Wow :) baš je borbeno jutros
a još nije ni južina
Wow :) baš je borbeno jutros
a još nije ni južina
i7-5820K 4ghz
(osim 5820K koji je pod NZXT Kraken X61)
.
Ajdeeee?? Pa to je nevjerojatno, ja najstvarnije nisam cuo da je itko manje clockao jedan 5820K, jel imas kakvih tipova?
Nije moj proc bio, to je masina koja je radila sa 2x970 strix, sad vec na 1080ti strix
Komp se koristi za 1440p gaming i testiranje softvera u virtualkama, tako da sto bi przio nepotrebno kad mu ne treba
P.S. 7 procesora vise od tebe matori, kako mi se cini (9-7=2) a gle cuda ne vidis me kako njake po forumu o tome ili se prozivam nekim hw guru kao ti i ovi tvoji trolovi sto te prate, bas simpaticna grupna psihoza
Ne smeta mi svađanje ali kad zatrpate sve da moram 15 stranica na dan čitati svađe i gluposti, to smeta
Lol, ako si i te druge procesore "clockao" kao i taj 5820K, onda si stvarno ekspert, nema sta
Ovi nasi veliki clockeri su ko klinac sta opel corsu od staroga okrene na rucnu na parkiralistu ispred kauflanda pa misli da je sebastien loeb...
i7-5820K 4ghz
(osim 5820K koji je pod NZXT Kraken X61)
.
Ajdeeee?? Pa to je nevjerojatno, ja najstvarnije nisam cuo da je itko manje clockao jedan 5820K, jel imas kakvih tipova?
Evo jedan tvoj cisti primjer tvoga sranja po drugima, njemu seres o klokanju 5820k na 4ghz covjeku koji se zapravo nikad ni nije hvalio time po forumu, a ti svoj i5 4670k koji nije radio pod 0-24 na presmjesnih 4.5ghz nespominjes, kao procesor ti je kriv bio, daj se ubij trolcino beskorisna.lp
Evo jedan tvoj cisti primjer tvoga sranja po drugima, njemu seres o klokanju 5820k na 4ghz covjeku koji se zapravo nikad ni nije hvalio time po forumu, a ti svoj i5 4670k koji nije radio pod 0-24 na presmjesnih 4.5ghz nespominjes, kao procesor ti je kriv bio, daj se ubij trolcino beskorisna.lp
Kako se ne hvali kad sad to navodi kao potvrdu svog clockerskog iskustva, dakle doslovno treba promijenit samo jednu jedinu postavku u biosu i sve drugo ostavit na auto. Ti bar osim multija moras i napon podesavat ;)
Ja nikad nisam imao 4670K, imao sam 4690K i s njim sam imao 4.7ghz u cinebenchu. Jel ti treba crtat da me tvoje validacije ne zanimaju?
Kad naucis nesto odbenchat javi se, validatori me ne zanimaju...
Lol, ako si i te druge procesore "clockao" kao i taj 5820K, onda si stvarno ekspert, nema sta
Ovi nasi veliki clockeri su ko klinac sta opel corsu od staroga okrene na rucnu na parkiralistu ispred kauflanda pa misli da je sebastien loeb...
Ti klinci s corsama pojma nemaju, pa sto puta bolja podloga je gornji parking Dalmarea.
A drugu chaselolu svaka čast na vrhunskim OC rezultatima i još ima obra obraza nešto govorit Stjepanju. Triba imat muda za ono što je Stjepanj radio s procesorima i njemu kapa doli mada nikad nije uspio pobjediti u dvoboju mog i7 2600k vs njegov i7 3820. To su bila vrimena, sićaš li se Stjepko ???
Ajd ne laprdaj chasetrolu, svaki dan pokazujes svoje "znanje" na forumu koje je ispod svake razine nekoga koji je tolko dugo u hw svijetu, vec si zaradio posprdnu titulu 'hw gurua".
Ocito ti hw ne ide, to naravno nije niti strasna niti losa stvar, al prestani davat savjete i pametovat jer se sramotis gdje god stignes.
Jbt covjek koji smatra da se cpu na 60 fpsa na 1080p vise opterecuje nego isti na 60fpsa na 4k nasao prodavat pamet...
Onaj koji je potjerao Tonćija - objasni mi razliku između Chaselola i mislioca, ja je ne vidim. Ekstremne gluposti sipaju obojica a ti se uhvatio samo jednog.
A jesi ga zakucao
Onaj koji je potjerao Tonćija - objasni mi razliku između Chaselola i mislioca, ja je ne vidim. Ekstremne gluposti sipaju obojica a ti se uhvatio samo jednog.
Onaj koji nije jednu pametnu rekao od kako je na forumu - mislioc se zafrkava u ovoj temi i onaj tko to ne shvaca jedino moze biti neki butthurt fanboy, ovaj drugi u ozbiljnim temama daje "savjete" od kojih boli glava i siri dezinformacije vrijedne perma bana.
Ansha i Stjepan se oduvijek obožavaju na ovoj razini, a periodički svakih mjesec-dva-tri dođe do ovakvog uzajamnog obasipanja komplimentima, ništa novo
Stjepan se ne može pomiriti s činjenicom da je mooooožda na rubu top20 forumskih klokera, pa ga deru neke bijesne gliste...
TEAM BLUE NIKAD JAČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onaj koji nije jednu pametnu rekao od kako je na forumu - mislioc se zafrkava u ovoj temi i onaj tko to ne shvaca jedino moze biti neki butthurt fanboy, ovaj drugi u ozbiljnim temama daje "savjete" od kojih boli glava i siri dezinformacije vrijedne perma bana.
Mislioc je za chaseltrola chief architekt Intela, AMD-a i NVidie zajedno
Da ne bi bilo zabune moja titula nije dodijeljena misliocu, vec gospodinu koji me prozvao.
Moš mislit
nebi ništa upario, nego bi uzeo Strixicu da pridržava Windforsicu da se ne iskrivi
Hmm, nemogu naći na "google" neko riješenje, može li moj haswell držati dvije 1080 u SLI?
Prema intelu -> PCI Express Configurations ‡ Up to 1x16, 2x8, 1x8+2x4
Matična -> 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8, red)
Samo me zanima bottleneck. Držao sam dvije 970 bez problema, jer razmišljam ima li potrebe za nadogradnjom.
Memorija mi je CL9 na 2133Mhz i to 3x8GB.
A kako se radi o slabijoj izvedbi 1080 ASUS TURBO 8G, stavio bi na nju još jedan accelero IV. i high bandwith SLI bridge?
Neznam gdje bi pitao, može komentari ispod
Hmm, nemogu naći na "google" neko riješenje, može li moj haswell držati dvije 1080 u SLI?
Samo me zanima bottleneck. Držao sam dvije 970 bez problema, jer razmišljam ima li potrebe za nadogradnjom.
A kako se radi o slabijoj izvedbi 1080 ASUS TURBO 8G, stavio bi na nju još jedan accelero IV. i high bandwith SLI bridge?
pitaj u temo o procesorima ili grafickim karticama, ovdje se samo svadamo
ma držao bi ali teški BN na FHD bi imao, ali za 4k ultra bi to bilo rapsodija.... ja bi rađe prodao to ASUS zakuhano govance na njuškalu za 3000kn i već za 5k se mogu naći 1080ti jako fini modeli sa debelom garom...
Sa gtx 1080 nema razlike na x16 i x8 pa ne bi trebalo biti problema po tom pitanju.
Bn bi se jedino javio ako igras na 144hz jer cpu to ne bi mogao pratiti.
Sa gtx 1080 nema razlike na x16 i x8 pa ne bi trebalo biti problema po tom pitanju.
Bn bi se jedino javio ako igras na 144hz jer cpu to ne bi mogao pratiti.
a nema mu monitora pod moj PC, 2x 1080 bilo bi tu i viška snage za 165hz monitor, čak i na 1440p, ali CPU bi kašljao sigurno...
možemo mi raspravljati koliko hoćemo, kad dođe "glavni hw guru" i preporuči crossfire 2x r7 260, čuo sam da ASUS za tu kombinaciju prirema novi ROG 4k 240Hz
Dvije 1080 na haswell 4-core i7 imaju smisla jedino na 4K, sve ostalo je debeli bottleneck...
Tako je, ja sam ga gurnuo u top 20 u cpu OC kategoriji, kad se gleda overall, ramovi i gpu OC, tu je negdje oko top300, znaci overall vodi borbu za opstanak u top 100
Ti si neki stručni žiri ili šta ???
prigovore poslati na adresu : 2200 Mission College Blvd, n/r CEO i bit će razmotreni u najkraćem mogućem roku
prigovore poslati na adresu : 2200 Mission College Blvd, n/r CEO i bit će razmotreni u najkraćem mogućem roku
a ima li taj CEO kakav OC rezultat vridan pažnje
Meni nije nikakva satisfakcija imao CPU na 3 ili 4ghz kada vrtim windows lab i testiram softver koji ce se vrtiti na masinama tipa dual core na 2ghz
Samim time, klokanje tog i7 5820K (koji je tad kostao cca 600eur) i sam vlasnik (moj prijatelj) nije htio vise, sta ja trebam tu da radim, da ga przim debelo iznad? Nope. Znate li koliko ljudi clocka CPU danas? Manje od 1%
Moj posao je sa softverom i usputno gejmanje CS-a i za moje potrebe mali rajzen na 3.9ghz i vise nego dovoljan
Nisi kompetentan da raspravljaš o OC-anju i OC-erima poslije prve rečenice tvog posta stoga #u kućicu i kuš#