Forum.hr, neprestano na meti hackera !?

poruka: 39
|
čitano: 8.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ispričavam se što sam otvarao novu temu a ima ova. 

Pa što se to događa sa forum.hr ovih dana? Tko uopće održava te stranice i servere? Zašto ne kupe još koji server, očito je da ih nemaju dovoljno kad se tako brzo sruše stranice?

Sinoć nije bio dostupan od cca. 20h do 23:30 a danas od otprilike 17:30h.

503 service unavailable

No server is available to handle this request

14 godina
protjeran

Ima jedna odlična tema za uvoz auta, čak se i jedan šoderaš uključil i dosta pomogel ekipi. Osim toga, ne znam.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan

A čuj, na svim forumima ima s*anja. Ja ne mislim da je forum.hr loš. Tamo se može naći dosta korisnih informacija i ljudi koji znaju o čemu pričaju.

14 godina
odjavljen
Re: Forum.hr, neprestano na meti hackera !?
Josip7g kaže...

A čuj, na svim forumima ima s*anja. Ja ne mislim da je forum.hr loš. Tamo se može naći dosta korisnih informacija i ljudi koji znaju o čemu pričaju.

A i ima budala koji otvaraju teme tipa: "Jeste li ikad pušile ***** (doslovno)", a njih je više.

18 godina
Josip7g kaže...

Ispričavam se što sam otvarao novu temu a ima ova. 

Pa što se to događa sa forum.hr ovih dana? Tko uopće održava te stranice i servere? Zašto ne kupe još koji server, očito je da ih nemaju dovoljno kad se tako brzo sruše stranice?

Sinoć nije bio dostupan od cca. 20h do 23:30 a danas od otprilike 17:30h.

503 service unavailable

No server is available to handle this request

A čuj tu nema ništa čudno,Nevinašce zna se da Forum.hr kao največi hrvatski Forum nema dovoljno brze servere s obzirom na veliki broj korisnika.Za ovo drugo vezano za neke hakere, nisu to nikakvi hakeri nego par ljudi ili nekoliko njih puca sa Loic-om i to je to kaj drugo.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
protjeran

Zato izbjegavaj LJES i slične podforume gde ekipa pati od kronične nejebice i manjka inteligencije. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina

Na podforumu Usamljena srca ima ozbiljnih slučajeva za psihijatriju

13 godina
neaktivan

Volim ove koji se prave da su oni savršeni i olajavaju ljude kojima forum.hr služi kao mjesto online druženja gdje si možda mogu i pomoći govoreći anonimno o svojim problemima.

Ako ti se neke teme ne sviđaju zašto ih posjećujete, neka mi netko odgovori?

EDIT: nisi u stanju odgovoriti? Vidim da te takve teme očito čine nervoznim, pa mi kaži zašto posjećuješ taj pdf?

Nisam otvorio taj topic tamo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 20:35 (lukica123).
18 godina
neaktivan
lukica123 kaže...

EDIT: nisi u stanju odgovoriti? Vidim da te takve teme očito čine nervoznim, pa mi kaži zašto posjećuješ taj pdf?

Možda zato što je usamljeno srce? {#}

No kako god, meni je forum.hr (dok radi) dobar, iako nemam accounta na njemu. Puno kvalitetnih postova vezano za mehaniku i elektroniku sam uspio naći preko googlea na njemu. Kakvo je stanje sa korisnicima, moderatorima i trollovima ne znam, ali da se može naći korisnih informacija, može.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice