Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Iako svatko normalan i objektivan ce reci da je 10-25% razlike u performansama definitivno druga dimenzija.
Jos jedna stvar, ovdje postoji jedna butthurt grupica koja ne prati temu i pola nas ovdje ima na blocku, ali zeli da se tema zakljuca? Dal vi sebe cujete i da li uopce shvacate koji je to jad?
I kakve to ima veze? Diskutiraj opet normalno, iznesi konkretno i dozvoli drugima da drugačije iznesu bez obzira bili u krivu. Nije to samo ovdje, i na stranim portalima budale ratuju za tuđe interese nevezano za tematiku.
Ne mogu razumjeti da se ljudi svađaju zato što ti netko uvrijedi procesor, a joj.
Glavni problem ove teme je sto vlada raspolozenje mrznje hardwarea, i to vrijedi za sve strane. Naslov teme je pogresan!
Jedni mrze Intel a drugi Amd, od toga krece losa rasprava a tako vrijedjanje i problemi. Smisla nigdje...
coffe,coffe,coffe.....
Glavni problem ove teme je sto vlada raspolozenje mrznje hardwarea, i to vrijedi za sve strane. Naslov teme je pogresan!
Jedni mrze Intel a drugi Amd, od toga krece losa rasprava a tako vrijedjanje i problemi. Smisla nigdje...
Potpis. Tema bi vise trebala biti kao neka rasprava, usporedbe, testovi, benchevi (sto je nekad davno i bilo) a sada je to vecinom trolanje i podjebavanje iz dva tabora.
Da nema toliko bajki i dezinformacija sa druge strane takav test bi se objavio jednom i dobro, ne bi bilo potrebe za raspravama, ovako stalno moramo ponavljati gradivo. Kad se u kombinaciju ubroje hw gurui onda je to vec stvar gusta, ha da.
Bitno da ti obraniš čast i ugled Intela jer bi inače propao. Daj pusti Nek žive sretni u svojim uvjerenjima ili te tuđa sreća boli? Uživaj sa svojim istomišljenicima u svojoj Intel temi.
Ako se ne varam bilo je i preko 6Ghz scorova ovdje na forumu, to nitko dugo nije skinuo
Sprdanje je druga prica, neki ne zasluzuju drugacije, jos je ovo i blago...
A neki jos uvijek tvrde da na ryzenu memorija ne radi.
evo dam ti ja moje stickove pa ti potvrdi da radi 
Sad na ryzenu + stvar se popravila da b die radi brze i sa boljim latencijama. Amd je recenzentima slao iskjucivo b die pa nemam pojma kako se sad slabije memorije ponasaju sa ryzenom +, a istrazivat mi se ne da posto je za neki skok od prosle generacije ionako opet potreban taj isti b die...
Da nema toliko bajki i dezinformacija sa druge strane takav test bi se objavio jednom i dobro, ne bi bilo potrebe za raspravama, ovako stalno moramo ponavljati gradivo. Kad se u kombinaciju ubroje hw gurui onda je to vec stvar gusta, ha da.
Opet tvoje bajke i svemirski uvjeti, ispada da se na ryzenu ne mozes uopce igrati, hebo me patak ako si ti objektivan. Evo ti jedan noviji test link i to sa 2933mhz memorijom, ja neznam gdje ti vidis te ogromne razlike. Vas par pretjeruje s velicanjem intela i to svakih par postova se netko sprda kao da ima dionice u intelu pa ga moraju velicati svaki dan. Da je intel dobar odabir s izlaskom jefitnijih ploca to nitko ne porice, dok to nije bio slucaj sa z270 plocama. Imam i intela i imam ryzena i istu mi je klinac na cemu igram, ne opterecujem se gledanjem fps brojaca u korneru, niti me zanima koliko imam fps dok sve glatko vrti.
perma ban? kaj si ti umisljas jbt? takvi ko ti bi bili moderatori
o moj bože...
idem odmorit pamet malo na index....
Tanka ti je pamet ako tamo zalaziš da bi odmorio istu. 
Radi 90% memorija, u tvrtci imamo 3 render slavea sa R7 1700 na 3000mhz G Skill Ageis i sve radi od prvoga dana na 3000mhz bez problema, samo treba odabrati XMP profil. Ista stvar kod mene kao i kod drugih prijatelja sa ryzenima, davno su rijeseni problemi sa memorijom.
Radi 90% memorija, u tvrtci imamo 3 render slavea
Ma radi nakon godinu dana i 2345 updatea biosa.
@Patrick
Ne vidim nigdje specifikacije sistema, kakav je oc niti nista, ako su svi na stocku test je smece jer ryzen ima pozamasnu prednost sa precision boostom, a i tako su u ovih par igara (gdje su dvije igre nebitne ashes i civ) razlike opet 10-15%...
Fps nema smisla na 60hz, na svemu vecem od 100 razlike su osjetne.
sori frende ali ili imaš sjebano pamćenje ili namjerno tu pišeš neistine. Sjećam se, ja sam puknuo link u ryzen temu, neki latinos dobio 2700X i počeo benchat sa GTX 1070...I odmah uz taj link sam napisao da je test idiotski odrađen, a ti si odnekud sad izvadio ko da sam (ili smo) se klanjao liku na perfektnom testu koji daje nepobitne rezultate...
jebiga neki od vas su izrazito konfliktni tu na forumu (iz oba kampa), ocito je to neki fetiš, kompeziranje, ne znam ni ja sam, al sumnjam da situacija može na bolje.
Imas spec odmah na drugoj stranici, ja neznam kakve vi razlike vidite izmedu npr 100 i 110 fps, to je sve isti klinac, ako imas monitor od 144hz onda ti je je bolji intel cpu, za sve ostalo isti klinac.
Cek amd ima prednost zbog precision boosta a intel nema turbo boost? mislim koje su ti to fore?
Lik ne zna niti čitati niti slušati, niti zna što linka. Klasika za nas hrvate, neobrazovani, polupismeni, najglasniji, najbahatiji skuplja sljedbenike.
Ovo je jedan od tri posta Maldinija ove godine u kojima često nezna šta priča. bulazni, baulja i gubi se po forumu. Jedan klasični no sense član foruma.
Lik ne zna niti čitati niti slušati, niti zna što linka. Klasika za nas hrvate, neobrazovani, polupismeni, najglasniji, najbahatiji skuplja sljedbenike.
Ovo je jedan od tri posta Maldinija ove godine u kojima često nezna šta priča. bulazni, baulja i gubi se po forumu. Jedan klasični no sense član foruma.
to su ti ovi moderni antioxidansi na ovom forumu, bune se protiv toksičnosti a sami dižu frku i galamu, eto par dana nitko nikog ne proziva, full opuštena i općenito fina atmosfera, ti nabacio par citata našeg gurua popraćenih smjalićima, i odmah ajmo gasi temu, ovi team blue su iskonsko zlo, treba ih na lomaču 
Evo ja cu odmah prijeci na ryzena ali mi potvrdi da ce moji raditi normalno
ma ne brigaj, svaka radi bar +500Mhz i latencije 3-4ms niže od deklariranog 
eno nekidan je guru objavio njegova deklrarina 3000mhz cl15 radi na 3000mhz i cl16 i to je se tamo uzima ko da radi bez greške
@Patrick
Ne vidim nigdje specifikacije sistema, kakav je oc niti nista, ako su svi na stocku test je smece jer ryzen ima pozamasnu prednost sa precision boostom, a i tako su u ovih par igara (gdje su dvije igre nebitne ashes i civ) razlike opet 10-15%...
Znaci ti koji u zivoti nisi sastavio ryzen, a mislim da ga nisi ni vidio uzivo tvrdis da znas vise od mene kroz koje su ruke prosle jedno osam ryzen konfig. Ljudi koje znam su uzimali najvece smece od memorije koje nudilo 8gb za sto manje para i sve je to uredno radilo, samo treba upaliti XMP. Mi nismo nisto trazili, uzeli najeftiniju memoriju koja radi na 3000 mhz i gotovo, nikakve gluposti sa rucnim namjestanjima latencija i sl. sranja kako vi tvrdite da je obavezno kod ryzena.
Ryzen je dobar za podložit vrata da se ne otvaraju. Memorija mu je radila stabilno od prvog dana na frekvenciji dd3 2133mhz uz latencije 44 66 66 340. Šta pričate pa ispada da Ryzen i problemi s memorijom nikad nisu postojali.
Ryzen je izašao s trake kao poluproizvod i dodjeljen ljudima koji su ga kupili u obliku testnog primjerka procesora kojeg treba tek istestirat i dobrano poštimat.
Mislim da takvima kao ti nema mjesta na forumu jer samo svaki dan nesto s.... i uvodis toksicnu atmosferu na forum, par sala je ok ali svaki dan srati jedno te isto bez imalo znanja je svakako previse.
Vjerojatno su radili procesor po modelu tvojega mozga pa su im sada latencije velike, jbg.
@Patrick
Znaci ti koji u zivoti nisi sastavio ryzen, a mislim da ga nisi ni vidio uzivo tvrdis da znas vise od mene kroz koje su ruke prosle jedno osam ryzen konfig. Ljudi koje znam su uzimali najvece smece od memorije koje nudilo 8gb za sto manje para i sve je to uredno radilo, samo treba upaliti XMP. Mi nismo nisto trazili, uzeli najeftiniju memoriju koja radi na 3000 mhz i gotovo, nikakve gluposti sa rucnim namjestanjima latencija i sl. sranja kako vi tvrdite da je obavezno kod ryzena.
ja sam imao 1 ryzen, i moj kit na njemu nije radio osim na 2133Mhz, tako da možeš ti pričati da si ih složio 999 da rade...meni moj nije...a nisam jedini...eno i toxic sa 900+ kn stickovima nije dobio stabilnije od 2666mhz sam je to rekao...
Ryzen je dobar za podložit vrata da se ne otvaraju. Memorija mu je radila stabilno od prvog dana na frekvenciji dd3 2133mhz uz latencije 44 66 66 340. Šta pričate pa ispada da Ryzen i problemi s memorijom nikad nisu postojali.
Ryzen je izašao s trake kao poluproizvod i dodjeljen ljudima koji su ga kupili u obliku testnog primjerka procesora kojeg treba tek istestirat i dobrano poštimat.
poluproizvod je ključna riječ, možda sad novi nije, ali prva generacija je definitivno sa tom lutrijom odabira memorije...
Mislim da takvima kao ti nema mjesta na forumu jer samo svaki dan nesto s.... i uvodis toksicnu atmosferu na forum, par sala je ok ali svaki dan srati jedno te isto bez imalo znanja je svakako previse.
ono kad o hw znanju priča netko tko je izjavio da NVidia kartice max boostaju na 18xxMhz 
perma ban? kaj si ti umisljas jbt? takvi ko ti bi bili moderatori
o moj bože...
idem odmorit pamet malo na index....
Tanka ti je pamet ako tamo zalaziš da bi odmorio istu. 
Tebi je još tanja ako ne kužiš sarkazam. Očito je index dno ali red smatra da ova tema i ispod tog dna. Jasnije?
Pih, sa kime imam posla