Doktor online

poruka: 13
|
čitano: 9.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Doktor online

Imam pitanje:

postoji li na netu online doktor s kojim mozes komunicirat preko e maila ili chata.. to mi je prijeko potrebno, majka mi ima ozbiljan problem s ledjima vec 5 godina i izgubila je nadu u doktore i oporavak te moram nekako doci na ideju sta raditi.. ?!

15 godina
neaktivan
Doktor online

Probaj najprije ovdje pogledati, sumnjam da ces bas naci doktora za razgovor

15 godina
neaktivan
Re: Doktor online

Odi na stranice medicinskog fakulteta i potraži mail adresu nekog liječnika. Predstavi se i NAGLASI da samo tražiš savjet te pošalji detaljne podatke. Vjerujem da će se naći netko tko će ti odgovoriti.

11 godina
neaktivan
Doktor online

Sve je pocelo ovako... Na vjezbama na fakultetu, u laboratoriji (prije 2 godine) osjetila sam da kada dugo stojim hvata me neki neprijatan osjecaj dok dugo stojim... Poslije pola godine, imali smo vjezbe u bolnici (bila je zima i ukljuceno grijanje) gdje su lezale 3 pacijentice i nakon dugo stojanja postalo mi je ''zlo''. Prvo je poceo pritisak u glavi, oci kao da ce mi ispasti, zatim hladan znoj, noge malaksale, srce pocelo jako da lupa, pritisak kao da je opao i pocelo mi se crniti pred ocima. Sjela sam i unormalila sam se. Na iducim vjezbama u bolnici bili smo u drugoj sobi gdje je lezao jedan pacijent i poceli su isti simptomi kao sto sam vec navela i samo sam se srusila u nesvijest. I sada svaki put kada imam vjezbe desava mi se isto, samo sto nisam nikako poslije pala u nesvijet. To isto mi se desava kada sam u banci i dugo stojim, a nema vazduha. Takodje, jednom mi se desilo dok sam sjedila u citaonici i ucila da mi se sve ovo desava, ali to je jedini put bilo da mi se desilo dok sam sjedila i poslije nikako nije. I kada sam u nekom supermarketu isto mi se desava. Da li je to napad panike ili sta? Krvna slika mi je bila dobra, kad sam zadnji put provjeravala krv. Ovo me uzasno nervira, ne mogu normalno da funkcionisem na vjezbama, jer samo razmisljam o tome.

12 godina
neaktivan
Doktor online

Panični napad,nekomu su blaži,nekomu su ''teži'' simptomi,mislim da je nesvjestica dosta težak problem,meni kad naleti,samo mi srce počne brzo lupat i imam osjećaj kao da ću se onesvijestit,no jednostavno sjednem i ignoriram to,prođe za nekoliko minuta...odi kod psihologa i sl. ili psihijatra

fra Krsto Narkoman
13 godina
Keli39 kaže...

Sve je pocelo ovako... Na vjezbama na fakultetu, u laboratoriji (prije 2 godine) osjetila sam da kada dugo stojim hvata me neki neprijatan osjecaj dok dugo stojim... Poslije pola godine, imali smo vjezbe u bolnici (bila je zima i ukljuceno grijanje) gdje su lezale 3 pacijentice i nakon dugo stojanja postalo mi je ''zlo''. Prvo je poceo pritisak u glavi, oci kao da ce mi ispasti, zatim hladan znoj, noge malaksale, srce pocelo jako da lupa, pritisak kao da je opao i pocelo mi se crniti pred ocima. Sjela sam i unormalila sam se. Na iducim vjezbama u bolnici bili smo u drugoj sobi gdje je lezao jedan pacijent i poceli su isti simptomi kao sto sam vec navela i samo sam se srusila u nesvijest. I sada svaki put kada imam vjezbe desava mi se isto, samo sto nisam nikako poslije pala u nesvijet. To isto mi se desava kada sam u banci i dugo stojim, a nema vazduha. Takodje, jednom mi se desilo dok sam sjedila u citaonici i ucila da mi se sve ovo desava, ali to je jedini put bilo da mi se desilo dok sam sjedila i poslije nikako nije. I kada sam u nekom supermarketu isto mi se desava. Da li je to napad panike ili sta? Krvna slika mi je bila dobra, kad sam zadnji put provjeravala krv. Ovo me uzasno nervira, ne mogu normalno da funkcionisem na vjezbama, jer samo razmisljam o tome.

Tlak ? Poremecaj unutarnjeg uha ? Ne igra tu veliku ulogu krvna slika... EKG i EEG bi mogli dati sliku sta je to tocno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Dječji urolog, privatni u Zagrebu

Da ne otvaram novu temu, trebam preporuku dobrog dječjeg urologa (privatna ordinacija) u Zagrebu,

da mu mogu poslati svog sina (16 g.) na pregled.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Re: Dječji urolog, privatni u Zagrebu
Matozan kaže...

Da ne otvaram novu temu, trebam preporuku dobrog dječjeg urologa (privatna ordinacija) u Zagrebu,

Poliklinika Helena?

Iako ne znam spada li on više po godinama na pedijatriju.

12 godina
neaktivan
Re: Dječji urolog, privatni u Zagrebu
Matozan kaže...

Možeš ga odvesti bilo kojem privatom urologu ne treba ti dječji . Djeca starija od 15god više ne spadaju pod pedijatriju. 

Imaš dobrog urologa u Urinama, dr Neven Kapun, dobili nagrade za izvrsnost. Ili možeš u Urološku polikliniku Urocentar na Heinzlovoj(ne znam točnu adresu).

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
8 godina
neaktivan
Poštovani, zbog upale grla, mladi ljecnik opce prakse dao mi je Hiramicin100mg da prvi dan popijem dvi kapsule odjednom a sljedece dane tj svaka 24 po jednu.. u apoteci su mi rekli da nije preporucljivo popiti 2 odjenom vec svaki u razmaku od 12 h ,. Savijet?
11 godina
neaktivan

Vjerojatno je i doktor mislio jednu svakih 12h to je 2 dnevno... Kako god bolje nazovi lijecnika/apotekara i objasni što ti je receno bolje nego da pitaš nas na forumu

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
Doktor online

Uvijek slušati doktora, osobito mladog, u redu je popiti dvije kapsule za prvu dozu, a onda sljedeće svako 12 sati po jednu.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
12 godina
neaktivan
Maja1234 kaže...
Poštovani, zbog upale grla, mladi ljecnik opce prakse dao mi je Hiramicin100mg da prvi dan popijem dvi kapsule odjednom a sljedece dane tj svaka 24 po jednu.. u apoteci su mi rekli da nije preporucljivo popiti 2 odjenom vec svaki u razmaku od 12 h ,. Savijet?

A apoteci ti pričaju u najmanju ruku gluposti(da ne kažem pizdarije).

Hiramicin je najobičniji doksiciklin samo generički lijek koji se koristi kod infekcija i dozira se tako da se pije udarna doza od 200mg a kasnije ide 100mg dnevno. Eventualno kod teških bolesnika ide 100mg u prvih 12 sati. Tak da slobodno uzmi npr u 18:00 dvije kapsule a onda kasnije svakih 24h po jednu tabletu.

Uostalom treba čitati papirić koji dobiješ uz lijekove jer i tamo ti sigurno kao i kod svih doksiciklina piše da je početna doza 200mg.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice