Idete, namjeravate kupiti nesto iz ponude ili samo prošetati?
Kakvo je Vase opcenito misljenje o Interliberu?
mislim da nema potrebe za posebnom temom, ova tema nije sad toliko aktivna pa da ne možemo pričati o još nečemu. A interliber je definitivno događaj o kojem valja pričati. Mislim da će biti odlično da ovdje prokomentiramo šta se događa, naravno s naglaskom na fantasy i SF
Da si dok je bilo algoritma i njihovih akcija, mogo kupit iste knjige MNOGO jeftijije.
Ja odem svake god i uzmem si nest zanimljivo sto mi upadne u oko, a nisam planiro kupovat.
je, algoritam je imao odlične akcije, i njihov je "štand" uvijek bio jedan od najposjećenijih na interliberu. Sjećam se kad sam Američke bogove Neila Gaimana uzeo za 50 kn, tvrdi kvalitetan uvez, odličan prijevod, smiješna cijena. Runda pića te danas više košta. Također u vrijeme interlibera su u svim trgovinama imali iste cijene ko na interliberu. To što Algoritma više nema je uvjerljivo najgori udarac za naše hrvatsko nakladništvo, barem što se fantasya tiče, oni su stvarno bili odlični. Da posluju i dalje normalno, uvjeren sam da bi imali od Sandersona i Mistoborn i Stormlight, sve knjige. Ne znam točno zašto su propali, je li bio loš menadžment, ili su namjerno izvlačili novce i ostajali dužni, ili se jednostavno kod nas knjige ne kupuju dovoljno, stvarno ne znam