EPSON SX115 Problem

poruka: 12
|
čitano: 4.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
EPSON SX115 Problem

Imam navedeni printer i imam jedan problem.Naime trebam isprintat 2 lista sve crno bijelo za sutra i to hitno.Printer ima spremnik pun Crne boje,ali ostale boje su prazne.Kako ja mogu printat samo s jednom bojom ako je uopce moguce!HVALA unaprijed.

16 godina
neaktivan
Re: EPSON SX115 Problem

Nije moguće. Pazi i ove prazne, osušit će ti se glava printera.

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
16 godina
blacko kaže...

a oce se osusit ako ih izvadim?

16 godina
neaktivan

Da, trik ti je u tome da kada si jednom kupio taj printer ne smiješ ga ostavljati praznog. Zato i jest tako jeftin.

Probaj preći na zamjenske tinte.

16 godina
blacko kaže...

Da, trik ti je u tome da kada si jednom kupio taj printer ne smiješ ga ostavljati praznog. Zato i jest tako jeftin.

eo citam na netu da ima neka fora kao da odes na Printing Preferences i tamo odes Advanced i onda odaberes Black Ink Only..E ja to napravim al nigdje nema black ink only...Jbt a hitno mi treba to za sutra

15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...
blacko kaže...

bez obzira dali one bile unutra ili ne u mlaznicama je ostalo barem malo boje...a kad se ona osuši možeš ga baciti u smeče...kupi zamjensku cijena im je oko 20-ak kuna

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
ilija2010lukic kaže...
ray_OGF kaže...
blacko kaže...

bez obzira dali one bile unutra ili ne u mlaznicama je ostalo barem malo boje...a kad se ona osuši možeš ga baciti u smeče...kupi zamjensku cijena im je oko 20-ak kuna

a kupit cu sutra il preksutra al da mi je sad ovo nekako napravit...Aj ako neko nest skonta nek se javi brzo...Hvala unaprijed

15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...
blacko kaže...

eo citam na netu da ima neka fora kao da odes na Printing Preferences i tamo odes Advanced i onda odaberes Black Ink Only..E ja to napravim al nigdje nema black ink only...Jbt a hitno mi treba to za sutra

to nije slučaj sa epsonom..neki drugi možda da ali epson sigurno ne

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
ilija2010lukic kaže...
ray_OGF kaže...
blacko kaže...

to nije slučaj sa epsonom..neki drugi možda da ali epson sigurno ne

eo da je slucaj sa istim printerom i istim problemom:LINK

16 godina
protjeran

Kod Epsona kad nema boje, ne možeš printati...

Kupi MaxNavia zamjenske boje, 3x veći kapacitet od originala,

a 3-4x jeftinije...

I čipovi rade savršeno...

I da, sa fiksnom glavom moraš printati u svim bojama bar jednom tjedno, inače glava pa-pa...

Uvjek imaj set rezernih boji...

Ako si htio bolji printer sa boljom fleksibilnošću, te brzinu i kvalitetu ispisa, trebao si kupiti Canon IP3600.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

"Black ink only" ti je opcija za uštedu ostalih boja u printeru, odnosno ne koriste se druge pri printanju, ali one i dalje moraju biti prisutne i neistrošene. Nema veze s radom i neradom printera bez ostalih.

Napomena, ako kupiš tri zamjenske tinte pa ti ne bude htjelo raditi to ti je vjerojatno jer trebaš i četvrtu (crnu) koju već imaš kupiti kines.. ovaj zamjensku, neki epsoni neće rade u kombinaciji oriđiđi/zamjenske.

14 godina
neaktivan
EPSON SX115 Problem

Imam i ja ovaj printer, radi uglavnom ok (kolko para tolko muzike)...

jedini veći propust su driveri za linux. koliko čitam na netu nitko ga nije uspio nagovoriti da normalno i printa i skenira, masu ljudi je pisalo o tome ali nitko nema konkretno rješenje...Meni u kubuntu 10.10 neće skenirati, pa ako netko ima rješenje za to, bilo bi lijepo da podijeli s ostatkom čovječanstva!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice