Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.361.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
XXX kaže...

ja želim ovaj dokaz, tri sata snimljenog gameplaya u komadu u krizi 3 na max postavkama u DX 12 modu, pri sobnoj temperaturi od 24 stupnja, sa tvorničkim postavkam grafe.

Ajmo nek netko to snimi pa da pogledamo na koliko boosta nakon dva sata igranja bez pauze. Najviše me zanima boost između 2. i 3. sata. Nek taj video nabaci na jubito pa da gledamo svi skupa. Vent nesmije biti prek 1300 rpma a u kompu barem kava na 5.0.

Koje ti gluparije pises.

Prvo, kakvih crnih 2-3h kad se max temperature postignu nakon 10-ak minuta? Drugo, prvo govoris stock kartica, a onda govoris 1300rpm?!?! Malo pameti molit cu...

18 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Još čekam video

14 godina

Koji je max stabilni clock ansha na kojoj voltaži?

9 godina
protjeran
XXX kaže...

ja želim ovaj dokaz, tri sata snimljenog gameplaya u komadu u krizi 3 na max postavkama u DX 12 modu, pri sobnoj temperaturi od 24 stupnja, sa tvorničkim postavkam grafe.

Ajmo nek netko to snimi pa da pogledamo na koliko boosta nakon dva sata igranja bez pauze. Najviše me zanima boost između 2. i 3. sata. Nek taj video nabaci na jubito pa da gledamo svi skupa. Vent nesmije biti prek 1300 rpma a u kompu barem kava na 5.0.

1060 G1 bi garantirano ostala na oko 1900Mhz, nebi ona otišla puno preko 70°C, što je opet 100Mhz na taj vaš famozni boost od 1809mhz koliko je njoj tvornički deklariran....uostalom tako GPU boost 3.0 radi to je normala da će srušiti par binova što su veće temp, ali i dalje ostaje debelo iznad tvornički deklariranog boosta

trebao si reći da  odigramo 3 sata crysis3 sa ugašenim fanovima pa da upalimo furmark i snimamo, e onda bi nas u zamku uhvatio 

16 godina
protjeran
lav1000 kaže...
ansha kaže...
Stjepanj kaže...
Niti jedna ne drzi prek 2ghz to su gluposti, mozda tamo na vodi...lp

I dalje ces lagat ovaj napaceni forum? Oces da jos jedan moderator ode? 

deda daj nabrzinu osvrt tko ovdje priča gluparije za pascal boost clock...

Nema tu puno filozofije, svaka tvornicki malo bolje clockana boosta na stocku preko 2ghz, neke ce s vremenom past zanemarivo ispod 2ghz a one s najboljim hladjenjem ce ostat sitno iznad granice od 2ghz...

18 godina
odjavljen

Video!

18 godina
odjavljen

Kaj vam je problem igrati krizu tri sata!? I tak sam to igrate kad god promjenite karticu ili drivere

9 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...
ansha kaže...
Stjepanj kaže...
Niti jedna ne drzi prek 2ghz to su gluposti, mozda tamo na vodi...lp

I dalje ces lagat ovaj napaceni forum? Oces da jos jedan moderator ode? 

deda daj nabrzinu osvrt tko ovdje priča gluparije za pascal boost clock...

Nema tu puno filozofije, svaka tvornicki malo bolje clockana boosta na stocku preko 2ghz, neke ce s vremenom past zanemarivo ispod 2ghz a one s najboljim hladjenjem ce ostat sitno iznad granice od 2ghz...

dobro sve ja to znam, i osobno probao, ti i ja smo jedni od rijetkih ovdje koji su benchali 1080 ili jače pascale iznad 2100Mhz 

nego ovo GPU boost 3.0 jel sam ja to izmislio ili to stvarno radi kako piše po internetima, neki ovdje šire teorije o 1800Mhz max boost klokovima koji su jednaki tvornički deklariranim taktovima i sl. 

16 godina
protjeran

Pa ljudi koji samoujereno pisu o stvarima koje nisu vidjeli i o kojima nemaju pojma su d****i, to je tako jasno. 

Evo ispod slikica finiksice, kad dodje do 70°C padne na tocno 2ghz, a ima hladnijih kartica kao aorusice...

9 godina
protjeran
XXX kaže...

Video!

dobit ćeš video kad dobijemo dugo čekani BF1 clip na ryzen platformi.... ja imam već par sati materijala ovuda, svoju kvotu sam ispucao 

Mislioc će mi dati karticu na tih 3-4sata i ja snimam krizu3 i onda za desert dobiješ i furmark ali sa mojim postavkama koje neće throttlati takt 

14 godina
protjeran
Izgleda da su vase kartice u rangu Lightninga kojoj je avg core clock na open bench table-u 2020mhz..niti jedna nece preci 2ghz u zatvorenom air kucistu nakon 10min gejmanja..svi ste lazovi od reda😎lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

ali sa mojim postavkama koje neće throttlati takt 

To nema veze sa prvotnom raspravom i garantiranim klokom od proizvođača na stock postavkama Nemoj ju samo voltmodati, molim te

9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Izgleda da su vase kartice u rangu Lightninga kojoj je avg core clock na open bench table-u 2020mhz..niti jedna nece preci 2ghz u zatvorenom air kucistu nakon 10min gejmanja..svi ste lazovi od reda😎lp

Aorus 1080ti nije držala iznad 2000Mhz, njen out of box clock je 2025 tako da je to padalo ispod 2Ghzdok nije bilo vode na njoj, ali ichill 1080 sa 2063Mhz out of box je držala taman 2000Mhz i sa 70ak°C.... OK da sam pržio furmark da bi je srušilo ali to su ekstremi koje  gamingu nisam doživio

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 19:29 (lav1000).
9 godina
protjeran
XXX kaže...
lav1000 kaže...

ali sa mojim postavkama koje neće throttlati takt 

To nema veze sa prvotnom raspravom i garantiranim klokom od proizvođača na stock postavkama Nemoj ju samo voltmodati, molim te

nije to bila prvotna rasprava i nitko furmark nije spominjao dok ti nisi počeo trolati s njim... nebitan je za ovu priču, što bi trebali vrtiti u pozadini furmark dok gejmamo da spriječimo karticu da boosta iznad specifikacije iako je to njen default uključeni feature?

nego reci nam koji ti je takt kartice u wotu???? 

13 godina

Moja boosta na 1924 so what??? Nije da mi je vazno...lol

razorblade
16 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Ovo je pascal, lightning je samo porez na budale i nista bolji od aorusica, finiksica i slicnih...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 19:44 (ansha).
9 godina
protjeran
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

Ovo je pascal, lightning je samo porez na budale i nista bolji od aorusica, finiksica i slicnih...

Stjepan se stvarno nekad potrudi potvditi Lucijeve price da mu jedini doticaj s pascalima bio kad ih je vidio kod frendovog frenda 

18 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

nego reci nam koji ti je takt kartice u wotu???? 

Iskreno nemam pojma, niti imam gpuz u pozadini niti imam i jedan monitoring alat na ekranu osim nvidijinog defoltnog mjerača FPS-a čito da si prilagodim detalje u igrama. tih 100-150 mhza je toliko nebitno da je to neopisivo. Čisti užas u kaj se ovaj forium pretvorio, samo svađe i negativna energija.

trolam te

14 godina
protjeran
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp
14 godina
lav1000 kaže...

Stjepan se stvarno nekad potrudi potvditi Lucijeve price da mu jedini doticaj s pascalima bio kad ih je vidio kod frendovog frenda 

18 godina
odjavljen

Kakav Ban? Pa to je budući mod

14 godina
protjeran
Jel ima neki posebni razlog zasto je nvidia taj boost napravila tj postavila da tolko ovisi o temperaturama?

Ako jedan polaris drzi zakucane oc klokove do nekih 78 stupnjeva (ak se ne varam) ne vidim razloga da pascal to ne bi mogao.
14 godina
protjeran
XXX kaže...

Kakav Ban? Pa to je budući mod

Hebo vas ansha i lucidus, dva najgora forumasa u zadnjih 8g...lp

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Jel ima neki posebni razlog zasto je nvidia taj boost napravila tj postavila da tolko ovisi o temperaturama?

Ako jedan polaris drzi zakucane oc klokove do nekih 78 stupnjeva (ak se ne varam) ne vidim razloga da pascal to ne bi mogao.

Zato je rje Nvidia za razliku od AMD ekološki osvještena firma Tope se polovi a tebe samo zanima fps.

9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Ti znas kao i ostali cim se ja bavim, sta imam i koliko zaradujem...velim lazovi ste svi od reda, probao svaku karticu iz 1xxx serije niti jedna u igrama ne drzi 2ghz nakon 10min u zatvorenom kucistu, ove kerefeke ventovi na 100%, voda i gledanje u grah mozete prodavati nekom drugom...anshina izjava da je Lightning model kao i sve druge govori dovoljno o njegovom neznanju kao ni dovoljnoj ljubavi prema hw. Ban trenutni..😎lp

Nemoj i ti okretati temu na gdje si bio 91', tko ti je caca i sl. Brige me tko se ovdje cime bavi sve dok mi nije kvartovski diler koji se mota oko skole pa da ga moram izvesti na pravi put 

Tvoja iskustva s drugacija, moja su takva kakva sam opisao i to je to... ionako je tvoja ichill bila neki drek koju si reklamirao...mozda i do toga... moja drzala iznad 2000 u onoj zalman krletki koju sam imao

14 godina
protjeran

Je u battlefieldu na zraku ti je drzala 2ghz?

14 godina
protjeran
Dobro deda znam da se ti ne kuzis u nis, al ovih 78 stupnjeva je spomenuto samo kao limit, jedna oc-ana nitro 580 radi na tihih 60-65 stupnjeva.
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Je u battlefieldu na zraku ti je drzala 2ghz?

Eno ko papagaj se ponavljam sa tim clipom iz bf1... onaj gdje ga przim na 200fps sa 8600k... dobro tamo je medium pa grafa zna ostati bez full loada pa su temp 61-62C i takt 2012.

Na ultra su temp bile 68-69 je padala na 2000mhz i tako sam uglavnom igrao. Krize i ostale gluparije bi je digle iznad 70 pa bi palo na 1987mhz...a to ostalo sam igrao mozda 5 sati a bf jedno 500 sati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 20:31 (lav1000).
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Dobro deda znam da se ti ne kuzis u nis, al ovih 78 stupnjeva je spomenuto samo kao limit, jedna oc-ana nitro 580 radi na tihih 60-65 stupnjeva.

Ipak kužim više od tebe jer imam bolju karticu

14 godina
protjeran
Samo si potvrdio moju tvrdnju ;)

Drz se ti trolanja to ti kolko tolko ide.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice