni tam u americi rade u skolama? dignu noge na stol i jedu krafne i odmaraju jaja??? pa ljudi nis zivo neznaju.

"What is united kingdom" "???? I dont know" pa ljudi nisu normalni.

17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

Stvarno su glupi. Gledam druge videe za Njemce i Britance, ali tamo su našli tek nekoliko ljudi dok u je u Americi svaki drugi debil.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

Postoje video uratci i sa Englezima i Njemcima...

U principu, dokazuju jedni drugima da se svatko može napraviti glupim, samo je potrebno naći pogodnu žrtvu, ne uzimajući u obzir da bi to moglo biti namješteno.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

https://www.youtube.com/watch?v=7-1sn7o0j8A&feature=related

Ovo ja najbolje

www.hrrap.co.cc provjerite moju web stranicu.
16 godina
Glupi Amerikanci

gleda samo jednu verziju ovog videa, al francuska, korea, iran stavit na australiju, pa j...tragično

EDIT: a ova je još tužnija

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 12:35 (Makić).
17 godina
neaktivan
RE: Glupi Amerikanci
Prođi po bilo kojem našem gradu i biti će isto.

Gledao sam sličan video di su išli po Beogradu i pitali ljude šta je prsni koš. Hah kakvih je odgovora bilo.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

Slažem se s time da se svatko može napraviti glupim, ali Amerikance je najlakše predstaviti kao glupe.

Pa mislim stvarno koga bi sljedeće trebali napasti: Francuska, Italija (WTF!!!!) i svi inda stavljaju zastavicu na Australiju.......

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=WALIARHHLII&feature=related

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!

Ovo je vrhunac gluposti!

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 12:41 (zoran010).
17 godina
Glupi Amerikanci

Trebamo nekog novog kvazi hitlera koji će hodati po cijelom svijetu i tražiti sve glupe ljude, i onda treba napraviti novi "berlinski zid" oko sibira i sve takve poslati da žive tamo samo zato da se ne usporavaju evoluciju ostatka vrste

btw. Žalim Jeffa Foxworthya, tako dobar komičar mora podnositi takvu glupaču Mršti se

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 12:57 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

Amerikanci su zakon i red.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan
Glupi Amerikanci

Mene ne pati ovaj film baš previše. Pa svugdje u svijetu ima glupih ljudi. U Americi možda više, ali dobro. Ono što je veći problem je njihovo petljanje u svačije poslove pod izgovorom kako brinu za svjetski mir a u stvari samo gledaju vlastite interese.

Plus, sjetimo se što su napravili indijancima. Izvršili masakr, strpali ih u rezervate. Pitam se kako ti ljudi mogu živjeti s tim i kako još k tomu mogu biti ponosni na to.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
17 godina
RE: Glupi Amerikanci

Mogu ja dovući Simonu i Antu Gotovac, Mirelu Rupić, Mamića, Lupina, Vlatku Pokos - postavit im 10 pitanja i napravit video Crotaian jet-set is astonishing stupid.

Mislim da je i bilo nedugo neko ispitivanje među studentima i na kraju ispalo da smo glupi ko kokoši. Fora je u tome da oni naprave takav interview na veliki broj ljudi i izvuku najgluplje. Pa pitajte vi vašeg djeda / baku /stariju susjedu koje su vjeroispovjesti Izrealci ili gdje je Colorado.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
RE: Glupi ljudi (Amerikanci)
Sylar kaže...

To je moglo ici pod HUMOR mada i nije toliko smjesno. Tebi je smjesno a sta da tebe netko tako presretne na ulici a ti nemas pojma pa te ismijavaju po novinama?! Vjerojatno bi ih pocastio necim socnim (ne odreskom).

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice