Ebay.it

poruka: 9
|
čitano: 3.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ebay.it

Ja bih htio kupiti nešto preko talijanksog ebay-a i to košta 120 eura.zanima me kolika bi došla poštarina i carina

17 godina
RE: Ebay.it

Na samoj stranici tog proizvoda na ebayu imaš podatke o poštarini, ideš pod države i ako ima hrvatske, izabareš ju i pisati će ti koliko košta poštarina. Plus na tu cifru dodaj 33% (carina + porez) i dobiti ćeš koliko će te izaći ukupno proizvod.

Znači (120EUR + POŠTARINA) * 33% = ukupno 

Namigiva

Eto, nadam se da sam ti pomogao.

17 godina
neaktivan
frezer kaže...

Ja bih htio kupiti nešto preko talijanksog ebay-a i to košta 120 eura.zanima me kolika bi došla poštarina i carina

za poštarinu pitaj prodavača, a kod nas ćeš morati platiti pdv (22%) i određenu carinu ovisno o tome što kupuješ

16 godina
neaktivan
Ebay.it

Ako carine onda je carina 20% s tim da carina ide i na poštarinu, onda na sve to (paket+carina) ide 22%pdv

Ili paket pošalju na špediciju, onda se plača 20% carina i 183kn špedicije/JCD za pošiljku ispod 3000kn (to je umjesto PDV-a)

I onda još 50kn za podizanje paketa.

http://www.hwbot.org/signature/u11011.png
16 godina
neaktivan
Ebay.it

Postoji mogućnost i da ti carina to ne provjeri, pa dobiješ bez da platiš carinu. A za poštarinu sve ti piše na stranici. Ides na Payment and Shiping te tamo uneses svoju drzavu.

16 godina
neaktivan

A kako da carina to ne provjeri

16 godina
neaktivan
Ebay.it

Pa ono možeš se dogovoriti sa ovim koji ti šalje da lupi gore na paket Gift znak, pa carina nekada ne otvara. Ali ako piše gift i otvori ti, a unutra račun onda ćeš morati platiti carinu.

16 godina
neaktivan

Joj,tek sada vidim da se proizvod šalje samo za Italiju a ne za Hrvatsku,šta da radim

17 godina
neaktivan
Prvo: Smjesti temu u odgovarajući podforum.

Dugo: Kontaktiraj prodavača, možda bi ti bio voljan poslati to u Hrvatsku. Ako ne, pronađi isti takav artikl negdje drugdje.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice