Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.361.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
war3_tft kaže...
Samo si potvrdio moju tvrdnju ;)

Drz se ti trolanja to ti kolko tolko ide.

I dalje imam bolju karticu

14 godina
XXX kaže...

Kaj ti si na više od 60 hz-a? Nije valjda na prestižmnom TN-u ispranih boja i vezan za stolicu

Moj ima motor molim ljepo koji fino prati pokrete dinje. Ne sjedim na stolcu to je za papke ja sam na kauču.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 20:49 (mislioc).
18 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Ja svoj pokušavam prodati na pcekspertu ali nitko ni da pita da spustim cijenu...ha ha nisam se ni nadao prodati čim ljudi vide TN. Hebo me jeftini freesync a evo sad IPS 34" 21:9 za 2000 kn, za prste polizati makar samo služio za ukras.

14 godina
protjeran
Pa dobro to je cinjenica, ne osporavam ja to kao ti da je g4560 dobar za gaming.

Ja sam postavio konkretno pitanje posto taj dio price nisam bas proucavao, valjda ce netko znat odgovoriti, znam da netko tvog kalibra sigurno nece tj ne zna. :smajlek koji pije kavu i sa prezirom gleda na hw gurue:
14 godina
protjeran
lav1000 kaže...
Stjepanj kaže...

Je u battlefieldu na zraku ti je drzala 2ghz?

Eno ko papagaj se ponavljam sa tim clipom iz bf1... onaj gdje ga przim na 200fps sa 8600k... dobro tamo je medium pa grafa zna ostati bez full loada pa su temp 61-62C i takt 2012.

Na ultra su temp bile 68-69 je padala na 2000mhz i tako sam uglavnom igrao. Krize i ostale gluparije bi je digle iznad 70 pa bi palo na 1987mhz...a to ostalo sam igrao mozda 5 sati a bf jedno 500 sati 

evo taj tvoj yebeni video, koliko vidim tu su ti fanovi na 100% da ti drzi prek 2ghz

jos imas vodu u kucistu...

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
XXX kaže...

Ja svoj pokušavam prodati na pcekspertu ali nitko ni da pita da spustim cijenu...ha ha nisam se ni nadao prodati čim ljudi vide TN. Hebo me jeftini freesync a evo sad IPS 34" 21:9 za 2000 kn, za prste polizati makar samo služio za ukras.

Imo sam onaj lg34uc79g "144hz" prodo sam ga nakon 2 mjeseca. Moj dojam 32 incha 2560x1440 16:9 je prava stvar. Taj ti je 2560x1080 neznam meni je to  loše. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 20:57 (mislioc).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Pa dobro to je cinjenica, ne osporavam ja to kao ti da je g4560 dobar za gaming.

Ja sam postavio konkretno pitanje posto taj dio price nisam bas proucavao, valjda ce netko znat odgovoriti, znam da netko tvog kalibra sigurno nece tj ne zna. :smajlek koji pije kavu i sa prezirom gleda na hw gurue:

Proči ti to samo, pa si odgovori

18 godina
odjavljen
mislioc kaže...
XXX kaže...

Imo sam onaj lg34uc79g "144hz" prodo sam ga nakon 2 mjeseca. Moj dojam 32 incha 2560x1440 16:9 je prava stvar. Taj ti je 2560x1080 neznam meni je to strašno loše. 

imao 27" 1080p i meni je to super. Zamjenio za ovaj jer me zanimao freesync ali sad me uz fastsync zaboli za njega. Ovaj 34" je ko prošireni 27" 1080p, taman za igre za stolom uz gamepad naslonjen na stolac. Brijem da me samo 21:9 može vratiti u stolac povremeno, sve drugo mi je meh. ali niš od togak se ne riješim trenutnog govanca jer nije toliko govno da stoji na tavanu, a trenutno ga baš nitko iz okoline ne treba. Svima je dosta mob, tablet ili max maxeva laptop. Nitko živ više ne koristi PC od obitelji, poznanika, kolega i sl. Samo mobiteli, konzole i laptopi.

14 godina
protjeran
Ak bude trebalo proucit cu. Danas je potrebno imati znanja sa svih strana kako bi se mogli boriti za dobrobit foruma, jer kolicina dezinformatora i hw gurua je postala kriticna. :tuznoaliistinito:
12 godina
XXX kaže...
mislioc kaže...
XXX kaže...

Imo sam onaj lg34uc79g "144hz" prodo sam ga nakon 2 mjeseca. Moj dojam 32 incha 2560x1440 16:9 je prava stvar. Taj ti je 2560x1080 neznam meni je to strašno loše. 

imao 27" 1080p i meni je to super. Zamjenio za ovaj jer me zanimao freesync ali sad me uz fastsync zaboli za njega. Ovaj 34" je ko prošireni 27" 1080p, taman za igre za stolom uz gamepad naslonjen na stolac. Brijem da me samo 21:9 može vratiti u stolac povremeno, sve drugo mi je meh. ali niš od togak se ne riješim trenutnog govanca jer nije toliko govno da stoji na tavanu, a trenutno ga baš nitko iz okoline ne treba. Svima je dosta mob, tablet ili max maxeva laptop. Nitko živ više ne koristi PC od obitelji, poznanika, kolega i sl. Samo mobiteli, konzole i laptopi.

Ovo je brutalna istina, tako je i u mom okruzenju.

14 godina
gil kaže...
XXX kaže...
 Nitko živ više ne koristi PC od obitelji, poznanika, kolega i sl. Samo mobiteli, konzole i laptopi.

Ovo je brutalna istina, tako je i u mom okruzenju.

A jbg kad je srednja klasa kartica tipa 1060 rx 580 bila po 3000kn a jedan plejstejšn 3500kn. Tako da me ne čudi šta ljudi sve više idu na konzole. 

Danas složi komp od nekih pristojnih komponenti u 1000eura si od šale dobro malo tu ram kumuje sa cijenom ali opet. Imam telku samsung ks 7500 VA a gledam u TN. Umjesto do prodam to sve i opletem na telki i u qurac.

Ovaj novi Sony uzimam komp prodajem i tolko od mene o pc gamingu. Nema više mlatarenja mišem po stolu uzmem joystick i ožeži.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 22:04 (mislioc).
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

evo taj tvoj yebeni video, koliko vidim tu su ti fanovi na 100% da ti drzi prek 2ghz

jos imas vodu u kucistu...

lp

neinformiran si Stipica, nema tu nikakve vode, to je u zalmanu z3 i mugen maxom na procesoru....da ventilatori su na 100%, na vrtoglavih 1500rpm, a inače po stock profilu su bili na 85%, nekih 1300 rpm, drastična razlika da ga ubiješ 

komentar:
BoomCHAKADAH
Literally the only video on youtube with coffee lake i5s on low-med settings. WTF are these other YouTubers doing with ultra settings? This is how to test a CPU, Thank you very much.
zaključak, bugovi entuzijasti iz Team Blue su nadaleko poznati i njihov rad cijenjen  
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 21:19 (lav1000).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Ak bude trebalo proucit cu. Danas je potrebno imati znanja sa svih strana kako bi se mogli boriti za dobrobit foruma, jer kolicina dezinformatora i hw gurua je postala kriticna. :tuznoaliistinito:

Pručavaš?

14 godina
14 godina
protjeran
XXX kaže...

Pručavaš?

Prouci ti malo fastsync koji hvalis, evo ti malo literature.

Za pocetak fast sync daje najveci input lag od svih fps limitera kao sto su v-sync, driver fps limiter, 3rd party program fps limiter (riva tuner koji dode sa afterburnerom), te adaptive syncova tj g-sync/freesync. Dodajmo k tome da se javlja stutter ako ti fps padne ispod refresh rejta monitora "Unlike double buffer V-SYNC, however, Fast Sync won’t lock the framerate to half the maximum refresh rate if it falls below it, but like double buffer V-SYNC, Fast Sync will periodically repeat frames if the FPS is limited below the refresh rate, causing stutter. As such, an FPS limit below the refresh rate should be avoided when possible, and Fast Sync is best used when the framerate can exceed the refresh rate by at least 2x, 3x, or ideally, 5x times.", sto je kod tebe svakodnevnica sa privjeskom.

Kad sve skupa zbrojimo imput lag ti daje fastsync, input lag ti daje TV, stutter ti daje privjesak koji je zakucan na 100% i stutter ti daje fastsync kad ti fps padne ispod 60 fps. To sta ti radis sam sebi nije humano.  

14 godina
war3_tft kaže...

Prouci ti malo fastsync koji hvalis, evo ti malo literature.

Za pocetak fast sync daje najveci input lag od svih fps limitera kao sto su v-sync, driver fps limiter, 3rd party program fps limiter (riva tuner koji dode sa afterburnerom), te adaptive syncova tj g-sync/freesync. Dodajmo k tome da se javlja stutter ako ti fps padne ispod refresh rejta monitora "Unlike double buffer V-SYNC, however, Fast Sync won’t lock the framerate to half the maximum refresh rate if it falls below it, but like double buffer V-SYNC, Fast Sync will periodically repeat frames if the FPS is limited below the refresh rate, causing stutter. As such, an FPS limit below the refresh rate should be avoided when possible, and Fast Sync is best used when the framerate can exceed the refresh rate by at least 2x, 3x, or ideally, 5x times.", sto je kod tebe svakodnevnica sa privjeskom.

Kad sve skupa zbrojimo imput lag ti daje fastsync, input lag ti daje TV, stutter ti daje privjesak koji je zakucan na 100% i stutter ti daje fastsync kad ti fps padne ispod 60 fps. To sta ti radis sam sebi nije humano.  

Da zbilja ovo kad se zbroji postotak za dobit epilepsiju 98.4%. Pa to su nemogući uvjeti za igru. Pa kabelska tv je u smislu kašnjenja signala 240hz TN za ovo.

Jbt neki plačaju račune na odgodu ali ti se igraš na odgodu.Kod tebe slika na kompu dolazi u mjesečnim ratama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 21:45 (mislioc).
16 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

Hahaha, naravno da je ko i sve druge, foundersica je doduse najbolja jer za nju postoji daleko najveca ponuda blokova.

A ako cemo pricat o ljubavi prema hardwareu, dovoljno je pogledat kako izgleda moj komp a kako tvoj socijalni slucaj od kompa 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
/

Ne trebam proučavati jer za razliku od tebe isprobao sam oboje i koristim to svakodnevno, dok ti samo pručavaj

9 godina
protjeran
mislioc 

Da zbilja ovo kad se zbroji postotak za dobit epilepsiju 98.4%. Pa to su nemogući uvjeti za igru. Pa kabelska tv je u smislu kašnjenja signala 240hz TN za ovo.

Jbt neki plačaju račune na odgodu ali ti se igraš na odgodu.Kod tebe slika na kompu dolazi u mjesečnim ratama.

plačem

Kod dede se jos vrti partija wota kad nije bilo svedskih tenkova, negdje proljece 2016.

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Ne trebam proučavati jer za razliku od tebe isprobao sam oboje i koristim to svakodnevno, dok ti samo pručavaj

Samo se ti tjesi, tu postoje dvije opcije, il muljas il stvarno ne vidis taj horor u koji svaki dan gledas. 

Deda dobio si jedan masni sah mat, tu ne pomaze niti tvoje profesionalno izvlacenje i mijenjanje teme. 

mislioc kaže...

Suze mi jos uvijek idu , i ne, ne muljam kao sto deda mulja. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 22:03 (war3_tft).
16 godina
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

evo stipica 14 minuta pa uzivaj 

AMD AntiBoy
16 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...

poceli smo sa ko vise zaradjuje? Pa sasvim sigurno zaradjujes vise od mene, ja ne zaradjujem, ja samo trosim...

9 godina
protjeran

Deda odjavljen, mislioc svaka ti dala 

14 godina

Deda je baš pravi zajebant s kojim je baš gušt pospikat.

9 godina
protjeran
ansha kaže...
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...

poceli smo sa ko vise zaradjuje? Pa sasvim sigurno zaradjujes vise od mene, ja ne zaradjujem, ja samo trosim...

podsjeca ne nekog koga kao ne moze smisliti 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
/

Ha ha baš si me sjebo, evo gasim fastsync odma

18 godina
odjavljen

Ha ha njubeki sam vi pručavajte i dalje

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Eto vidis kako si kolege mogu medusobno pomoci kad hoce, a di je hvala? 

14 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

evo stipica 14 minuta pa uzivaj 

u cemu da uzivam, bokte grafa ti je u teskom bottlenecku, nemre se niti ugrijati a fanovi na 60+%...saljem poruku moderatoru Miri da locka temu, sve od reda lazovilp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Eto vidis kako si kolege mogu medusobno pomoci kad hoce, a di je hvala? 

Kad kupiš tak dobru karticu javi se

boosta prek 2000 mhza a koštala niš

a tek tiha i hladna...i besplatni fastsync, njam

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 22:23 (XXX).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice