Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.365.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
gil kaže...

Jel Čiko? Mada se iskreno ne sjećam te njegove izreke, sto mu gromova

Tu izreku nisam ni ja vidio u Hrvatskom izdanju to je uzrečica iz vrimena Zlatne Serije 

MISCREATED
14 godina
protjeran
Shockwave kaže...

Nek nam odu performanse još 30% dole . Fale mi ona vremena kad se sigurnost u procesorima nije spominjala, fokus je bio samo na performanse, a sada su se i propusti umiješali u borbu i daju težinu u vaganju.

12 godina
nicky.sl kaže...
gil kaže...

Tu izreku nisam ni ja vidio u Hrvatskom izdanju to je uzrečica iz vrimena Zlatne Serije 

ps. Imam sve stripove Zlatne serije i LMS-a u PDF-u ili u CBR-u (ja sam stari fan stripova)

MISCREATED
18 godina
nicky.sl kaže...
nicky.sl kaže...
gil kaže...

ps. Imam sve stripove Zlatne serije i LMS-a u PDF-u ili u CBR-u (ja sam stari fan stripova)

"stotinu mu retorti moga dede apotekara" - to je neki mutant prof. Okultisa i Žalosne sove ? (ok, fali čukundeda :))

p.s. A Alan Ford i vrhunski prijevod Nenada Birxyja ništa !? Sramota te bilo :P

Da ne bude previše offtopic, dodajem "hiljadu i dvajsčet'r mi bitova ajs lejka"

13 godina
neaktivan
Chat tema ljubitelja hardvera

Za sve ljubitelje hardvera, da se malo odmaknete od fps brojanja

Jedna nadasve odlična tehnologija, zbog koje ćete moći i na dual core celeronu rokat 4K 60Hz 1%low 

https://www.pcgamesn.com/nvidia-amd-tsmc-3d-gpu?amp

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 18:28 (Timo).
12 godina
@picajzla0707
Baš to. Danas sa nešto malo overclockanim šest i sedam godina starim ivy i sandy bridge i5 i i7 procesorima možeš imati super fluidno igranje. Čak možeš i pričekati novi "Intel Cove", znači još dvije godine. 👍
@Stjepanj
Nije baš 50 već 32
http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980-vs-Nvidia-GTX-1070/2576vs3609
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 18:43 (Chico12).
14 godina
Picajzla pa kaj te Štef nasapuno sa gtx980.?
Odmah taj i5 na njuškalo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 18:51 (mislioc).
14 godina
protjeran
mislioc kaže...
Picajzla pa kaj te Štef nasapuno sa gtx980.?
Odmah taj i5 na njuškalo.

hahaha odlicna! da sry gtx 1080 je 50% jaca!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 18:59 (Stjepanj).
9 godina
protjeran

Privjesak je bottleneckao 1080ti na razinu 1080, cca 30% performansi joj je uzimao. I5 bi to doveo u normalu

12 godina
Stjepanj kaže...

Kako nema razlike kad sam ja s klasu slabijom grafom dosao na 3fps-a razlike u avg fps-u od tebe koji imas 50+% jaci gpu, lol! pisete gluposti!lp

joj serendaš bezveze, jesi li uopće pogledao gornji link i ss?

faking 12% razlike sa 1080 u prosjeku gejmanja sa neocanim i prastarim 4-core haswellom u odnosu na ocani rajzen 2700

i već sam ti rekao da je moja grafa na silent režimu gdje drži minimalne klokove, dok je tvoja vjerojatno nasvirana do maksimuma

uostalom, da i jest u jednoj igri tolika razlika nebitno je u ukupnom zbroju

i opet moj i tvoj prosjek s minimumom fps-a, ne average, ne pada ispod 60 na koliko ću ionako ograničiti igru jer mi je monitor 60hz

dakle poanta ostaje ista

14 godina
protjeran
Poanta ti je glupa, imas teski bn pa nemres onda u istoj recenici govoriti ostal8ma kak je sve super intel nije napredovao 78 generacija..lp
8 godina
protjeran

ohoo, g5500...privjesak sa pristojnom integrushom, a taman stigle jeftine ploce....ovi iz intela su profichi u izbijanju sholdi iz dzepa sirotinji...

Brajanov život
13 godina
Gorstak79 kaže...

ohoo, g5500...privjesak sa pristojnom integrushom, a taman stigle jeftine ploce....ovi iz intela su profichi u izbijanju sholdi iz dzepa sirotinji...

Tko ce za to davati 650-700kn za tog dualca kada za 750kn  uzmes quad core Ryzen 2200G sa jos osjetno boljom integrusom.

12 godina
Stjepanj kaže...
Poanta ti je glupa, imas teski bn pa nemres onda u istoj recenici govoriti ostal8ma kak je sve super intel nije napredovao 78 generacija..lp

oprosti, zar pišem kineski ili nerazumljivo? jesi li nepismen?

a) razlika u grafama nije 50%

b) već sam ti rekao da je moja underclockana, a tvoj naklokana

c) za 60hz gejmanje je nebitna ta usporedba u fc5 jer smo ionako obojica s min fps iznad 60

d) jedna lasta ne čini proljeće

e) vi što igrate na 144hz monitorima ste i ovdje na informatičkom forumu debela manjina, a općenito u populaciji ste manji od nacionalne manjine burundijaca

8 godina
protjeran
ibme74 kaže...
Tko ce za to davati 650-700kn za tog dualca kada za 750kn  uzmes quad core Ryzen 2200G sa jos osjetno boljom integrusom.

ahahahahhahah, dobra!!!

Brajanov život
14 godina
Picajzla nemoj se sad izvlačit na silent mode jer svi znamo da si ju naložio do maksimuma. A Štef je još jednom dokazao o kakvom se hardware guru.-u radi. Pa čak i sa starijim generacijama gpu-a očitava lekcije iz overclocka.
14 godina
Picajzla nemoj se sad izvlačit na silent mode jer svi znamo da si ju naložio do maksimuma. A Štef je još jednom dokazao o kakvom se hardware guru.-u radi. Pa čak i sa starijim generacijama gpu-a očitava lekcije iz overclocka.
14 godina
protjeran

dakle picajzla veli da nema razlike a covjek bude skoro nakantan s daleko daleko slabijom grafom, no po njemu "isti" cpu, bez obzira sto ja imam "kavu" a on "hasu". Dakle pitanje za milijon kuna kako? ako nije u pitanju cpu, overklok, pa probaj overklokaj i ti tu svoju pod BN 1070 pa javi rezultat..priznaj skoro te nakantao poprilicno "samo" brzi cpu i nista vise.lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 19:58 (Stjepanj).
13 godina
Gorstak79 kaže...
ibme74 kaže...

ahahahahhahah, dobra!!!

UHD630 vs Vega 8 (s time da je ovdje u pitanju jaci i3 8100 a ne privjesak)

Nisu uopce za usporediti, uz to dobijes otkljucani CPU sa 4 jezgre naspram zakljucanog dualca po prakticki istoj cijeni.

Ako se slaze budzet konfa sa integriranom grafom za light gaming tu uopce nema debate, uzme se quad core sa iGPU-om na razini GT1030 na kojo se kasnije lako stavi i jaca grafa.

Jel ti jos nesto nije jasno?

12 godina

vau, nisam znao da je micanje slidera u desno guru vještina

evo ti dolje ss otprije sekunde i tako stoji otkako sam završio sa rudarenjem

a da i jest razlika tolika, vjerujem da će je u burundiju cijeniti više nego ovdje, možda vam osnuju i konzulat

9 godina
protjeran

Sad cu ja reci cesto ponavljanu krilaticu zadnjih dana...

Na sto je spao ovaj forum da se bencha sa grafama u silent modu 

14 godina
protjeran

nije uopce u tome stvar, imas bn s tim starim hasom, 1070 ti je neiskoristena i nista vise, nemre biti isto kao i s novim cpu-em, ja jednostavno ne podnosim kad netko tak strucan poput tebe kaze da nema razlike, razlika je i vise nego ocita na 1080p.lp

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Sad cu ja reci cesto ponavljanu krilaticu zadnjih dana...

Na sto je spao ovaj forum da se bencha sa grafama u silent modu 

A jedino kad stignes klokat je izmedju ponoc i jedan ujutro kad zakonita vec hrce. A doticna ima glas koji mlijeko pretvara u sir, tako da...

Brajanov život
12 godina
Stjepanj kaže...

nije uopce u tome stvar, imas bn s tim starim hasom, 1070 ti je neiskoristena i nista vise, nemre biti isto kao i s novim cpu-em, ja jednostavno ne podnosim kad netko tak strucan poput tebe kaze da nema razlike, razlika je i vise nego ocita na 1080p.lp

je, istina da je u bn

evo dolje fc5 sa gtx 1080 je razlika 20%, sa 1070 je vjerojatno i manja, ali bn jest i ja to ne poričem

samo... zabole me za bn kad je ionako ograničim na 60fps, pa bi mi rezultat u igranju (ne benchanju) bio jednak da imam i 8700k na 5ghz

na kraju da završimo priču - nisam ja testirao hrpu igara i došao do razlike od 12%, nego sam samo prenio usporedbu s one recenzije

ne ubijaj glasnika, ubij onoga tko ti je pokazao da si bacio pare

14 godina
protjeran
Upravo to, ako je monitor 60hz tu se nikakav bn ne osjeti.

Jedino da dedu pitamo da nam iscupa neku scenu gdje 8700k dropa ispod 60fps :))
11 godina
neaktivan

Najjaca grafa na amd 2200G?

9 godina
protjeran

1060 

14 godina
neaktivan

??  Šta Intel ima u planu za konkurirat?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
12 godina

Toxic je bio dobar forumas, zakaj su ga protjerali?

14 godina
protjeran
chaselol kaže...

Meh idioti i toxica otjerase 

Realno sve sto trebas ovdje je ove seratore na ignore i odma bude ljepsi zivot 

Ono kad si toliki fanboj i toliko te istina boli da pola foruma moras stavit na ignore. 

Shockwave kaže...

??  Šta Intel ima u planu za konkurirat?

Eto mozda napokon sustignu kavu po pitanju gaminga. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice